Огляд сетів на компанію від Young

2023-09-11

Якщо вам до вподоби оригінальна їжа на компанію, то ви звернулись за адресою. Наш ресторан східної кухні Young пропонує скуштувати нестандартні сети для будь-якого різновиду посиденьок. Ви можете замовити набори як для того, щоб затишно посидіти з другою половинкою, так і в тому випадку, коли планується святкування чи традиційний відпочинок після робочого дня з компанією. Куштуйте апетитні сети і отримуйте від їжі справжню насолоду, а ми раді запропонувати вам їх не лише всередині закладу, а й за його межами - з ресторану Янг доставка актуальна! Сети на компанію у Тернопіль і передмістя привозяться, тому ви можете ними ласувати навіть будучи на значній відстані від нас!

 

замовити сети янг

Найсмачніші сети на компанію в Тернополі знаходьте в ЯНГ!

Замовте страви в наборі, адже у такий спосіб ви отримаєте безліч смаколиків у одній позиції. Нашими фаворитами серед гостей вважаються наступні сети:

  1. МЕДІУМ СЕТ. Чудовий варіант для романтичної зустрічі чи звичних посиденьок з другом, подругою. Вас приємно здивує, як на одній дошці ідеально гармонують овочі темпура з соковитою телятиною татакі, шашличком із поживних морепродуктів, курячим стегном в соусі теріякі.
  2. КАЧКА ПО-ПЕКІНСЬКИ. Основним інгредієнтом у цьому сеті виступає досконало приготовлена качина тушка. Вона ідеально смакує з ексклюзивними млинцями харумаки та свіжими овочами, а саме: болгарським перцем, огірком, цибулею порей. Смак цього вишуканого тандему вигідно доповнюють різновиди авторських соусів у паназійському стилі.
  3. М'ЯСО НА КОМПАНІЮ. Цей сет є справжньою знахідкою для відпочинку середньою чи великою компанію, його також можна використати як ідеальне доповнення святкового столу. Набір включає наступні смаколики: качку по-пекінськи, овочі темпура, курку теріякі, ребра тясю, медальйони зі свинини. Їх смак завершують зелена цибуля, кінза і 4 види соусів: хойсин, сливовий, світ-чилі, манго-чилі.
  4. СЕТ МОРЕПРОДУКТІВ. Якщо ви обожнюєте рибу та морепродукти, вам варто саме цю заказати їжу. До складу набору входять такі страви: смажене філе лосося, апетитний тунець татакі, ніжні креветки й овочі в клярі темпура, населені на шпажку тигрова креветка, мідії, кальмари, тріска панко. 

Такі сети ідеально підійдуть для зустрічі з друзями, родичами, колегами, діловими партнерами. Їх можна замовляти як просто так, так і на честь святкування важливих подій. Отримавши ці страви на своєму столі, кожен із учасників посиденьок зможе ними поласувати і обрати свого фаворита. Сети чудово смакують до вина, пива і міцних алкогольних напоїв, а якщо ви не вживаєте спиртного, то замовте до них улюблений сік. Це прекрасний варіант на всі випадки життя, а щоб насолодитися такими вишуканими й оригінальними наборами, здійсніть замовлення їжі в ЯНГ.

Читайте також: 3 причини на користь замовлення суші-сетів

 

З ресторану ЯНГ доставка прийде на допомогу у будь-який момент!

Коли немає можливості провести час у нашому закладі, але бажання поласувати сетами є і воно величезне, у передмістя та Тернопіль доставка їжі пропонується. Щоб замовити страви, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж заходьте на сайт fainemisto.com і попередньо ознайомлюйтесь із меню. До речі, тут ви можете посмакувати не лише вишуканими сетами із м'яса чи морепродуктів, а й традиційними японськими суші. Замовляйте на доставку класичні чи авторські позиції і насолоджуйтесь ними будь-де. Young Тернопіль доставка - це чудова нагода розслабитись після напруженого дня, організувати буденні посиденьки чи святкування, зробити неочікуваний сюрприз другій половинці. Причин, щоб замовити їжу у Тернопіль і околиці, є безліч, тому куштуйте наші найкращі сети чи найсмачніші суші, ми залюбки їх доставимо в найкоротші терміни туди, куди потрібно.

Наступна стаття >Наступна стаття