Переваги доставки обідів від мережі закладів Файного Міста!

2019-05-26

Смакувати ресторанними стравами зовсім не обов’язково у самому закладі. Сьогодні для особливої вечері навіть не треба заморочуватися на кухні. Як таке можливо? Доставка їжі – ідеально до будь-якого приводу!

Замовити страви можна додому, на роботу чи навіть у парк. А хто може відмінно впоратися з такою задачею? Тільки найкращі! Мережа закладів Файного Міста відома не тільки бездоганним сервісом та унікальною кухнею, але і неймовірно швидким транспортуванням страв.

Їжа на доставку від Сім’ї ресторанів Файного Міста – переваги, які Ви маєте відчути на собі!

stravaУсі страви готуються тільки зі свіжих продуктів від місцевих еко-господарств, жодних напівфабрикатів чи заморозок. Це чимала перевага, але є ще декілька не менш важливих:

  • Економія часу. Не треба стояти у черзі або чекати на вільний столик, переживати за наявність посадкових місць. Наприклад, меню КЛУБУ таке смачне та різноманітне, що у закладі постійно багато людей, які прагнуть скуштувати усе. З доставкою жодних черг, але меню у Вашому розпорядженні!
  • Економія грошей. Замовити з ресторану значно дешевше, аніж їсти там. Хоча самі тернополяни кажуть, що ПАБ Файне Місто і без того має лояльні ціні – дешевше, аніж готувати самому.
  • Можна водночас нагодувати весь колектив/родину і отримати за це бонус. Великі замовлення одразу вирішують проблему голодних друзів і родичів, а у закладах Файного доставку чеком понад 400 грн. оплачує мережа – дуже вигідно!
  • Економія сил. Не треба стояти за плитою, тягнути на роботу контейнери з їжею, але обід все одно смачний. Меню ПАБУ Файне та інших ресторанів мережі величезне і ситне.
  • Усе готується для Вас та привозиться гарячим. Не треба нічого гріти, а задоволення від свіжої гарячої їжі – просто нереальне!
  • Нові гастрономічні враження. Ресторан – це те місце, в якому загалом готують нетипові страви для домашньої кухні. Наприклад, доставка суші – ЯНГ нагодує азійськими ролами та локшиною, які вдома важко зробити самому.

Доставка обідів – Тернопіль обожнює Сім’ю ресторанів Файного Міста! Перевірте на собі чудовий сервіс і бездоганний смак страв!

Що Вам треба знати про доставку від Файного:

  • Меню усіх закладів є на сайті. Тут же можна замовити страви або зателефонувати адміністраторам.
  • В одному замовленні можуть бути позиції з різних ресторанів – ПАБ та КЛУБ Файного Міста, Пасаж Адлера 13, а відтепер і YOUNG.
  • Мінімальне замовлення має бути від 200 грн. Вартість доставки – 30 грн.
  • Як ми вже згадували раніше, чек на 400 грн. і більше має безкоштовну доставку.
  • Доставка суші, ролів та локшини – нова можливість від Файного Міста. Зазирніть на сторінку ресторану ЯНГ.

Більше інформації можна отримати на офіційному сайті мережі – смачного і безтурботного обіду!

Наступна стаття >Наступна стаття