Особливі заклади в Тернополі для роматичної вечері: куди піти на день закохних?

2023-02-06

14 лютого – свято почуттів, у цей день прийнято виражати свою любов: проводити час разом, дарувати подарунки, насолоджуватись романтичною атмосферою. Сім'я ресторанів Файного Міста запрошує вас провести цей день разом!

 

Романтичні ресторани Файного Міста – зробіть своє свято незабутнім!

Якщо ви не знаєте де провести день закоханих – можемо запропонувати найкращі ресторани Тернополя. У закладах панує особлива атмосфера, високоякісний сервіс та смачна їжа на будь-який смак.

романтичні заклади тернополя

Кращі ресторани Файного міста для святкування дня закоханих:

  • Романтична вечеря на день закоханих в ресторані На Небі – це справді щось особливе. Заклад знаходиться на 6-му поверсі у самому центрі Тернополя. Це ідеальне місце для освідчень. Не знаєте куди піти з дівчиною на побачення? У ресторан На Небі! Тут панує романтична атмосфера, а у меню представлені кращі страви сучасної європейської кухні.
  • Святкування дня Валентина у пабі Файне Місто підійде для тих, хто любить розмаїття страв та крафтового пива, а ще тут великий вибір піци з різноманітним наповненням.
  • Сучасний клуб Файного міста пропонує у День закоханих відвідати лаунж-зону, де панує романтична атмосфера та затишок. У меню – кращі страви європейської кухні.
  • Куди піти на день закоханих, якщо ви полюбляєте паназіатську їжу? У заклад Янг! Тут можна насолодитись справжнім смаком японської, тайської, китайської, в'єтнамської кухні. В меню закладу також є велика алкогольна карта з традиційними напоями азіатських країн. 
  • Заклад NoName підійде для тих, хто любить мексиканську їжу та драйвову музику. Інтер'єр закладу передає всю атмосферу Мексики, тож якщо ви бажаєте чогось незвичного, з гостринкою – вам сюди!
  •  Пасаж Адлера 13 – це найбільший бар Тернополя, де представлена величезна алкогольна карта з авторськими коктейлями та настоянками на травах. У меню – страви американської та мексиканської їжі.
  • У Кафе Моне пропонують смачну та корисну їжу. Кулінарна майстерність поєднується з грамотним підбором продуктів. Тут смачно без шкоди для здоров'я, адже піклуватися про коханих – це про любов та турботу.

Усі наші заклади відомі не лише смачними стравами, але й хорошим сервісом: уважний та чуйний персонал допоможе вам почуватися легко та невимушено. Романтичні ресторани Тернополя чекають на вас!

замовити романтичну вечерю

Читайте також: 14 лютого по-японськи: як святкують та чи замовляють суші?

 

Тернопіль доставка їжі: святковий настрій, не виходячи з дому!

Не знаєте як відсвяткувати 14 лютого вдома? Замовте доставку їжі у мережі СРФМ! Їжа з доставкою Тернопіль можлива із різних закладів одночасно.

Тернопіль доставка їжі від СРМФ:

  • швидка доставка по місту та околицях, вартість послуг кур'єра – 50 та 70 гривень відповідно;
  • мінімальна сума замовлення – 250 і 350 гривень;
  • при замовленні на суму понад 2000 гривень доставка безкоштовна.

Ознайомитись з меню та оформити замовлення можна на сайті fainemisto.com або за номером телефону: 068-055-77-11.

Вечеря в ресторані чи доставка їжі додому – обирайте кращі ресторани Тернополя . Сім’я ресторанів Файного Міста - коли їсиш, смієшся, любиш!

Наступна стаття >Наступна стаття