Доставка На Небі - Ситний та смачний обід на відстані декількох кліків!

2022-12-03

Сьогодні ми можемо часто чути вислів: «сніданок — найважливіший прийом їжі за день». Однак гарячі обіди є не менш пріоритетними в збалансованому раціоні людини. Обід підвищує рівень глюкози в крові, що дає вам енергію, необхідну на решту дня. Якщо ви відчуваєте млявість, навіть невеликий обід може відновити ваші сили, допомогти відчути бадьорість і готовність взятися за справи навіть надвечір. Саме тому ресторан На Небі пропонує поживні комплексні обіди, які складаються з вишуканих та апетитних страв!

 

Зголодніли й не знаєте, де пообідати? Тоді щоденна доставка комплексних обідів На Небі – саме для вас!

З кожним бували подібні ситуації: ви працюєте в офісі, відчуваєте, що зголодніли, але згадуєте, що лоток з приготовленим обідом ви залишили в холодильнику. До того ж, ваша бізнес зустріч може затягнутися й ви не можете вчасно вийти на обід. Або інший розповсюджений випадок – у вас просто немає достатньо часу або бажання готувати з вечора. Як же виправити всі ці проблеми?

Тут на допомогу приходить доставка їжі Тернопіль від закладу На Небі, адже ми готуємо та відправляємо замовлення щодня до 22:30. У нас діє швидка доставка комплексних обідів, тому ми гарантуємо, що ви отримаєте свіжі та гарячі страви, наче щойно приготовлені в ресторані!

 

Комплексні обіди меню – На Небі пропонує ситні та сммачні страви, що точно піднімуть вам настрій

Наші комплексні обіди меню включають в себе варіанти Ланч Max, Ланч Light суп + салат, Ланч Light суп + основна страва, Ланч Light основна страва + салат – в будь-якій комбінації, яку ви побажаєте!

Меню комплексних обідів включають у себе:

  • Пікантні основні страви - банош з курячим філе, біфштекс з картопляним пюре, полента з креветками, свинні медальйони, паста з лисичками;
  • Корисні та свіжі салати – цезар, з прошуто, капрезе, з тунцем;
  • Гарячі перші страви – традиційний бограч, густий борщ з копченим свинним реберцем, бульйон курячий з локшиною, гарбузовий крем суп.

комплексні обіди тернопіль

Також до вашої уваг пропонуються не тільки комплексні гарячі обіди Тернопіль, але й інші страви, якщо ви бажаєте замовити побільше:

  • Супи, серед яких ви можете обрати надзвичайно ніжний чаудер;
  • Всіма улюблені вареники – з творогом, вишнею, картоплею;
  • Гарячі страви, яких ніколи не буває багато – паста з креветками, телятиною, з морепродуктами або бурратою, а також деруни з грибами та бринзою або качина грудка;
  • Гарніри, що будуть чудовим доповненням до основних страв – картопляне пюре з вершками та бринзою, гречка з білими грибами у вершковому соусі, смажена картопля з лисичками, банош з бринзою та беконом;
  • Незвичні закуски, що подарують вам нові емоції – паштет з печінки курчати у винному мармеладі, брускети з лососем та з прошуто, труфельний тар тар, буррата з томатами та перцем з песто;
  • Оригінальні та традиційні десерти – печений чізкейк на грилі, павлова, карамельний торт, налисники з чорним кремом.

Читайте також: Сухі канапки відміняються, адже є доставка обідів з Na Nebi!

 

Обирайте нас, якщо бажаєте замовити обід зі швидкою доставкою додому

замовити обід файне місто

Ми завжди чекаємо на наших клієнтів, щоб подарувати вам справжнє задоволення від якісної та поживної їжі, тому Na Nebi бронювання столиків є дійсним щодня за телефонами Файного міста.

Не маєте можливості відвідати заклад? Тоді ви можете замовити їжу додому, адже На Небі привезе до вас комплексні гарячі обіди в будь-яку точку Тернополя та поза ним!

Як замовити обід? Усе дуже просто:

  • Мінімальна вартість замовлення на доставку в Тернополі – 250 грн, за межі Тернополя – 350 грн;
  • Комплексні обіди з доставкою по Тернополю - 50 грн, поза містом – 70 грн;
  • Безкоштовна доставка при оформлені замовлення на суму від 2000 грн.

Як саме оформити замовлення комплексні обіди Тернопіль?

  • за телефонами Файного міста;
  • через сайт fainemisto.com;
  • через мобільний додаток від нашої Сім’ї ресторанів.

Ресторан На Небі доставка – це сервіс, який ви оціните на всі 100%!

Наступна стаття >Наступна стаття