Обіди в східному стилі від Янг - варто того, щоб спробувати!

2024-06-20

Втомились носити на обід лоточки або харчуватись їжею з найближчого магазину? Набридли банальні комплексні обіди з меню традиційних ресторанів? Ми маємо чим здивувати навіть істинних гурманів – східні страви від «Янг» точно не залишать вас байдужими. Цікаві смакові поєднання, колоритні страви, особлива атмосфера та вишукана подача перетворять вашу обідню перерву на королівську трапезу. Тому якщо вам потрібна особлива доставка обідів в Тернополі, ознайомтесь з оглядом наших ланчів. 

 

Комплексні обіди у східному стилі: меню від Young

замовити обід янгДоставка комплексних обідів від «Янг» підійде для тих, хто хоче скуштувати щось незвичайне та оригінальне. Такі страви можуть не лише наповнити енергією, а й підняти настрій, адже гастрономічне задоволення гарантоване. Професійні кухарі постійно вдосконалюють рецептури, але не забувають про класичні паназійські традиції в кулінарії, тому меню досить різноманітне. Такий бізнес-ланч в Тернополі не соромно запропонувати й важливим партнерам, оскільки особливість подачі й саме формування обіду на високому рівні. YOUNG переверне ваше уявлення про те, що обіди з доставкою можуть бути представлені лише у вигляді традиційної домашньої кухні, піци чи фаст фуду.

Який ланч замовити у ресторані «Янг»? Три варіанти обіднього меню:

  • Ланч 1. Одразу зверніть увагу на те, що немає чіткого поділу на першу страву, основну та закуску – все подається в комплексі та доповнює один одного. Том ям з морепродуктами ідеально смакує з паровим рисом, куркою теріякі та гьодзе з тріскою й беконом. Додають свіжості суші «Аляска» з лососем і тунцем, а також салат з чукою. 
  • Ланч 2. Полюбляєте більше рамен, ніж том ям? Тоді варто замовити обід №2 від «Янг». Крім рамена зі свининою, до складу ланчу входять наступні страви: гьодзе зі свининою та креветкою, тріска панко, поживний рис, салат з чукою, смажений рол з тунцем і креветкою. Ви будете вражені від цікавих східних смаків, які вдало переплітаються у цьому сеті страв. 
  • Ланч 3. Східна кухня «Янг» досить різноманітна, тому до вашої уваги новенький ланч, який вже встиг стати бестселером серед наших клієнтів. Пікантний кімчі суп з телятиною, тартар з лосося, рис зі свининою, салат з чукою та BBQ рол з тунцем – хіба можна придумати щось смачніше для обідньої перерви в офісі чи вдома? 

Young відкриє перед вами таємний Схід та дозволить безпосередньо доторкнутись до старовинних кулінарних традицій в сучасній інтерпретації. Це дійсно не звичайні комплексні обіди в Тернополі з доставкою, тому в ті моменти, коли хочеться чогось ексклюзивного – пишіть нам, телефонуйте або оформляйте замовлення в додатку FAINE MISTO.

Читайте також: Комплексні обіди від Na Nebi - обирай комфортний варіант для себе!

 

Доставка обідів в Тернополі від «Янг»: чому це зручно? 

Замовити комплексний обід у м. Тернополі від Young можна до 17:00, тому це дуже зручно – можна адаптувати обідню перерву під будь-який робочий графік та дедлайни. Наші кухарі потурбуються про смак і свіжість кожної страви, а кур'єри – про своєчасну доставку ще теплої їжі. Тому якщо ви хочете швидко перекусити на роботі, на навчанні чи вдома, працюючи як фрілансер, ми візьмемо організацію обіду на себе, щоб ви не залишали важливі страви та не витрачали час на приготування їжі. 

Не доставкою єдиною! Ви можете завітати у наш заклад, який розташований у центрі міста, та смачно пообідати з друзями, колегами по роботі чи запланувати бізнес-зустріч. За потреби доповнити східне меню можна алкогольною картою з традиційними азійськими напоями та авторськими коктейлями. Ми докладемо максимум зусиль, щоб зробити вашу перерву смачною, збалансованою та приємною, адже Young дбає про те, щоб кожен клієнт був задоволений сервісом обслуговування.

Коли хочеться перекусити, всі дороги ведуть в Young!

Наступна стаття >Наступна стаття