Організація вдалого корпоративу у Тернополі з рестораном На Небі

2023-10-16

Організація корпоративу - це не лише захоплюючий, а й доволі відповідальний процес, від якого залежить, чи залишаться задоволеними працівники та керівництво компанії. Такі заходи актуально проводити щороку, переважно восени чи напередодні різдвяно-новорічних свят. До їхніх переваг належать:

  • здатність організувати тімбілдінг у колективі;
  • можливість дізнатись дещо більше про працівників і побачити, які вони поза робочим процесом;
  • чудовий шанс ще більше об'єднати співробітників і перетворити їх у єдину згуртовану команду;
  • прекрасна нагода дозволити працівникам розслабитись після насичених трудових буднів;
  • підвищення статусу компанії в очах колег, прояв турботи.

замовити страви на небі

Щоб все пройшло бездоганно та вечір приніс насолоду співробітникам, керівництву, вам потрібно дізнатись більш детально, як організувати корпоратив правильно. Звісно, цей святковий захід неможливо представити без смачної їжі, а щоб не думати, як її приготувати самостійно та не витрачати на це безліч часу, ми радимо вам обрати ресторан НА НЕБІ, де можна замовити виїзний фуршет або ж провести корпоратив всередині закладу.

 

Оберіть ресторан в Тернополі На Небі і ваш корпоратив пройде якнайкраще!

Ресторан в Тернополі Na Nebi grill and wine для подібних подій розробив унікальне банкетне меню, яке вражає розмаїттям страв і їх вишуканою подачею. Перед тим, як замовити їжу на компанію, ми рекомендуємо попередньо вирішити, де та як буде проводитись корпоратив. До прикладу, якщо ви плануєте організувати фуршетний стіл, перше, про що потрібно подбати - порційні закуски та десерти. Ми готові приготувати для вас солоні шоти, еклери, красиво оформлені шпажки, брускети, порційний тар тар чи паштет у екзотичному винному желе. Фуршет у Тернополі та на околицях міста варто доповнити і апетитними солодощами. У нас створюються вишукані еклери, макарунси, горішки, тарти та безліч інших смаколиків, які чудово прикрасять фуршетний стіл.

Коли планується традиційна трапеза за столом, меню на корпоратив має включати салати, основні страви, гарніри, закуски. Нашими фаворитами вважаються такі позиції:

  • Закуски: чудовим рішенням буде замовити брускети, еклери, колекцію сирів, м'ясних і рибних делікатесів;
  • Салати: любителям риби припадуть до душі страви з тунцем чи слабосоленим лососем, м'яса - з телятиною й овочами, а щоб приємно здивувати колег унікальними смаковими поєднаннями, варто замовити салат з печеними перцями та страчателлою;
  • Основа: у меню На Небі ви знайдете легендарну котлету по-київськи, що подається з картопляним пюре, а для отримання нових відчуттів варто звернути увагу на дорадо, запечене в солі, великий попит також мають м'ясне плато, овочі-гриль, рибний сет, соковитий лосось на пюре з горошку та вишукані медальйони. 

Подбайте про те, щоб корпоративна вечірка пройшла справді вдало і щоб кожен із її учасників отримав насолоду від проведеного вечора, а для цього не забувайте про відповідну їжу, а саме сети на компанію в Тернополі. Поцікавтесь, що найбільше полюбляють працівники: м'ясо чи рибу, та з чим вони їх обожнюють поєднувати для отримання максимуму насолоди. 

Читайте також: 5 причин обрати для весілля ресторан На Небі

 

Як організувати корпоратив: ТОП порад, які дозволять провести захід бездоганно!

Звичайно, смачні та вишукані страви - це чудово, проте не забувайте, що враження від корпоративної вечірки напряму залежать від того, яку концепцію святкування ви оберете. Щоб вдало підготуватися до цього заходу, ми зібрали для вас кілька корисних порад:

  • Обдумайте ідею заходу, до прикладу, якщо планується тематична вечірка, попередьте заздалегідь колег, щоб ті підготувати відповідний дрес код.
  • Їжу та напої замовляйте наперед, попередньо прийміть рішення, планується традиційний відпочинок за столами чи фуршет у Тернополі, в передмісті.
  • Відмовтесь від довгих промов. Тривалий годинний спіч перетворить вечірку на нараду, а щоб цього не відбулося, скажіть кілька приємних слів про роботу.
  • Не примушуйте неохочих займатися самодіяльністю. До прикладу, коли працівник не хоче танцювати, співати чи приймати учать у конкурсах, його не варто просити це зробити задля концепції.
  • Підготуйте подарунки, адже кожній людині завжди приємно їх отримувати, незважаючи на вік і соціальний статус.

Оберіть наш ресторан На Небі в Тернополі, щоб корпоратив пройшов не лише весело, а й надзвичайно смачно. Для здійснення замовлення телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж приходьте безпосередньо у заклад, щоб детально обговорити меню. 

Наступна стаття >Наступна стаття