Сухі канапки відміняються, адже є доставка обідів з Na Nebi!

2022-10-30

Обід - це вкрай серйозна і важлива частина нашого щоденного раціону. І саме тому необхідно харчуватися правильно! І якщо Ви вважаєте, що швидкий перекус у найближчому фастфуді чи канапки з ланчбоксу можуть частково замінити збалансовану їжу, то однозначно помиляєтесь. Від того, якими стравами ми обідаємо, залежить рівень нашої працездатності, настрій і, звичайно, самопочуття. Щоб бути здоровими та бадьорими, завжди правильно обирайте меню комплексних обідів. Збалансоване харчування пропонує ресторан На Небі. Замовити обід Тернопіль Ви можете не лише в закладі, а й за його межами. Для таких цілей у нас діє така послуга, як комплексні обіди з доставкою.

 

Зацініть комплексні обіди меню: у На небі доставка їжі пропонується по всьому місту та передмісті!

Враховуючи концепцію na nebi grill & wine, меню представлене не лише корисне, а й надзвичайно смачне. Потіште себе ідеальними смаколиками, які зарядять Ваш організм енергією на весь день! У ресторані Na Nebі ми радимо замовити наступні позиції:

  1. ЛАНЧ LІGHT СУП+САЛАТ. Слідкуєте за фігурою? Тоді Вам неодмінно припаде до душі саме такий варіант обіду. На перше Ви можете обрати бограч, борщ, курячий бульйон з локшиною чи гарбузовий крем-суп з сиром брі. Серед салатів ми Вам пропонуємо замовити “Капрезе”, “Цезар”, “З прошутто”, “З тунцем”.
  2. ЛАНЧ LІGHT СУП+ОСНОВНА. Супи представлені ті ж, що й у попередній позиції. А в якості основних страв ми можемо Вам запропонувати банош з курячим філе, біфштекс з картопляним пюре, пасту з лисичками, поленту з креветками, свинні медальйони (на Ваш вибір).
  3. ЛАНЧ LІGHT ОСНОВНА+САЛАТ. Можливо, цього разу Ваша душа не бажає першого? Тоді оберіть цю позицію. Вашій увазі пропонуються салати “Капрезе”, “Цезар”, “З прошутто”, “З тунцем” та основні страви (банош з курячим філе, біфштекс з картопляним пюре, пасту з лисичками, поленту з креветками, свинні медальйони). Скомпонуйте їх так, як Вам найбільше подобається! А наша доставка обідів задовольнить усі Ваші потреби.
  4. ЛАНЧ MAХ. Сильно зголодніли? Замовляйте комплексні обіди, меню яких включає перше, друге та салат. 

Шукаєте кращі ресторани Тернополя, де можна пообідати смачно, ситно та швидко? Здійсніть у На Небі бронювання столиків та приходьте до нас. Ми раді запропонувати Вам збалансований комплексний обід Тернопіль до 16:00. Наш ресторан також готовий привезти улюблені страви будь-куди. Для таких цілей діє доставка обідів Тернопіль. Вона виконується по місту та передмісті. Щоб нею скористатись, зателефонуйте нашим адміністраторам за номером 068-055-77-11 або ж оформіть заявку на сайті, у мобільному застосунку. У нас замовити обід Тернопіль дуже просто! Ми дбаємо про Вас і Ваш настрій. Ми хочемо, щоб Ви завжди залишалися ситими, де б не знаходились та якими зайнятими б не були.

Читайте також: Скуштуйте ситні азійські обіди в закладі Янг

 

Ресторан європейської кухні На Небі: на Вас чекають не лише комплексні обіди з доставкою!

комплексні обіди

На Небі - ресторан європейської кухні. Заклад працює по концепції grill & wine. Саме тому тут Ви зможете поласувати традиційними українськими смаколиками у сучасному оформленні та вишуканими стравами, що готуються на грилі. Сама конструкція, до речі, розташована в самому центрі ресторану і є його основною родзинкою. Ви можете замовити ароматні та соковиті м'ясні страви, рибу й овочі “з димком”. У Na Nebі меню справді колоритне. Тут Ви можете замовити розмаїття їжі на будь-який смак, у тому числі:

  • м’ясні та сирно-фруктові фуршет-бокси;
  • здорові сніданки;
  • вареники з індичкою та фуагра, творогом, картоплею та іншими начинками;
  • гарячі страви, починаючи від класичних дерунів і завершуючи вишуканою качиною грудкою;
  • оригінальні закуски, серед яких лідируючі позиції займають брускети, паштет, тар-тар, фуагра;
  • вишукані десерти;
  • свіжу випічку власного виробництва та інше.

Цікавлять заклади в Тернополі, де можна не лише смачно поснідати й пообідати. а й провести святковий захід? Ласкаво просимо у колоритний ресторан На Небі, де все продумано до найдрібніших деталей!

Наступна стаття >Наступна стаття