Цікавинки про бургери, які ви, мабуть, не знали

2024-01-30

Ви теж полюбляєте великі американські бургери та замовляєте їх, аби насолодитись ними від душі та наповнити організм енергією? Якщо так, то наш бар Пасаж Адлера 13 радий поділитися з вами цікавими фактами про цю легендарну страву. До речі, деякі з них для вас, напевне, стануть справжнім здивуванням, а інші активують ще більше бажання обрати цю ідеальну для веселого та смачного відпочинку їжу.

замовити бургери пасаж адлера

 

Ми радимо вам замовити бургер, але перед тим дізнайтесь цікаві факти про цю легендарну страву!

Перед тим, як замовити бургер, ми хочемо повідомити, що він перестав вважатись різновидом фаст-фуду. Це ціле кулінарне мистецтво, в яке втілені уміння кухарів отримати не просто смачну, а соковиту страву, та ідеальна подача. Ознайомтесь із такими цікавими фактами про бургери:

  • У світі існує унікальний Зал Слави Бургера, розташований у Сеймурі. Його щороку відвідують фанати цієї американської страви задля того, щоб насолодитись тематичним Фестивалем, який, звісно, не обходиться без куштування бургерів.
  • Деякі люди настільки обожнюють цю їжу, що готові купити бургер вартістю 10 тисяч доларів. До речі, одного разу саме такий бургер був проданий на благодійному аукціоні у 2017 році.
  • Багатьох цікавить, для чого призначається шпажка. Ні, не для того, щоб страва тримала свою цілісність, а для перевірки ступеня просмаження м'яса.
  • В серпні 2010 року істинні фанати бургерів вирішили організувати турнір, метою якого було найшвидше поїдання бургерів. Переміг у цій веселій битві японець по імені Такера. Він за 3 хвилини з'їв 10 булочок з котлетою, встановивши світовий рекорд. Щоправда, серед інших учасників конкурсу програвших не було, адже всім їм вдалось насолодитись улюбленою їжею.
  • Замовити найдорожчий бургер вартістю 5 тисяч доларів ви можете в Лас-Вегасі, у ресторані The Fleur De Lus. Для його приготування кулінарні майстри застосовують соковиту телячу котлету та трюфельну стружку. Подається страва з вином Château Petrus 1990 року.
  • Як показали дослідження та опитування, найкраще бургери смакують із картоплею-фрі. Куштувати ці страви слід без столових приборів, а виключно руками. Так вони стають ще смачнішими!
  • Для багатьох до сих пір є загадкою те, з чого готується чорний бургер. Для надання булці такого кольору спочатку кухарі застосовували порошок вугілля бамбука, проте згодом дійшли висновку, що його гідною заміною є чорнило кальмара або чорні водорості.

Для вас теж ці факти стали справжнім відкриттям?

 

Доставка бургерів у Тернопіль і передмістя: смакуйте там, де хочеться!

Меню Пасаж Адлера, звісно, не включає бургерів за 5 тисяч доларів, проте у нас представлені не менш смачні страви американської кухні. Ми подаємо їх з бататом чи картоплею-фрі, щоб вони вам ще краще смакували. У меню включені бургери у Тернополі не лише у класичній білій, а й у чорній булці, яка викликає неабиякий інтерес у гурманів. Бажаєте насолодитися ніжними, соковитими та невимовно ситними бургерами у нашому виконанні - завітайте у заклад, а коли немає часу чи змоги прийти до нас, у пригоді стане доставка Пасаж Адлера. Послуга надається для містян і мешканців прилеглих сіл. Ми пропонуємо вам бургер замовити онлайн чи за номером телефону 068-055-77-11. Досліджуйте цікаві факти про цю страву американської кухні разом з нами, а щоб відчути її вишуканий смак, перегляньте у Пасаж Адлера Тернопіль меню і оберіть улюблені позиції для себе та близьких. Доставка бургерів у Тернопіль і передмістя здійснюється так швидко, як це можливо, тому зовсім скоро вам вдасться отримати від гарячої та смачної їжі нереальну насолоду. Доставка бургерів з закладу Пасаж Адлера 13 у Тернополі - це чудова нагода зібрати близьких, розділити радощі святкування чи організувати перегляд фільмів!

Читайте також: Спробуйте незвичні бургери за авторськими рецептами кухарів Antica Eatery

Наступна стаття >Наступна стаття