Antica Eatery - Новий заклад італійської кухні у Тернополі

2023-04-25

Ми, будучи дружньою, завжди щирою, усміхненою, життєрадісною сім'єю, ніколи не зупиняємось на досягнутому, а стараємось постійно вдосконалюватися та слідкувати за тим, що подобається тернополянам і гостям файного міста. Саме з цих причин до нас прийшло рішення відкрити концептуальний ресторан Antica Eatery, де готуються автентичні страви італійської кухні. Ми обожнюємо їжу цієї сонячної та завжди щедрої країни, цінуємо її кулінарну культуру та віковічні традиції, і все це нам вдалось зібрати та втілити у новому закладі. Тут панує особлива атмосфера, лаконічний інтер'єр і відсутність лишніх деталей зробили його максимально комфортним для кожного гостя. Все витончено, та водночас сучасно, просто, але надзвичайно стильно - ми раді вітати вас у ресторані Антіка, місці, де можна відволіктися від монотонної буденності.

заклад італійської кухні тернопіль

 

Італійський ресторан Тернополя Антіка - місце, де готуються найсмачніші автентичні страви та подаються вишукані напої!

Нам так подобається меню італійської кухні і ми впевнені, що ви теж не відмовитеся від ідеальної пасти з розмаїттям начинок чи ексклюзивної піци, яку важко порівняти з тією, що вже куштували до нас. Крім цього, ми обожнюємо експериментувати і створювати щось нове для наших гостей, дивуючи їх нестандартними тандемами. Оскільки ми цінуємо не лише італійську, а й американську кухню, у нас представлені оригінальні бургери, основним інгредієнтом яких виступає не пухка булка з зернятками кунжуту, а фокаччо. 

італійська кухня тернопіль антіка

Наш ресторан ANTICA насправді вміє приємно дивувати, адже, скоріш за все, коли ви вирішите тут замовити піцу, то будете вражені її неповторним смаком. Для створення тіста ми застосовуємо унікальні технології, завдяки чому воно нічим не відрізняється від того, яке замішують корінні італійці. А яке ж розмаїття начинок, щоб вас ще більше потішити, ми додаємо компоненти не лише українського, а й італійського виробництва, що робить страву максимально наближеною до оригінальної. Ресторан італійської кухні готовий доставити максимальне гастрономічне задоволення, навіть якщо ви є вибагливим гурманом. 

Можливо, ви подумаєте, що італійська паста - їжа, якою важко здивувати, але досвідчені кухарі з ресторану Антіка готові вам довести зовсім протилежне. Скуштувавши дану страву у нас, ви переконаєтесь, що вона може смакувати по-різному. Для її приготування ми застосовуємо тісто, що вимішується нами власноручно, а щоб придати йому родзинки, у нас використовується розмаїття додаткових компонентів: і м'яса, і свіжих овочів, і морепродуктів. 

У нас ви можете замовити не лише ідеальні італійські страви, а й вишукані напої, що так вдало з ними гармонують. Ми пропонуємо вашій увазі багату алкогольну карту, яка неодмінно зробить ваші посиденьки з найближчими ще більш приємними. Якщо ви обожнюєте смакувати винами різних сортів і впевнені, що цей напій додасть вам бадьорості та ще більше підніме настрій, ласкаво просимо у італійський ресторан ANTICA! 

Читайте також: Справжня неаполітанська піца, авторські бургери в італійському стилі - вперше в Тернополі! - ANTICA

 

Якщо хочеться скуштувати страви італійської кухні, то вам в ресторан Антіка!

Захоплюють і надихають заклади Тернополя, де готуються страви італійської кухні, - завітайте в ресторан Антіка, місце, де вас радо зустрінуть і проведуть за найкомфортніший столик, залежно від числа осіб, які будуть за ним сидіти. Ми знаходимося за адресою: м. Тернопіль, вул 15 Квітня, б. 2М. Зовсім скоро ресторан Тернополя здійснюватиме доставку по місту та околицях, а поки ми запрошуємо посидіти у нас.Stay tuned разом з нами та насолоджуйтеся найкращою іжею в затишній атмосфері, святкуйте тут важливі події чи просто відпочивайте з близькими після насиченого робочого дня, розділяйте з нами радість спілкування, а ми поділимось улюбленою італійською їжею, яку приготуємо з дотриманням усіх кулінарних технологій! Якщо ви у пошуках чогось нового та незвичайного, тоді вам неодмінно слід завітати у ресторан Тернополя Антіка!  Відчуйте атмосферу Італії вдома, здивуйте рідних, зробіть другій половинці романтичний сюрприз, відсвяткуйте знаменну подію, а ми допоможемо все організувати на найвищому рівні, залежно від ваших побажань!

Наступна стаття >Наступна стаття