Піца для любителів мяска: замовляйте на доставку у ресторані Файне місто

2022-10-09

М'ясо - це джерело не лише сил і енергії, а й корисного білка. Такий компонент просто необхідний нашому організму для його відмінного функціонування. Щоб потішити себе смачною їжею з користю для здоров'я, ми, Паб Файного міста, пропонуємо Вам заказати піцу із вмістом м'яса. Ця страва полюбилась багатьом, адже вона ідеально підходить для веселого відпочинку у колі найближчих, переглядів фільмів, ситних обідів, святкувань різноманітних подій. 

 

Піца салямі й інші смаки: які різновиди м'ясної піци представлені в нашому меню?

Ми, Файне місто паб, знаємо, які страви Вам найбільше смакують. А саме тому підготували для Вас піцу з різноманітними начинками. У нас пропонуються такі популярні позиції:

  1. Піца пепероні. Цей смаколик неодмінно припаде до душі прихильникам гостринки та пікантних смаків. Готується страва на вершковому соусі. Вишуканий смак салямі доповнюють моцарела, томати черрі, перець пепероні, пармезан і базилік.
  2. Піца салямі. Така страва для багатьох вже стала класикою. До її складу входять наступні компоненти: соус на основі томатів, салямі, помідори, моцарела, базилік.
  3. Піца капрічоза. Вона готується із використанням ніжного та запашного соусу на основі томатів чи вершків. В якості начинки застосовуються такі інгредієнти: моцарела, шинка, шампіньйони, помідори, базилік, часникова олія. Це саме та піца, замовити яку бажає багато наших гостей.
  4. Піца з куркою і кукурудзою. Піца з куркою сподобається любителям легкості. Запашне мариноване куряче філе гармонійно поєднується з ніжним вершковим соусом, беконом, кукурудзою, сирами моцарела, дорблю, пармезан. 
  5. Піца з прошуто. Це ситна та смачна страва, у якій начинка з прошуто, томатного соусу, в'ялених помідорів, рукколи, пармезану та моцарели, створює унікальну композицію.

Спробуйте нашу піцу і Ви переконаєтесь, наскільки вона особлива! Кожен шматочок буде сам проситись, аби Ви його скуштували!

 

Файна піца: замовити її слід через унікальну технологію приготування! Дізнайтесь більш детально…

піца тернопіль

Наша піца Тернопіль стала настільки популярною не лише тому, що для її приготування ми застосовуємо виключно свіжі та сертифіковані продукти. Основний секрет її ідеального смаку - унікальна технологія приготування тіста. Воно проходить подвійний процес ферментації, який займає 24 години. За цей час тісто набирає більш насиченого смаку та аромату. А ще воно чудово перетравлюється, завдяки чому куштувати піцу Ви можете навіть пізнім вечором. Для створення тіста ми використовуємо борошно найдрібнішого помелу. Звичайно, ще одним важливим складником, який надає нашій піці особливої родзинки, вважається любов. Ми готуємо цю страву з неабияким теплом, адже все виконуємо власними руками. 

Читайте також: У піци з Пабу Файного міста з'їдають навіть бортики! - Замовляй і ти доставку піци Тернопіль у СРФМ

 

М'ясна піца: доставка чекає на Вас!

Виникло бажання насолодитися від душі даним смаколиком? Хочеться залишитися вдома чи немає можливості завітати у наш заклад? У таких випадках Вашій увазі пропонується доставка піци. Дана послуга надається по місту та передмісті. Мінімальна вартість замовлення залежить від Вашого розташування. А коли Ви замовляєте страви на компанію, то дана послуга обходиться абсолютно безкоштовно. Вигідно, чи не так? Для здійснення замовлення ми пропонуємо зателефонувати нам за номером телефону 098-055-77-11. З нашими адміністраторами Ви можете обговорити точну дату та час приїзду кур'єра. А ще Ви можете оформити замовлення на нашому сайті fainemisto.com чи у мобільному додатку. Доставка піци Тернопіль - це ідеальна пропозиція підготуватися до святкування певної події без клопотань на кухні або ж просто ідеальних посиденьок з найближчими людьми. Піца доставка - це шанс відпочити після важкого робочого дня або смачно пообідати в офісі! Тому не зволікайте, а скоріш спробуйте страву, яку готуємо ми, Сім'я ресторанів Файного міста. Наші кур'єри привезуть піцу ще гарячою у суворо обумовлені терміни у сучасному та зручному еко-посуді, щоб Ви її відразу подавали на стіл та куштували.

Наступна стаття >Наступна стаття