Новий заклад Антіка запрошує в гості

2023-05-05

Для італійців їжа вже протягом багатьох поколінь є справжнім культом. Вони обговорюють її при зустрічі, по телефону і навіть за столом. Кожна господиня приділяє приготуванню страв особливу увагу, вона у весь процес вкладає душу, а не виконує всі дії поспіхом. Саме з цих причин кухня Італії вважається однією з найпопулярніших і наймодніших у всьому світі. Вона включає найрізноманітніші продукти харчування: овочі, фрукти, ягоди, рибу та морепродукти, яловичину, нежирну свинину, птицю, різні види та сорти сирів, бобові, рис. Для приготування страв кулінари застосовують додатково безліч спецій і приправ, причому вони переважно не варять продукти, а тушкують їх у власному соку або ж з оливкової олією чи вином, щоб якомога яскравіше передати аромат і специфічний смак того чи іншого компоненту. Якщо у вас теж є бажання насолодитися традиційними стравами цієї сонячної країни, ми, СРФМ, радимо завітати у новий ресторан в Тернополі Antica Eatery. 

доставка італійської їжі антіка

 

Завітайте у Antica Eatery, ексклюзивний ресторан в Тернополі, де подаються страви італійської кухні!

Якщо ви досі у сумнівах щодо того, де поїсти в Тернополі справжні італійські страви, ми рекомендуємо вам замовити їжу з ресторану ANTICA. Це унікальне місце, де панує особлива атмосфера. Коли ви вперше до нього завітаєте, то, безсумнівно, звернете увагу на інтер'єр. Він такий лаконічний і невимушений, у ньому немає жодних зайвих деталей, що додає закладу неабиякого комфорту та затишку. А які ж зручні посадкові місця, тут ви не лише зможете насолодитись вишуканою кухнею Італії, а й по-справжньому відпочинете душою і тілом. Завдяки тому, що вони розраховані на різне число людей, ресторан ідеально підходить як для відпочинку наодинці, з другом, подругою чи коханою людиною, так і на велику компанію для веселих вечірніх посиденьок чи святкувань. Ми вам завжди раді запропонувати найкращі страви італійської кухні. Наше меню вас приємно вразить, адже воно включає такі популярні позиції, що підкорять серця навіть найвибагливіших гурманів:

  1. Піцу. Шукаєте ресторани Тернополя, де створюється піца, як у Італії, тоді вам у Antica Eatery неодмінно сподобається. Цю страву ми випікаємо на дровах, особливості їй додає не лише щедра начинка, а й ексклюзивне тісто. Для його отримання ми застосовуємо унікальні технології, в результаті чого воно виходить таким ніжним і водночас хрустким. Ви у тарілці не залишете жодного шматочка, будьте у цьому впевнені, адже вам чудово смакуватимуть навіть ніжні та такі запашні бортики.
  2. Пасту. А чи куштували ви коли-небудь справжню карбонару чи вишукану лазанью? Вам може здатися, що готувати ці страви дуже просто, але насправді це не так. Ми приділяємо увагу кожній деталі, у нас тісто готується власноручно, тому воно виходить бездоганним. А скільки екзотичних інгредієнтів ми додаємо до нього, щоб ви точно відчули кардинальну різницю між стравами, які куштували до візиту у наш ресторан. 
  3. Бургери. Ні, ми нічого не напутали, адже пропонуємо вашій увазі ексклюзивні бургери, які подаються не у пухкій булочці, а у італійському фокачо. Скуштуйте і ви дані страви, відчуйте як вони тануть у роті і створюють незабутні смакові відчуття. Все завдяки тому, що ми застосовуємо для начинки лише ті компоненти, які чудово поєднуються один з одним. Серед наших лідерів слід відзначити бургер з соковитою яловичиною і ніжним курчам. Вегетаріанцям ми можемо запропонувати фірмову веганську страву, де немає продуктів тваринного походження. 

Це далеко не вся їжа на замовлення, яка у нас подається. Переглядайте наше меню, де знайдете вишукані холодні та гарячі закуски, перші й основні страви, гарніри й ідеальні десерти для справжніх ласунів. Тут є все для того, щоб смачно поїсти після важкого дня чи організувати святковий захід на велику компанію. Ми дбаємо про те, щоб наші гості залишилися задоволеними як обслуговуванням, так і смаковими властивостями страв, їх сучасною подачею. Ми - ресторан, який звертає увагу на кожну дрібницю, напевне, саме тому у нас все ідеально до деталей! Здійсніть замовлення їжі у нас хоча б один раз і ви неодмінно повернетесь ще, якщо є істинним цінителем італійських кулінарних традицій!

Читайте також: Antica Eatery - Новий заклад італійської кухні у Тернополі

 

Зовсім скоро зможете здійснити замовлення їжі з доставкою, а наразі смакуйте нею у нашому італійському ресторані!

Досі вважаєте, що італійська їжа у Тернополі не може бути навіть схожою на ту, що готують корінні італійці, - ми готові розвіяти цей міф. Приходьте у наш ресторан Антіка, де зможете від душі насолодитися улюбленими стравами або ж скуштувати щось нове, не схоже на те, що їли раніше. Ми вміємо приємно вас дивувати, тому гарантуємо незабутній відпочинок. 

У найближчому майбутньому Антіка - це ресторан з доставкою, адже незабаром у нас ви зможете замовити їжу туди, куди вам захочеться. А наразі ми раді бачити вас всередині закладу, відпочивайте у нас і насолоджуйтесь справжньою італійською атмосферою й автентичними стравами. Ми пропонуємо вам замовити їжу Тернопіль, яка підкорить ваші серця і викличе інтерес скуштувати все із представленого в меню!

Наступна стаття >Наступна стаття