Новинки в [NONAME], amigo! Замовляй доствку, щоб далеко не ходити ;)

2024-03-12

Якщо ви плануєте відвідати в Тернополі цікаве та колоритне місце, ми раді запропонувати вам заклад [NONAME]. Тут готуються страви мексиканської кухні, які підкорюють серця наших гостей за вишуканий смак, створення відчуття ситості та неймовірну подачу. Коли ви є нашим частим гостем чи бажаєте спробувати не лише традиційні страви Мексики, ми вирішили дещо оновити меню ресторану Нонаме. А завдяки тому, що у прилеглі села та по місту Тернопіль доставка їжі виконується, отримати насолоду від мексиканських смаколиків ви можете будь-де: вдома, на роботі, в гостях чи навіть на природі. Потіште себе чимось цікавим і новеньким - зверніть увагу на наше оновлене меню!

 

замовити їжу нонаме

Мексиканські страви з оновленого меню на доставку з ресторану [NONAME] у Тернопіль і за межі міста - класне рішення для смачного відпочинку!

Ми вирішили включити у меню класичні й оригінальні мексиканські страви. Радимо вам звернути увагу на такі позиції:

  • Суп де Фідео. Скуштуйте з No name Ternopil цю вишукану першу страву, для отримання якої ми застосовуємо соковиту рвану телятину та ніжну локшину власного приготування. Суп ми прикрашаємо зеленню, аби він наповнився ще більш насиченим і приємним ароматом.
  • Буріто з рваною телятиною. Чудове рішення, якщо вам до вподоби традиційна мексиканська кухня у Тернополі. Буріто з соковитою рваною телятиною, бобами та соусами власного виробництва наповнить ваш організм енергією та подарує ще більше позитиву.
  • Стейк рібай з картоплею фрі та зеленим айолі. Мексиканська їжа з доставкою по Тернополю та за межі міста манить своїм колоритом. Якщо ви вважаєте себе любителем ніжного, соковитого та невимовно запашного м'яса, до вашої уваги рібай. Для наповнення його витонченими смаковими нотками ми подаємо легкий соус айолі.
  • Бір’я сет. Бажаєте у передмістя чи Тернопіль замовити їжу для веселих посиденьок середньою чи великою компанією - оберіть цей нереально смачний набір. Його основу складає соковита телятина бір’я, яка ще краще смакує з чіпсами начос, картоплею фрі, бурітос.
  • Начос з телятиною та сирним соусом. Чудовий варіант закуски, де хрусткі начос ідеально компонують з рваною телятиною, піко та ніжним сирним соусом.

Якщо оригінальна мексиканська їжа на замовлення у Тернопіль і передмістя - то тільки з ресторану Нонаме. Ми радимо вам звернути увагу на актуальні страви з оновленого меню, аби ще більше здивувати свої смакові рецептори. Проводьте якомога більше часу з родиною, збирайте друзів чи потіште другу половинку романтичною вечерею в запальному мексиканському стилі, а для цього радимо вам замовити їжу в Тернопіль і ближні села на доставку з Нонаме!

Читайте також: А ти вже куштував нове меню Клубу Файного? Скоріше замовляй доставку

 

У прилеглі села та Тернопіль доставка їжі з Нонаме прийде на допомогу у різних ситуаціях!

Проводьте час так, як цього хочете ви, а доставка їжі мексиканської кухні зробить ваш відпочинок бездоганним за будь-яких умов. Скористайтесь цією послугою, коли:

  • хочете зібрати найближчих людей просто так чи за святковим столом;
  • плануєте зробити приємний сюрприз коханій чи коханому;
  • зголодніли на робочому місці, а смачно поїсти змоги нема;
  • гості прийшли несподівано, а ви не маєте запропонувати їм щось смачненьке.

Не шукайте приводу, аби у прилеглі села чи Тернопіль замовити їжу, адже іноді так хочеться відпочити та розслабитись, провести час з близькими та зарядитись позитивом. Замовляйте мексиканські страви з оновленого меню та отримуйте від них феєричні емоції! Зацікавила така їжа на замовлення у Тернопіль і за його межі - телефонуйте нам або ж замовляйте онлайн!

Наступна стаття >Наступна стаття