Основні страви мексиканської кухні у закладі NoName: що в меню?

2022-11-09

Cтрави мексиканської кухні встигли полюбитись багатьом, адже вони не лише характеризуються вишуканим смаком, а й вважаються надзвичайно ситними. Окрім цього, вони манять сучасним стилем подачі, тому подобаються навіть найвибагливішим естетам. Якщо Вам до вподоби мексиканська їжа чи бажаєте її спробувати, ми, СРФМ, радо запрошуємо Вас у концептуальний заклад Нонаме. А якщо Ви бажаєте залишитися вдома, то квапимось Вас потішити, адже у NoName доставка їжі виконується. Це чудова можливість побути на самоті або ж провести час у колі найдорожчих Вам людей.

 

Які страви мексиканської кухні представлені у нашому меню: що ми рекомендуємо замовити?

замовити мексиканську їжу тернопіль

Ресторан No name Ternopil пропонує скуштувати безліч смаколиків, у яких присутня запальна мексиканська атмосфера з нотами рідної серцю Галичини. Окремої уваги заслуговують основні страви. Ми радимо Вам скуштувати наступні позиції:

  1. Кесадилью. Це їжа, у якій ідеально відображаються мексиканські традиції. В її основу входить тортилья, всередину якої ми додаємо різні начинки. Багатьом нашим гостям смакує кесадилья з куркою та телятиною. Спробуйте і Ви! Якщо зацікавила кесадилья, доставка цієї їжі виконується на професійному рівні, завдяки чому Ви отримаєте смаколик ще гарячим.
  2. Буріто. Буріто замовити ми пропонуємо у різноманітних виконаннях. Подобаються морепродукти - скуштуйте цю страву з креветками. А якщо Ви є прихильником класики, то Вашій увазі пропонується мексиканське буріто з куркою та телятиною.
  3. Бургер. Ви досі вважаєте, що ця їжа подобається виключно американцям? Мексиканці теж не проти поласувати даним смаколиком. А якщо він їм до вподоби, то ми його теж рекомендуємо скуштувати. Спеціально для Вас ми створюємо мексиканский бургер з куркою, телятиною, рваною свининою. Обирайте на свій розсуд, що Вам найбільше припало до душі.
  4. Стейк “Чімічурі”. Готується він із телячої вирізки. Подається страва з тортильєю, грильованою кукурудзою, раменом, томатами чері, маринованою синьою цибулею, перцем чілі та фірмовим соусом чімічурі.
  5. Мексиканський рис з морепродуктами. Якщо Ви полюбляєте ніжні та запашні морепродукти, то цей смаколик Вам неодмінно припаде до душі. У ньому вдало поєднується рис з кальмарами, креветками, мідіями й овочами. Дана страва у no name Тернопіль готується професійними кулінарами, тому кожен інгредієнт виходить максимально ідеальним.

Ви лишень погляньте, наскільки колоритна мексиканская кухня, доставка якої пропонується у нашій дружній Сім'ї ресторанів Файного Міста. Замовте дані страви та пориньте у цю запальну та сонячну атмосферу. Щоб її відчути, немає потреби відправлятися в Мексику. Ми, СРФМ, потурбувалися про те, щоб Ви насолоджувались оригінальними смаколиками прямо вдома.

Читайте також: Осіннє el PUMPKIN MENU у закладі Нонаме: замовляйте на доставку або смакуйте в закладі

 

До вподоби мексиканская кухня - доставка її пропонується у нас!

Якщо Вам подобається мексиканська кухня Тернопіль, пропонуємо Вам зарезервувати столик у нашому закладі НОНАМЕ. Таким чином Ви будете впевнені у тому, що Ваш незабутній вечір пройде саме у нас. А коли хочеться відпочити вдома чи весело провести час у гостях, скористайтеся такою послугою, як доставка їжі Нонаме. Вона здійснюється по місту та передмісті. Мінімальна сума замовлення залежить від Вашої геолокації. Наші кур'єри привозять страви ще гарячими у спеціальному еко-посуді. Він ще й зручний, тому Ви відразу після отримання страв можете їх куштувати. Їжа на доставку Noname виконується за попереднім замовленням на нашому сайті чи у мобільному застосунку. А ще Ви можете нам зателефонувати за номером 068-055-77-11 і домовитися за точний час візиту кур'єра. Подобається мексиканська їжа, в Тернополі доставка її виконується швидко, тому не зволікайте, а смачно відпочивайте!

Наступна стаття >Наступна стаття