Обіди ЯНГ для продуктивного робочого дня

2023-10-17

На продуктивність і якість праці безпосередньо впливає харчування, саме тому обідом, який вважається найголовнішою частиною щоденного раціону, нехтувати не можна. Від нього залежить не тільки те, як ви виконуватимете поставлені завдання, але й настрій. Коли є відчуття голоду, навряд чи вам вдасться почувати себе щасливими й енергійними. Варто також розуміти, що обід повинен не лише створювати відчуття ситості, а й бути корисним, збалансованим. Проведіть робочий день бадьоро, реалізуйте все заплановане, а цьому вам посприяють обіди Янг у східному стилі.

 

Доставка їжі у Тернополі в східному стилі: чому б не замовити обід в офіс з закладу ЯНГ?

Якщо ви не звикли носити обід з собою чи забули його вдома, це не привід засмучуватися та вирішувати питання швидкими перекусами з найближчого магазину чи кіоску. Спробуйте замовити обід з Young, що подарує прилив сил і неабияк покращить настрій. Замовте його напередодні перерви чи запропонуйте колегам поласувати справді поживною їжею - вони залюбки погодяться скуштувати щось цікаве та мегасмачне. Доставка їжі в офіс скрасить ваш день, не сумнівайтесь!

Меню комплексних обідів у ЯНГ включає три основні позиції:

  1. ЛАНЧ 1. Скуштуйте на обід легендарний суп том ям з морепродуктами, апетитні гьодзе з тріскою та беконом, пікантну курочку в соусі теріякі, паровий рис, що чудово поєднується з чукою. Полюбляєте традиційні роли - ЛАНЧ 1 включає аляску з тунцем і лососем.
  2. ЛАНЧ 2. На перше ми пропонуємо рамен, а щоб ваш обід пройшов максимально ситно, спробуйте гьодзе зі свининою та креветками, тріску панко, рис, приготовлений на пару, салат з чукою. І це ще не все, адже на додачу до всього переліченого позиція включає авторський смажений рол із тунцем і креветкою.
  3. ЛАНЧ 3. Полюбляєте ситні та корисні обіди на замовлення - оберіть фо бо з ростбіфом, тар тар з телятини, Які Удон з куркою, салат з чукою. Що стосується суші, то до даної позиції входить Філадельфія з тартаром із лосося. 

замовити обід янг

Якщо ви вирішите замовити обід в офіс, а саме одну з перелічених вище позицій, будьте впевнені, що залишитеся ситими. Вас привабить не лише смак страв, а й їх вишукана подача. Вони виглядають настільки красиво, що викличуть ще більше бажання скуштувати. Доставка комплексних обідів у офіс - це класний вихід із ситуації, коли хочеться поласувати чимось незвичайним і наповнити організм енергією. Ваша працездатність і настрій суттєво покращаться, що дозволить продуктивно працювати в колективі до самого завершення робочого дня.

Читайте також: Як обрати сет суші на компанію друзів?

 

У нас можлива не лише комплексних обідів доставка: замовляйте найкращі суші та десерти!

Ресторан YOUNG пропонує замовити обід в офіс і не тільки. Насолоджуйтесь улюбленими стравами паназійської кухні, навіть будучи в гостях чи вдома - вони зроблять ваш день справді позитивним. До речі, у нас можлива не лише доставка обідів. Щоб незабутньо провести вечір у колі близьких вам людей чи наодинці, ми рекомендуємо замовити найсмачніші традиційні чи авторські суші. А коли у вас плануються посиденьки з компанією чи романтична зустріч, оберіть малі, середні чи великі набори. Вони включаються декілька позицій суші, а тому кожен знайде для себе щось особливе. 

Істинним ласунам ми теж маємо що запропонувати - найсмачніші десерти. Зверніть увагу на традиційні моті з безліччю доповнень, кокосовий “Наполеон”, мікс фруктів, у тому числі доволі екзотичних, чи чізкейк з фісташками. 

Зацікавили наші страви чи, можливо, збалансовані та ситні комплексні обіди - доставка стане чудовим рішенням. Телефонуйте нам або ж оформляйте замовлення онлайн - ми залюбки привеземо страви якнайшвидше. Не менш важливим є й те, що виконується доставка їжі у Тернопіль і околиці, тому, де б ви не були, зможете посмакувати улюбленими позиціями з нашого меню.

Наступна стаття >Наступна стаття