Доставка їжі з Нонаме - страви Мексики у тебе дома

2023-02-27

Мексика заворожує завжди палящим сонцем і усміхненими та запальними її мешканцями. Це країна, у якій традиційно носять яскраві сомбреро та пончо і активно танцюють під звуки маракасів. А наскільки захоплюючою є мексиканська їжа, адже у ній присутні і нотки пікантності, і ситості. Якщо ви бажаєте знову або ж вперше спробувати мексиканські страви, завітайте у ресторан Noname Тернопіль, розташований у центрі міста. А коли немає бажання покидати рідну домівку чи відсутній вільний час у офісі, тоді ідеальним рішення стане доставка мексиканської їжі Нонаме. Послуга виконується на професійному рівні, і наші кур'єри прибудуть за вашою адресою максимально вчасно та привезуть замовлення в ідеальному вигляді.

 

Оглядаємо традиційні мексиканські страви: яку їжу радить замовити відомий концептуальний заклад НОНАМЕ?

мексиканські десерти тернопіль

Доставка їжі з NoName - це чудова можливість організувати дружні посиденьки чи романтичне побачення на двох. Крім цього, скориставшись даною послугою, ви можете вдало відсвяткувати будь-яку знаменну подію у вашому житті у колі найрідніших. А чому б просто не відпочити наодинці, насолоджуючись оригінальною їжею. Підготуйтесь до посиденьок у відповідному настрої, а якщо у вас вдома є ще сомбреро чи маракаси, то з їх допомогою вдасться відпочити ще веселіше!

Звичайно, настрій оточуючих вас людей залежить від їжі, яку ви подаєте. Пам'ятайте, що мексиканська кухня Тернопіль від СРФМ створюється із дотриманням усіх необхідних технологій, тому і є максимально наближеною до автентичної. 

Ми радимо у НОНАМЕ Тернопіль замовити традиційні такос чи бурітос. Ці страви подаються з різними начинками, завдяки чому кожен обере для себе те, що найближче до душі. Щоб відчути справжні мексиканські смаки і поринути в запальну атмосферу сонячної країни, спробуйте скуштувати кесадилью чи кукурудзу "Esquites", ними ви неодмінно заморите черв'ячка та залишитесь ситими на довгий час. А яке розмаїїття цікавих салатів, ви лишень їх спробуйте і побачите, наскільки ідеально поєднуються телятина з бататом, три види томатів, курка з беконом і дор блю.

Мексиканська кухня Тернопіль від Нонаме - ще ще й широкий асортимент закусок і сетів. Вони неодмінно підійдуть на середню чи велику компанію. Ми радимо звернути увагу саме на сети "М'ясний", "Амігос", "Мікс пивних закусок", "Пінчос". Обравши їх, вам вдасться догодити як собі, так і оточуючим вас людям. Їм вдасться знайти улюблену страву, адже у сеті включено безліч різних позицій.

Для ласунів ми підготували десерти в мексиканському стилі, а саме: буньєлос, чуррос, "Tango Chocolate", чіз-кейк "Сан-Себастьян". В них присутні традиційні мексиканські нотки, тому ви зможете покуштувати щось дійсно нестандартне, проте дуже смачне.

Читайте також: Замовляйте мексиканські сети на компанію і ваші посиденьки набудуть пікантного колориту

 

Доставка їжі: Тернопіль і жителі околиць будуть приємно вражені обслуговуванням

Знаходитесь у передмісті чи місті Тернопіль - доставка їжі вам неодмінно стане у нагоді, коли хочеться весело посидіти з друзями, другою половинкою, родичами. А чому б не організувати святковий захід у мексиканському стилі - ми зробимо його незабутнім і драйвовим. Щоб замовити їжу Тернопіль чи околиці, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 чи заходьте на сайт fainemisto.com, у додаток. Доставка їжі Тернопіль можлива при попередньому замовленні на суму від 250 грн. в межах міста, 350 грн. - околиць. Купили страв на 2000 грн. і більше - наш кур'єр привезе їх безкоштовно. Не забувайте і про вартість доставки, ця послуга вам обійдеться у 50 грн. і 70 грн., залежно від локації. Замовляйте мексиканську їжу, відчуйте себе в Мексиці, залишаючись у не менш колоритному Тернополі!

Наступна стаття >Наступна стаття