Огляд на такос від [NONAME]

2024-05-22

Коли заходить мова про мексиканські страви, перше, що спадає на думку більшості з нас, - такос. Така їжа підкорила серця багатьох, у тому числі вимогливих гурманів, адже в ній присутні безліч смакових ноток - гостринка, пряні відтінки та соковитість, що досягається додаванням свіжих овочів, правильно приготованого м'яса, риби чи морепродуктів. Якщо ви теж бажаєте скуштувати ці популярні мексиканські закуски, ми пропонуємо завітати у наш концептуальний драйв-бар Нонаме.

 

Огляд тако меню та чому ця закуска стала фаворитом серед більшості гурманів?

Зацікавила мексиканська їжа - перед тим, як її замовити, ми підготували для вас декілька цікавих фактів про такос:

  • Згідно з однією з версій, мексиканське тако вперше приготували у 18-му столітті шахтари для наповнення свого організму силами й енергією. Інша теорія походження цієї страви - її винайшли ацтеки ще до появи європейців на території Мексики, де основним інгредієнтом виступала дрібна риба. 
  • Класичні такос - гострі та пряні, проте існують позиції з незначним додаванням перцю для тих, хто не в захваті від гострих смаків. 
  • Тако - це та страва, яку потрібно вживати відразу після приготування. Її зберігання в холодильнику і подальше розігрівання призводить до того, що тортилья розмокає і вже не так смакує, як хотілося б.
  • Цю мексиканську закуску заведено споживати руками - жодних ножів і виделок не потрібно використовувати, щоб не втратилась соковитість.

Бажаєте дізнатись, якою є мексиканська кухня Тернопіль у нашому ресторані Нонаме, - ознайомтесь із представленими позиціями такос:

замовити такос нонаме

  • з рваною телятиною та сиром, де соковиті шматки м'яса ідеально доповнюються ніжною моцарелою, соусами баффало та піко, а також спеціями, свіжими овочами і зеленню;
  • з креветками: чудовий вибір для поціновувачів морепродуктів, де королівські креветки у поєднанні з бринзою, маракуєю, соусами баффало та гуакамоле створюють єдину композицію;
  • з куркою, де смак м'яса, приготованого на грилі, ідеально доповнюється гуакамоле, свіжою моцарелою та тортильєю;
  • з телятиною: в тако меню включена страва для поціновувачів класики, де ніжна телятина гармонує з запеченим болгарським перцем, моцарелою та гуакамоле;
  • мак тако, що нагадує соковитий бургер, адже основу страви складає ніжна котлета з телятина у поєднанні з цибулею, сиром чеддер, хрустким беконом, салатом айсберг і соусом гуакамоле.
  • Тріо такос для тих, хто бажає оцінити в одній подачі аж три різні смаки: з креветками, телятиною та куркою.

Зацікавила ця їжа Тернопіль - завітайте у наш мексиканський ресторан [NONAME], а коли немає змоги прийти до нас, ми рекомендуємо скористатись послугою доставки. Оскільки у ближні села та Тернопіль доставка їжі здійснюється, ви отримаєте чудову можливість насолоджуватись найсмачнішими такос будь-де. Організуйте буденні посиденьки чи святкування у запальному мексиканському стилі з відповідними стравами на столі.

 

Мексиканська їжа з ресторану Нонаме - пориньте в запальну атмосферу кулінарних шедеврів Мексики!

Ми, ресторан мексиканської кухні No name, пропонуємо вам замовити не лише традиційне тако Тернопіль, а й безліч інших тематичних страв. Нашими фаворитами вважаються бурітос, кесадилья, чіпси начос для ідеальної закуски. А якщо ви плануєте оцінити мексиканську кухню в деталях, тоді до вашої уваги традиційні супи, бургери, де замість звичної булки ми додаємо тортилью, креветки з хумусом, кукурудза “Esquites” та тематичні десерти, наприклад, хрусткі чуррос з карамельним соусом. Якщо мексиканская кухня доставка, то лише з Нонаме, ресторану, який знає все про кулінарні традиції цієї сонячної країни. 

Читайте також: Нове меню в [NONAME] - ще більше ситних страв Мексики

Наступна стаття >Наступна стаття