Огляд закладів Сім'ї ресторанів Файного міста

2023-06-01

Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, любимо вас тішити та приємно дивувати, саме тому створили заклади, які неодмінно припадуть вам до душі. Кожен з них особливий, адже тут панує унікальна атмосфера та готуються страви різних кухонь світу. Загалом наша Сім'я включає аж 8 ресторанів, завдяки яким вам вдасться щоразу куштувати щось нове й отримувати постійно інші емоції, проте завжди позитивні! Завітайте у наші ресторани Тернополя й оберіть для себе та близьких свої улюблені, де вам найкомфортніше, а ми зробимо все можливе, щоб час, проведений в них, пройшов незабутньо, як і подія, яку ви плануєте відзначити у нашому дружньому колі! Якщо ви досі думаєте, де поїсти в Тернополі смачно та отримати від відпочинку насолоду, оберіть наші найкращі заклади!

доставка файного міста

Що варто знати про наших первістків - Клуб Файного міста та ПАБ Файне Місто?

Проживаєте або плануєте навідатися у місто Тернопіль - заклади нашої СРФМ відвідайте. Ми рекомендуємо вам завітати у ПАБ Файне Місто та Клуб Файного міста, які відкрилися першими та розташовані один біля одного. Спочатку вам може здатися, що концепція цих закладів однакова і меню схоже. Дійсно, вони представляють собою кращі ресторани Тернополя європейської кухні, проте кожен з них по-своєму унікальний. До прикладу, Паб тішить гостей безліччю різноманітних сетів на компанію, які об'єднують, дарують море гастрономічного задоволення та здатні прикрасити будь-який стіл, у тім числі святковий. Меню Файне Місто також включає одну з найпопулярніших страв - піцу, що готується за особливою технологією, де тісто витримується біля 24 годин, проходячи процес подвійної ферментації. Ця страва по смаку, стилю подачі та начинках практично нічим не відрізняється від справжньої італійської, тому якщо ви обожнюєте піцу, неодмінно завітайте у Паб Файного Міста. У закладі Клуб Файне Місто меню дещо різниться, адже тут його фішкою вважаються найкращі солоні та солодкі сніданки, а також сезонні страви, які щоразу оновлюються в залежності від пори року. Клуб ФМ - це народне сіті-кафе, де можна і посидіти з філіжанкою кави, і ситно наїстись. Тут доволі часто наші гості організовують святкування, адже в залі панує максимально комфортна атмосфера. 

 

 

Які ще концептуальні у місті Тернопіль ресторани ми радимо вам відвідати?

Ми, СРФМ, також запрошуємо вас у інші концептуальні заклади, де ви неодмінно отримаєте безліч позитивних емоцій і насолоду як від їжі та напоїв, так і від атмосфери в цілому. Завітайте у такі найкращі ресторани Тернополя, де пройде бездоганно як ваш буденний вечір, так і святковий івент:

замовити їжу тернопіль

  1. На Небі. Розташований ресторан На Небі на 6 поверсі будівлі у самому центрі міста, з вікон якого видніються мальовничі краєвиди. Концепція закладу - grill&wine, а тому у серці залу розміщений гігантський купол, у якому прямо на ваших очах готуються вишукані страви на грилі. Багата алкогольна карта включає безліч сортів вин різної витримки, які чудово доповнять смак їжі. У меню ресторану представлена європейська й українська кухня в сучасному баченні. Цей заклад можна сміливо назвати сімейним, адже він ідеально підходить для відпочинку з дітками різного віку. Тут розташована сучасно облаштована дитяча кімната та відповідне меню для юних гостей у віці від 6 місяців.
  2. Party Restaurant YOUNG. Якщо ви шукаєте заклади Тернополя, де готуються страви паназійської кухні, оберіть ресторан Янг, розташований на 5 поверсі у тій самій будівлі, що і На Небі. У меню представлено безліч позицій суші, приготованих як по традиційних, так і авторських рецептах наших досвідчених сушистів. Окрім цього, тут ви можете скуштувати страви ВОК, що створюються за унікальною технологією у спеціальному посуді, вишукану основу, гарніри, закуски та салати у східному стилі. Це чудове місце для романтичних побачень, дружніх посиденьок і святкувань, адже інтер'єр лаконічний, а посадкові місця надзвичайно комфортні.
  3. Бар Пасаж Адлера 13. Заінтересували у місті Тернопіль ресторани, де готуються не звичайні, а вишукані бургери - вам безумовно сподобається у закладі Пасаж Адлера. Це дійсно колоритне місце, у меню пропонується безліч бургерів з розмаїттям начинок, у тім числі присутні позиції для вегетарінців, щоб точно ніхто не залишився голодним. Пасаж Адлера - бар, де ви також можете ідеально розслабитися по завершенні робочого дня та на вихідних. Багата коктейльна карта та контактна барна стійка дозволяють слідкувати за процесом приготування улюблених напоїв і їх унікальним стилем подачі від наших професійних бариста. 
  4. Мексиканський бар NONAME. Обожнюєте ситні та пікантні страви - завітайте у наш ресторан НОНАМЕ, розташований у центрі Тернополя. Тут ви відчуєте ту саму атмосферу, що панує в сонячній Мексиці, адже в дизайн інтер'єру включені тематичні елементи декору. Меню у закладі справді вражає своїм розмаїттям, адже у ньому ви знайдете як класичні такос, бурітос, начос і кесадилью, так і оригінальні позиції. Тут ми пропонуємо вам замовити перше, основу, цікаві закуски, апетитні салати, вишукані десерти у мексиканському стилі. Організуйте вечір весело та розслабтесь з текілою в руках і автентичними сетами на столі.

Ми знаємо, чого бажає ваша душа, тому ласкаво просимо у кожен заклад, щоб відчути унікальну атмосферу і насолодитися стравами різних кухонь світу.

Читайте також: Куди піти в Тернополі щоб смачно поїсти та відпочити?

 

Cafe Mone та Antica Eatery - заклади, що зовсім недавно стали членами нашої Сім'ї!

Ми, СРФМ, ніколи не зупиняємося на досягнутому, а тому щоразу відкриваємо нові ресторани. Нещодавно членом нашої сім'ї став заклад здорового харчування Cafe Mone. Меню розроблялося за участю досвідченого лікаря-нутриціолога, де у стравах повністю відсутні білий рафінований цукор, глютен, лактоза, харчові добавки, барвники, синтетичні ароматизатори та трансжири. Замість них ми активно застосовуємо компоненти, що містять необхідні для організму нутрієнти, вітаміни та мінерали. Якщо ви шукаєте меню ресторанів Тернополя, яке спрямоване на підтримку бездоганного самопочуття, обирайте їжу, що пропонується в Cafe Mone. Вона не лише корисна, а й надзвичайно смачна, тому припаде до душі навіть вибагливим гурманам.

Цієї весни ми відкрили поруч з парком Національного Відродження заклад італійської кухні ANTICA Eatery. Меню включає традиційну піцу, що готується у дров'яній печі, бездоганну пасту, для отримання якої ми самі замішуємо тісто по унікальній технології, ексклюзивні бургери, де замість класичної пухкої булки використовується фокачо. Це далеко не всі позиції, які ми вам пропонуємо скуштувати. У нас ви знайдете ідеальні перші страви, основу, закуски, гарніри та салати, які стануть ідеальним рішенням для ситного обіду чи чудово доповнять святковий стіл і ще більш детально дозволять дізнатись про кухню такої сонячної та кулінарної країни Італії.

Наступна стаття >Наступна стаття