Осіннє el PUMPKIN MENU у закладі Нонаме: замовляйте на доставку або смакуйте в закладі

2022-10-31

З настанням осені так хочеться змінити свій раціон, впровадивши у нього страви із сезонних овочів і фруктів. І, звичайно, першочергово з цією багряною порою асоціюється саме гарбуз! А чи знали Ви, що з цього плоду можна приготувати безліч смаколиків, у тому числі нестандартних? Щоб ними поласувати, ми, СРФМ, радимо Вам відвідати ресторан Нонаме. Ви можете здійснити у NoName бронювання столиків або ж замовити доставку їжі. Ми працюємо у межах міста та передмістя!

 

Доставка їжі Тернопіль: Нонаме пропонує замовити вишукані смаколики з гарбузом!

замовити мексиканську їжу тернопіль

Якщо Вас цікавлять страви з гарбуза з запальними мексиканськими нотками, переглядайте осіннє меню, що пропонується у закладі НОНАМЕ. Щоб урізноманітнити свій щоденний раціон, радимо Вам скуштувати наступні сезонні смаколики:

  1. PUMPKIN ТАКО. Традиційні мексиканські такос, які передбачають додавання класичного українського гарбуза, смакують чудово! Хрумка тортилья ідеально доповнює основну композицію!
  2. КУРЯЧЕ ФІЛЕ З ГАРБУЗОВИМ ПЮРЕ ТА КАПУСТОЮ ГРИЛЬ. Якщо Ви зголодніли, ми радимо Вам цю замовити їжу з ресторану Ноунейм. Гарбузове пюре ідеально гармонує з ніжним сувідованим курячим філе. Їх смак доповнюють оригінальний стейк із синьої капусти, соус блю-чіз та кріспі у вигляді гарбузового насіння.
  3. ГАРБУЗОВИЙ СУП З НАЧОС І ПАРМЕЗАНОМ. Хочеться скуштувати вишукану першу страву? Noname доставка гарбузового супу - ідеальний варіант. Смак плоду ідеально доповнює ароматний пармезан. Хрустинки, в свою чергу, придають традиційні мексиканські чіпси начос. Це дійсно вдале поєднання, на перший погляд, непоєднуваних інгредієнтів.
  4. САЛАТ З ТЕЛЯТИНИ ТА ГАРБУЗА. Якщо подобається мексиканська кухня, доставка салату - це чудовий варіант для легкого перекусу. Телячий стейк, розділений на слайси, ідеально смакує з грильованим гарбузом і фірмовим соусом. Пікантності страві надає медовий халапеньйо.
  5. EL ҐАРБУЗ. Замовити їжу Тернопіль у нас з гарбуза Ви можете не лише солону. Спеціально для ласунів створюється цей вишуканий десерт, до складу якого входять наступні компоненти: лимонний крем, морквяно-горіховий бісквіт з карамелізованим гарбузом та манго.

Цікавить доставка їжі Тернопіль, а саме сезонних страв з наявністю у складу гарбуза? Обирайте ресторан НОНАМЕ, де все продумано до деталей.

Читайте також: Що обов'язково скуштувати в мексиканському ресторані Нонаме?

 

Як замовити їжу Тернопіль з ресторану мексиканської кухні НОНАМЕ?

НОНАМЕ - це концептуальний заклад, у якому готуються страви мексиканської кухні з українськими нотками. Відвідавши його, Ви отримаєте море позитивних і незабутніх емоцій, адже тут панує особлива атмосфера. Інтер'єр виконаний у мексиканському стилі, проте навіть у ньому присутні близькі до душі галицькі елементи. А якщо Ви бажаєте залишитися вдома, тоді Вашій увазі пропонується доставка їжі Нонаме. Дана послуга надається на професійному рівні. Щоб нею скористатися, ми радимо зателефонувати нам за номером 068-055-77-11. Окрім цього, Тернопіль доставка їжі можлива при умові замовлення на сайті fainemisto.com чи у однойменному мобільному додатку. Насолоджуйтесь усіма барвами осені, смакуйте вишуканими стравами з додаванням гарбуза там, де Вам максимально зручно!

Наступна стаття >Наступна стаття