Підбірка салатів з морепродуктами від Сім'ї ресторанів Файного міста

2022-09-09

Салати з морепродуктами завжди цінувались не лише за вишуканий смак, а й за красиву подачу. А ще вони надзвичайно ситні та корисні. Скуштувавши їх, Вам неодмінно вдасться наповнити свій організм енергією та приливом сил. Кожен салат з морепродуктів, які готуємо ми, Мережа ресторанів Файного міста, створюється з використанням свіжих і сертифікованих інгредієнтів. А ще такі смаколики готуються з любов'ю та теплом. Ви обов'язково їх відчуєте, якщо вирішите замовити наш салат з морепродуктами. До речі, його скуштувати ми пропонуємо не лише у межах закладів. Скористайтесь такою послугою, як доставка їжі Тернопіль, та смакуйте улюблені салати будь-де. 

 

Які салати з морепродуктами пропонує СРФМ: доставка їжі Тернопіль Файне Місто для ідеального обіду чи вечері!

Бажаєте замовити салати зі свіженькими, корисними, ароматними та смачними морепродуктами? Пропонуємо Вам переглянути меню від ресторану На Небі, у яке включені наступні популярні позиції:

  1. Салат з лососем-гриль. Слабосолений лосось попередньо обсмажується на грилі до хрумкої скоринки. А далі наші майстри його поєднують з міксом хрумкого салату, помідорами чері, сиром фетою. Заправляється страва медово-гірчичним соусом, а посипається - насінням соняшника, гарбуза і льону для придання композиції завершеності.
  2. Салат з креветками й авокадо. Це справжнє джерело вітамінів і мікроелементів! Ви лишень скуштуйте даний смаколик і будете в захваті від нього. Це чудовий варіант для тих, кому по-справжньому подобаються поживні салати з креветок. До складу страви входять такі компоненти: креветки, попередньо відварені у апельсиновому маслі, крем-фета, лимонний курд, томати черрі, рукола, авокадо та насіння льону. Кислинки додає легка лимонна заправка.

Бажаєте замовити салат у мексиканському стилі? Тоді Вам неодмінно сподобається їжа із закладу НОНАМЕ, Для прикладу, салат з тигровими креветками. У ньому обсмажені в соєвому соусі креветки ідеально поєднуються з авокадо та міксом салату. Насиченості смаку додають соус лаймовий, базилік та хрусткі слайси редису.

А чому б не скуштувати салати паназійської кухні у ресторані Янг? Пропонуємо Вам звернути увагу на наступні:

  1. З морепродуктами. До складу страви входять такі компоненти: вугор, креветки, мідії, листя салату, огірок, помідори чері, соус кунжутний, лайм. Цікавить Тернопіль доставка їжі? У наших закладах діє така пропозиція.
  2. З креветками темпура. Креветка тигрова в темпурі чудово поєднується з, огірком, помідорами, чукою, соусами васабі та кімчі, мікрогріном. Свіжості та насиченості кольору страві придає мікс салату.
  3. Поке Боул з морепродуктами. Це досить незвичайний салат, який містить наступні інгредієнти: рис, соєвий соус, авокадо, огірок, томати чері, чуку, креветку тигрову, філе лосося, тунець маринований, мікс салату, лимонна заправка, цибуля зелена та кріспі.
  4. З лососем панко. Такий салат доставка зацікавить прихильників червоної рибки та мідій! Ви лишень відчуйте, які ці продукти гармонують один з одним!

Чудові салати з морепродуктами також готуються у відомому закладі Пасаж Адлера 13. Вашій увазі пропонуються такі позиції:

  1. Салат з тунцем панко. Тунець панко у поєднанні з авокадо, помідорами чері, свіжою руколою та шпинатом, запашним арахісом і кунжутом створюють невимовну смакову композицію.
  2. Цезар №13 з креветками. Бажаєте скуштувати традиційний “Цезар” у нетрадиційному виконанні? Тоді скористайтесь такою послугою, як доставка салатів, або ж замовте смаколик у Пасажі Адлера. До складу страви входять: тигрові креветки, бекон, айсберг, помідори чері, грісіні, пармезан, соус Цезар.

А якщо Вам подобається заклад Клуб Файного, то тут Ви можете обрати ситний і поживний салат з креветками й авокадо. Ви будете в захваті не лише від ідеальних смакових поєднань, а й від стильної подачі. До речі, навіть якщо Вас зацікавить їжа з доставкою Тернопіль, пам'ятайте, що вона теж оформляється красиво. 

Вашим улюбленим досі залишається легендарний Паб Файного Міста? Тут також пропонуються страви з морепродуктами. Скуштуйте салат зі слабосоленим лососем. Слабосолений лосось створює ідеальний тандем з листям салату, гострим соусом васабі, томатами чері, слайсами огірка, перепелиним яйцем і запашним пармезаном.

Також може бути цікаво: Підбірка не нудних салатів від СРФМ

 

Швидка та вигідна доставка салатів: як оформити замовлення?

Ми, СРФМ, пропонуємо Вам замовити різноманітні салати з морепродуктами. Вони такі колоритні, що обрати улюблені позиції вдасться навіть найвибагливішому гурману. Бронюйте столик у одному з закладів нашої Сім'ї та проведіть вечір ідеально. Для цього зв'яжіться з нашим адміністратором за номером телефону 098-055-77-11 та домовтесь про Ваш візит. А іноді так не хочеться нікуди виходити! Для таких цілей і створена доставка Тернопіль їжі. Заходьте на сайт fainemisto.com чи у мобільний додаток і оформляйте замовлення онлайн. А ще його здійснити ми Вам пропонуємо за номером 098-055-77-11. Доставка виконується професійними кур'єрами по місту та передмісті. Вартість послуги залежить від суми в чеку. При замовленні розмаїття страв вона може обійтися безкоштовно. Ми дбаємо про Вас!

Наступна стаття >Наступна стаття