У піци з Пабу Файного міста з'їдають навіть бортики! - Замовляй і ти доставку піци Тернопіль у СРФМ

2022-09-27

Версій щодо появи піци існує безліч. Проте більшість історичних джерел схиляються до того, що вона була вперше створена понад 200 років тому в Неаполі. Спочатку піца вважалася їжею для бідних, адже багачі сприймали її як надто просту страву. Вона представляла з собою коржик з начинкою, яка переважно складалася з томатів, сушеного майорану чи орегано, рослинної олії, невеликої кількості сиру. Тоді цю їжу пропонували торговці на різних ярмарках. Вона також готувалася у тавернах і дешевих кафе. Проте все змінилося тоді, коли піцу одного разу забажали скуштувати Король Умберто і королева Маргарита в Неаполі. Страва, що сподобалася королеві найбільше, була прикрашена сиром, червоними помідорами і базиліком. Незабаром цей варіант отримав назву “Маргарита”. Саме з нього і розпочався успіх піци в цілому! Згодом піцайоло (люди, що готують піцу) почали додавати до коржика різні начинки, у тому числі вишукані. Їх із задоволенням вживали заможні верстви населення. Піца перестала бути їжею для бідних і отримала дійсно широке визнання у всьому світі. Зараз її люблять і готують всюди!

 

замовити доставку піци

Піца доставка: Файне Місто паб знає, як правильно готувати тісто!

Якщо Вас цікавить дійсно смачна піца Тернопіль, тоді ласкаво просимо у заклад Паб Файного Міста! Тут ця страва створюється по-особливому. Неабияка увага приділяється якості і смаковим властивостям тіста, адже корж вважається її основою. Для його отримання застосовується борошно найдрібнішого помелу. Саме тісто перед випіканням проходить подвійний процес ферментації, який займає 24 години. Така технологія робить його ніжним і ще більш ароматним. А ще тісто чудово засвоюється організмом і не створює відчуття важкості, тому піца Тернопіль може вживатись навіть пізнім вечором. Воно настільки смачне, що залюбки з'їдаються навіть бортики! 

 

Яку замовити піцу: Паб Файного Міста пропонує скуштувати осінню новинку!

Замовити піцу Ви можете з різноманітними начинками, у тому числі з досить ориганільними. Ми пропонуємо Вашій увазі скуштувати осінню новинку - “Салямі з гарбузовим кремом”. Заказати піцу слід тому, що вона відрізняється незвичайним смаком. До складу начинки входять настуні компоненти: соус гарбузовий, салямі, моцарела, базилік, цибулевий конфітюр, сир дор блю, соус маріо. Всі ці продукти ідеально між собою поєднуються, створюючи унікальну смакову композицію. Скуштувавши таку страву, Ви відчуєте смак осені, адже гарбузовий крем придає їй певної родзинки й унікальності. 

У СРФМ Ви можете замовити піцу Тернопіль на будь-який смак. Подобається мінімалізм і лаконічність? Скуштуйте “Маргариту”, до складу якої входять моцарелла, базилік і томатний соус. Можливо, Ви обожнюєте сир? Тоді піца “Сирна” - ідеальний варіант для ситного обіду чи смачнющої вечері. А якщо Ви проголодались, то Вам неодмінно припаде до душі піца “М'ясна”, “Капрічоза”, “Салямі”. Прихильники пікантності та гостринки обов'язково оцінять “Пепероні”. А якщо Вам хочеться чогось легкого та ніжного, то Вашій увазі пропонуються дві позиції - “З телятиною” та “З куркою і сиром дор блю”. Варіантів, як бачите, безліч! Те, яка піца на замовлення приготується нашими професійними кухарями спеціально для Вас, залежить Від Вашого настрою та смаку! 

 

Читайте також: Піца з Пабу Файного міста підніме настрій де б ти не був!

 

Як виконується піца Тернопіль доставка: меню Файне вражає своїм колоритом!

Піца Файне Місто по праву вважається неповторною! До речі, скуштувати її Ви можете не лише у Пабі Файне Місто. Ми спеціально для Вас підготували таку зручну та доступну послугу, як піца доставка. Вона здійснюється по місту та передмісті. Здійснити замовлення Ви можете на сайті fainemisto.com, у мобільному додатку чи за номером телефону 098-055-77-11. Наш Паб Файне Місто Тернопіль надає послугу на професійному рівні. Кур'єри завжди приїжджають у суворо обумовлені терміни. Вони не запізнюються, адже розуміють, наскільки важливо прибути вчасно. Доставка піци Файне Місто - це чудова нагода не лише відволіктися від буденностей, а й ситно пообідати на робочому місці. А чому б не замовити цю страву для романтичного побачення чи перегляду улюблених кінострічок? А ще Ви можете організувати посиденьки у родинному чи у дружному колі. Піца стане чудовим доповненням до Вашого позитивного настрою! 

Піца з доставкою - це не просто смачно, а й зручно. Їжа привозиться у сучасному еко-посуді, тому її можна відразу подавати на стіл. Ви та Ваші близькі будуть у захваті від красивого оформлення, адже апетит підвищується й від зовнішнього вигляду страви! Переглядайте Файне Місто меню, доставка з якого здійснюється максимально швидко, або ж бронюйте столик та смакуйте стравами безпосередньо у закладі. Для цього зв'яжіться з нашими адміністраторами за номером 098-055-77-11. Обирайте улюблений столик та розділіть приємні моменти свого життя разом з нами, турботливою та дружелюбною СРФМ!! 

Наступна стаття >Наступна стаття