Нове меню в [NONAME] - ще більше ситних страв Мексики!

2024-04-18

Мексиканська їжа має неабияку популярність у багатьох куточках світу, адже в ній присутні нотки пікантності та свіжості, а те, що такі страви переважно надзвичайно ситні, робить їх ідеальними для збалансованого обіду чи вечері. Ми, ресторан NONAME, обожнюємо вас приємно дивувати та тішити цікавими смаками в запальному мексиканському стилі, тому пропонуємо до вашої уваги актуальні новинки з нашого меню.

 

Які мексиканські страви ми пропонуємо замовити з оновленого меню Нонаме?

Маєте намір скуштувати оригінальні страви Мексики, що нещодавно з'явилися в меню Noname, ми радимо звернути увагу на наступні позиції:

замовити їжу нонаме

  • Суп Де Фідео. Ідеальний варіант для збалансованого обіду чи легкої вечері. Страва готується на основі ніжної рваної телятини та локшини власного приготування. Незвичайності її смаку додають нотки пікантності та ароматна зелень в наваристому бульйоні.
  • Бір’я сет. Плануєте організувати святкування чи зустріч з друзями - ця закуска стане класним вибором! Набір включає наші фірмові мексиканські страви, основу яких складає соковита телятина.
  • Буріто з рваною телятиною. Ви не дізнаєтесь всіх тонкощів кухні Мексики, якщо ніколи не куштували традиційне мексиканське буріто. У нас представлена новинка - буріто з телятиною та соковитими овочами у позиції XL. Чудова основна страва, яку можна обирати як для обідньої перерви, так і для вечері з близькими чи вдалих святкувань.
  • Начос з телятиною та сирним соусом. Ми додали у наше оновлене меню ще більше позицій з ніжною телятиною, і чудовою закускою стануть мексиканські чіпси начос, що у поєднанні з соковитим м'ясом, соусом сирним і піко створюють єдиний тандем. Для надання закусці особливості та насиченості смаку ми використовуємо нарізаний гострий перець і свіжу зелень.
  • Рібай з фрі та зеленим айолі. Наш ресторан Нонаме Тернопіль підготував класну страву для поціновувачів соковитих і ніжних стейків. Рібай з легким соусом айолі та хрусткою картоплею фрі створює єдину смакову композицію. Чудова страва для романтичної вечері чи святкового заходу.

До вподоби мексиканська їжа в Тернополі з ресторану Нонаме - ми рекомендуємо звернути увагу на топові новинки, які вас приємно здивують і потішать ідеальними поєднаннями найрізноманітніших інгредієнтів. 

Читайте також: Зголоднів на роботі? Обирай ситну їжу серед основних страв [NONAME]

 

Доставка у Тернополі їжі з ресторану Нонаме - не шукайте приводу, щоб поласувати найсмачнішими мексиканськими стравами!

Щоб відчути драйв і отримати нереально позитивний вайб, ми запрошуємо вас у ресторан Нонаме, де ви можете замовити їжу в мексиканському стилі. У нас справді весело та, водночас, затишно, а тематичний інтер'єр з відомими мексиканськими елементами декору створить особливу атмосферу, ніби ви опинились в Мексиці. На вас чекає нереально крута обстановка, де спокій і комфорт поєднуються з певним запалом. Тут кожен обере для себе той вайб, який бажає відчути. 

А коли у вас немає змоги завітати у Нонаме, на допомогу приходить мексиканська їжа в Тернополі доставка. Послуга актуальна як по місту, так і за його межі, тому вам вдасться насолодитись топовими новинками з меню будь-де. Здійснити замовлення їжі Тернопіль і передмістя - правильне рішення, коли:

  • хочете організувати посиденьки в драйвовому мексиканському стилі;
  • плануєте відзначити певну подію у колі родини, з коханої людиною, найкращими друзями чи колегами;
  • захотілось ситного обіду, який зарядить енергією до кінця робочого дня;
  • плануєте безтурботний похід на природу тощо.

Не шукайте приводу, щоб замовити доставку Тернопіль їжі, адже він знайдеться сам, якщо вашою метою є смачний і ситний відпочинок з мексиканськими стравами поруч з близькими!

Наступна стаття >Наступна стаття