Куди піти в Тернополі щоб смачно поїсти та відпочити?

2023-05-17

Активні темпи життя, особливе місце в якому займають робота, домашні хлопоти, постійні справи та задачі, самі по собі спонукають відпочити хоча б один раз в тиждень. Коли хочеться не сидіти вдома, а провести час із близькими, вам слід визначитися, куди піти в Тернополі. Звичайно, ви можете прогулятися вуличками, парками чи скверами цього затишного міста, якщо це зробити дозволяє погода, але які місця відвідати, якщо зголодніли і бажаєте скуштувати щось особливе? Ми, як відома серед містян Сім'я ресторанів Файного міста, знаємо, де поїсти в Тернополі не на всі гроші й ідеально відпочити. Відвідайте наші заклади, щоб переконатися в унікальності кожного і обрати для себе улюблений. 

 

Які ресторани в Тернополі обрати для вдалого відпочинку?

Наші ресторани в Тернополі можна по праву назвати особливими, адже у кожен заклад ми вкладаємо душу та бажаємо його зробити унікальним, не схожим на інші. Ми рекомендуємо вам відвідати наступні популярні серед наших гостей місця:

замовити їжу тернопіль

  1. Паб Файне Місто. Якщо ви шукаєте легендарні паби Тернополя, завітайте саме у цей заклад. Він, до речі, є нашим первістком, адже відкрився раніше всіх. До сих пір його активно відвідують не лише корінні мешканці міста, а й його гості, оскільки він приваблює особливою атмосферою. Тут затишно, але, водночас, завжди вільно. Зайшовши сюди, ви неодмінно оберете для себе найзручніший столик на певне число людей, тому що посадкових місць пропонується дуже багато не лише в самому приміщенні, а й на терасі. Цікавлять найкращі заклади Тернополя, де готуються найсмачніші закуски та сети на компанію чи, можливо, піца, максимально наближена до традиційної італійської, - саме у пабі Файного міста такі страви вважаються чи не найулюбленішими серед наших відвідувачів.
  2. Клуб Файного міста. Розташований заклад поруч із пабом, по концепції кухні ці місця схожі. Тут теж у меню пропонується безліч закусок і сетів на компанію. Фішка ресторану - солоні та солодкі сніданки, тут представлено безліч позицій, завдяки чому вам вдасться наситити свій організм поживною їжею з самого ранку і зробити круті селфі на згадку. Це сіті-кафе, яке однозначно слід відвідати з родиною, друзями, коханою людиною, колегами під час прогулянки по Тернополю.
  3. ЯНГ. Обожнюєте страви паназійської кухні та ще досі думаєте, де можна поїсти суші в Тернополі, - завітайте у концептуальний ресторан ЯНГ. Тут пропонується вашій увазі безліч традиційних і авторських суші на будь-який смак. Окрім цього, щоб дещо урізноманітнити свій раціон, ви можете у нас замовити страви “ВОК”, закуски, салати, основу у східному стилі, а також автентичні десерти, що манять вишуканим і особливим смаком.
  4. На Небі. Якщо ви шукаєте у місті Тернопіль ресторани європейської та сучасної української кухні, тоді вам варто завітати у цей заклад. Перше, що вражає, - його локація, адже розташований він на 6-му поверсі будівлі у самому центрі міста, з вікон якої відкривається неперевершений краєвид. Друге, що подобається нашим гостям, - меню. Концепція ресторану - grill&wine, у самому його серці розташований великий купол, де готується їжа на грилі прямо на ваших очах. Багата винна карта дозволяє підібрати улюблений напій під конкретну позицію. А ще тут є дитяче меню, тому наш ресторан підходить для сімейного відпочинку.
  5. НОНАМЕ. Це ресторан мексиканської кухні, де ми готуємо найсмачніші такос і бурітос, начос і кесадилью, а також безліч інших ситних і вишуканих страв. Коли ви його відвідаєте, вам неодмінно припаде до душі інтер'єр, виконаний у стилі запальної та сонячної Мексики. 
  6. Пасаж Адлера 13. А чи знали ви про заклади в Тернополі, де готуютьсмя найсмачніші бургери? Завітайте у бар Пасаж Адлера, де ці страви представлені на будь-який смак. У нас знайдуть для себе улюблені позиції не лише любителі ситного та запашного м'яса, а й вегетаріанці. Спеціально для тих, хто не споживає компонентів тваринного походження, ми готуємо популярний бургер “Доньки м'ясника”. Ви будете вражені не лише ідеально приготовленою булкою, а й начинкою, адже у нас знайдуть улюблені позиції прихильники м'яса, риби, морепродуктів, сиру, свіжих і соковитих овочів.
  7. АНТІКА. Це ресторан, який відкрився нещодавно, проте вже встиг підкорити серця багатьох тернополян і туристів. Його специфіка - страви італійської кухні. У меню ви знайдете піцу, максимально наближену по смаку, вигляду та подачі до оригінальної, пасту з розмаїттям додатків і ексклюзивні бургери, де замість класичної пухкої булки застосовується фокачо. Це далеко не вся їжа, представлена у нашому меню. Крім цього, тут ви знайдете багату алкогольну карту, де зможете обрати для себе та близьких улюблені напої на різні випадки життя та для будь-яких подій.

доставка їжі тернопіль

Це заклади, якими ми пишаємось, адже у кожному з них панує унікальна атмосфера. Відвідавши їх, ви будете вражені не лише обстановкою, а й переліком страв, напоїв. Обирайте те місце, яке вам найбільше припало до душі, та кличте на зустріч близьких вам людей. Ми гарантуємо, що вечір чи вихідний день ви проведете максимально вдало.

Читайте також: Які страви тернополяни найчастіше замовляють на доставку?

 

А ви знали, що по передмісті та місті Тернопіль доставка їжі виконується зі всіх закладів одночасно?

Коли не хочеться виходити з дому чи у вас з'явилося бажання організувати смачні посиденьки на природі, у такому випадку ідеальним виходом стане їжа з доставкою у Тернопіль і передмістя. Особливістю здійснення замовлення у нашій дружній мережі ресторанів є те, що ви можете отримати одночасно страви із різних закладів. Це чудове рішення, коли вам до вподоби суші, а вашому оточенню - бургери. Ви отримаєте їжу за один приїзд кур'єра, тому ніхто не залишиться голодним і нікому не прийдеться чекати. Якщо зацікавила по околицях або по місту Тернопіль доставка їжі, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж оформляйте замовлення онлайн на сайті fainemisto.com чи в додатку, попередньо ознайомившись з меню! Проводьте час так, як цього хочеться, і там, де зручно, а ми неодмінно зробимо відпочинок на додачу до позитивного настрою ще й смачним.

Наступна стаття >Наступна стаття