Нові позиції бургерів у барі Пасаж Адлера 13 - огляд

2024-03-08

Бургер - це популярна страва американської кухні, яку ми звикли сприймати як традиційний різновид фастфуду. Вона подобається, перш за все, за гармонійне поєднання різноманітних інгредієнтів і створення відчуття ситості. Великі американські бургери - це ідеальне рішення для ситних обідніх перекусів, відпочинку з родиною чи друзями, перегляду улюблених кінострічок з другою половинкою. Їх обирають тоді, коли хочеться чогось смачненького, а отже вони стали топовими стравами у сучасному світі, особливо в активних темпах життя, де все потрібно встигнути максимально швидко. 

бургери пасаж адлера

Наш бар Пасаж Адлера 13 вирішив дещо зламати стереотип про те, що бургер - це фастфуд, тому пропонує скуштувати його в дещо іншому виконанні. Нам вдалось перетворити бургер у збалансовану та поживну їжу, яка стане чудовим вибором кожного. Скуштуйте найсмачніші бургери в Тернополі, а якщо бажаєте спробувати щось нове, зверніть увагу на наше оновлене меню!

 

Досі у роздумах, який замовити бургер у барі Пасаж Адлера 13, щоб всіх здивувати - до вашої уваги оновлене меню!

Якщо у планах замовити бургер, який точно здивує ваші смакові рецептори, ми радимо уважно переглянути наше оновлене меню. У ньому ви знайдете такі цікаві позиції:

  • Black Pepper. Коли хочеться скуштувати бургери в Тернополі з гостринкою, оберіть цю страву. Для її приготування ми використовуємо соковиту котлету з телятини, трюфельну гірчицю, сир чеддер, цибулеві кільця та три види соусів: гриль, блю чіз, перцевий деміглас.
  • Chicken Burger з копченим трюфельним медом. Ще одна актуальна новинка, що привабить вас як візуально, так і на смак. Такий бургер замовити варто у тому випадку, якщо ви полюбляєте нестандартні поєднання, наприклад, соковите куряче стегно з беконовим джемом і трюфельним медом з копченим перцем халапеньо. Це справді цікава новинка, яка залишає незабутні відчуття.

Наш ресторан Пасаж Адлера 13 полюбляє експериментувати, саме тому пропонує вам скуштувати бездоганні бургери в оригінальних варіаціях. Зверніть увагу на ці новинки, якщо хочете спробувати щось справді мегацікаве та нестандартне.

Читайте також: Цікавинки про бургери, які ви, мабуть, не знали

 

Доставка бургерів по Тернополю та ближніх селах - класна ідея для ситного та смачного відпочинку!

Коли немає змоги завітати у наш заклад Пасаж Адлера - доставка прийде на допомогу та розв'яже безліч задач. Завдяки такій послузі, ви зможете ситно пообідати чи смачно повечеряти, організувати родинний відпочинок чи драйвові посиденьки з друзями. Оскільки доставка бургерів у Тернопіль і приміські зони виконується, ми раді задовольнити ваші гастрономічні побажання, де б ви не були. 

Замовити їжу по Тернополю чи за його межі - це класна ідея, коли:

  • хочеться смачно поїсти наодинці;
  • очікуєте візиту гостей або ж вони завітали без попередження;
  • плануєте організувати кіноперегляд з коханою людиною;
  • готуєтесь до проведення символічного святкування певної події.

Оберіть наш ресторан Пасаж Адлера в Тернополі, меню тут представлене на будь-який смак. А щоб дещо урізноманітнити свій раціон, ми раді запропонувати вам актуальні новинки бургерів! Доставка їжі по Тернополю та за межі міста дасть змогу ними насолоджуватись будь-де! Телефонуйте за номером 068-055-77-11 або ж замовляйте бургери з оновленого меню онлайн, попередньо ознайомившись з їх складниками. 

Наступна стаття >Наступна стаття