Перше, друге чи салат? Склади свій обід сам! - НаНебі

2023-01-04

Дієтологи наголошують: обід - це чи не найважливіший прийом їжі за цілий день, тому ні в якому разі його не можна пропускати чи вживати щось "на ходу" з найближчого магазину чи кіоску. Він повинен складати біля 40% спожитої їжі на добу, оскільки саме посеред дня усі вітаміни, мікроелементи, мінерали й інші поживні речовини найефективніше засвоюються організмом. Ресторан Na nebi теж у цьому переконаний, тому пропонує для ще більшої зручності замовити обід в офіс.

 

У На Небі різноманітні комплексні обіди: меню огляньте та оберіть найкраще для себе та колег!

обіди на небі

Комплексні обіди від закладу На Небі кардинально відрізняються від традиційних. Класичні, своєю чергою, включають першу й основну страву з рибою чи м'ясом, салат, проте іноді цього буває забагато. На Небі подбав про кожного свого клієнта, тому пропонує обіди в офіс на власний вибір. Для прикладу, у нас представлені такі зручні варіанти:

  1. Суп+салат. Це ідеальне рішення для тих, хто ще не встиг проголодатися, але хоче корисно поїсти. Обравши таке меню комплексного обіду, ви отримаєте на вибір бограч, борщ, курячий бульйон чи гарбузовий крем-суп, а також салат "Цезар", "З прошутто", "З мустардою та моцарелою" чи "З брі, печеним буряком".
  2. Суп+основна страва. Перші страви пропонуються у всіх позиціях ідентичні, проте основні справді різноманітні. Меню комплексного обіду може включати за вашим бажанням рибу, біфштекс, медальйони, котлету "По-київськи", телятину, курку з картопляним пюре, а також різні види паст. Це гарячі обіди Тернопіль, якими ви насититеся від душі та не зголоднієте до самого вечора.
  3. Основна страва+салат. Комплексні обіди такого плану сподобаються тим, хто не хоче куштувати першої страви. Основа та салат чудово між собою поєднуються, яку б позицію ви не обрали, адже ми попіклуватися про те, щоб обіди Тернопіль від СРФМ були максимально збалансованими та гармонували у будь-якому тандемі.
  4. Перша страва+основа+салат. Ця доставка обідів переважно зацікавлює чоловіків, адже вона найбільш різноманітна. Щоправда, деякі жінки, які особливо фізично працюють, теж обирають повноцінні комплексні обіди Тернопіль.

Меню комплексних обідів справді вражає, адже воно підійде як для тендітних леді, так і мужніх чоловіків!

 

Чому важливо замовляти обіди в офіс?

Обирайте найкращий обід, меню переглядайте та почувайтеся відмінно, оскільки правильно харчуватися посеред дня дуже важливо. І це мають бути не канапки з ланчбоксів чи шкідливий фаст-фуд, а повноцінні страви, що насичують організм поживними речовинами. Погодьтеся, дуже важливо слідкувати за своїм раціоном, адже результат праці напряму залежить від нашого стану здоров'я та настрою! Обіди в офіс Тернопіль актуально замовляти і власникам компаній, які піклуються про самопочуття своїх працівників, тому досить відкладати корисні справи на "потім"! Ресторан На Небі Тернопіль привезе збалансовані комплексні обіди вчасно та в зручному еко-посуді, що дозволяє їсти прямо за робочим столом!

Читайте також: Доставка На Небі - Ситний та смачний обід на відстані декількох кліків!

 

Доставка обідів для вашого комфорту і відмінного самопочуття від ресторану На Небі!

Доставка їжі в офіс з закладу На Небі виконується в межах міста та передмістя. Мінімальна сума замовлення в чеку повинна становити 250 грн., якщо ви знаходитесь в Тернополі, і 350 грн. - за його межами. Ознайомтесь з тим, які комплексні обіди меню пропонує, та хутчіш обирайте відповідний варіант. Щоб смачно поїсти, телефонуйте нам за номером (068) 055-77-11, завітайте на сайт fainemisto.com чи у застосунок. А якщо ви є власником фірми і вас зацікавили для всього колективу наші комплексні обіди Тернопіль, доставка обходиться безкоштовно при замовленні на суму від 2000 грн. Ми стараємося для вас, де б ви не були, ми турбуємося про те, щоб ваш раціон був повноцінним, а настрій - відмінним, тому створюємо найкращі обіди! Спробуйте їх хоча б один раз і ви неодмінно залишитесь задоволеними, адже страви привозяться ще гарячими, щоб ви їх не розігрівали в мікрохвильовці, а відразу куштували!

Наступна стаття >Наступна стаття