Огляд меню нового закладу Антіка

2023-05-01

Страви італійської кухні підкорили серця багатьох людей за вишукані смакові поєднання, доволі щедрі порції, красиву подачу та, звичайно, унікальний шарм. Саме через любов до неї ми вирішили відкрити особливий заклад Antica Eatery, де панує затишна атмосфера, де завжди зручно та комфортно. Завітайте сюди, щоб незабутньо провести час з близькими, запросіть їх у це місце для вдалого святкування важливих подій, признайтеся у своїх почуттях коханій людині за затишним столиком у нашому колоритному ресторані Антіка. 

доставка італіської кухні тернопіль

 

Антіка - новий ресторан у Тернополі, який вже встигли полюбити містяни та його гості!

Якщо ви досі шукаєте ресторани Тернополя, де готуються та подаються страви Італії, у закладі Антіка вам неодмінно все сподобається. Меню тут досить лаконічне, адже немає нічого зайвого - тільки те, що залюбки куштують корінні італійці. Ми готуємо для вас і ваших близьких з любов'ю та неабиякою гостинністю, тому порції вражають не лише ідеальними смаковими поєднаннями, а й красивою подачею, що викликає ще більший апетит. Завітали у ресторан в Тернополі Антіка - зверніть увагу на наступні популярні позиції:

  1. Піцу. Напевне, немає такої людини, яка не знає, що піца - це традиційна італійська страва. Тут вона готується із дотриманням кулінарних традицій Італії, адже випікається виключно на дровах, що додає їй неабиякої родзинки. Для приготування тіста наші піцайоло використовують унікальні технології, тому воно виходить ніжним і таким запашним, що ви з'їсте все до останнього шматочка, у тім числі апетитні бортики. Замовити піцу Тернопіль тут ви можете з різноманітними начинками, вашій увазі пропонуються варіанти з м'ясом, сиром, рибою та морепродуктами, тому ви неодмінно знайдете для себе улюблений варіант під свої вподобання.
  2. Пасту. Плануєте замовити їжу, яка максимально наблизить вас до сонячної та такої колоритної Італії - паста стане чудовим вибором. Ця страва така апетитна та ніжна, а яке ж розмаїття доповнень, що ви просто розгубитесь, коли переглядатимете меню. У нас можна скуштувати пасту з ситним м'ясом, поживними морепродуктами і завжди корисними соковитими овочами. Оберіть той варіант, що вам найбільше до вподоби, та насолоджуйтеся ним у нашому такому колоритному закладі.
  3. Бургери. Новий ресторан у Тернополі не лише готує традиційні італійські страви, а й пропонує досить цікаві та нестандартні виконання. Одними з таких вважаються бургери, які від традиційних відрізняються основним інгредієнтом. Для їх приготування ми використовуємо не пухку булочку, а італійське фокачо. Ви коли-небудь куштували бургер у італійському коржі - напевне, ні, адже даний рецепт є унікальним. У вас є можливість оцінити страву з розмаїттям начинок саме у ресторані Антіка.

Італійська піца Тернопіль, паста та нестандартні бургери - провідні страви, які готуємо ми. А щоб ваш вечір пройшов у максимально розслабляючій атмосфері, у нас пропонується багата алкогольна карта. Якщо ви обожнюєте ніжне та запашне вино, яке п'янить вишуканим післясмаком, замовте його тут. Ми представляємо вашій увазі безліч сортів білих, червоних і рожевих вин. Повірте, з ідеально приготовленими стравами келих вина буде ще більш гармонійно смакувати і створюватиме унікальний тандем! Здійсніть замовлення їжі у Тернополі тут і відчуйте справжній дух Італії!

Читайте також: Antica Eatery - Новий заклад італійської кухні у Тернополі

 

Чим страви Італії настільки особливі, що їх так обожнюють у всіх куточках світу?

Італійську кухню можна насправді назвати фаворитом, адже її полюбляє так багато людей. Чого тільки не заслуговує традиційна піца, кожен шматочок якої піднімає настрій і згуртовує, дарує незабутні емоції і активує бажання проводити ще більше часу з близькими. Італія славиться особливим ставленням до їжі, оскільки для італійців кожен сніданок, обід чи вечеря – це своєрідний ритуал, присвячений виключно задоволенню, а не тому, щоб швидко наїстись. Італійці люблять і вміють готувати, а тому не шкодують часу на те, щоб насолодитися творіннями, створеними власноручно. Тут не прийнято їсти поспіхом і немає місця для фастфуду: виключно свіжі продукти, пікантні приправи і неймовірні смакові поєднання! Ті, хто успадковують кулінарні цінності Італії, намагаються слідувати аналогічним принципам в їжі.

Якщо вас цікавлять заклади Тернополя, які можуть запропонувати відвідувачам найрізноманітніші страви італійської кухні, завітайте у концептуальний ресторан Антіка. Щоб ознайомитися з його особливостями та меню, ми радимо знайти на сайті fainemisto.com відповідний розділ і прочитати, що це місце собою представляє та яку цільову аудиторію найбільше вабить!

Наступна стаття >Наступна стаття