Нове меню у Клубі Файного та НА НЕБІ: цікаві рішення пісних страв

2021-04-21

Деякі українці досі дотримуються Великого посту, цьогоріч він припадає з 15 березня до 1 травня. Згідно з приписами православні християни повинні відмовитися від молочних продуктів, м’яса та риби, яєць, білого хліба, алкоголю, вершкового масла, бажано утриматися навіть від цукерок і кондитерських виробів. Однак, не варто лякатися, пісне меню може бути особливим, дуже смачним і з дотриманням церковних вимог!

З Файним Ви можете замовити їжу онлайн, і кожного дня посту харчуватися різноманітно і смачно. Зустрічайте Великодні свята з чистою душею і стрункішою фігурою!

Доставка їжі у місті Тернопіль: скуштуйте нове пісне меню від Файного!

Доставка їжі ТернопільЯкщо Ви дотримуєтеся посту, бажаєте смачно їсти і не заморочуватися над приготуванням страв, доставка їжі у місті Тернопіль від нашої мережі стане у нагоді! Ми піклуємося про своїх гостей, тому створюємо новинки і з урахуванням значущих для українців подій.

На нашому сайті Ви можете замовити їжу з пісного меню, яке ми розробили спеціально для гостей Файного, що дотримуються посту! Страви можна скуштувати у закладах або ж навіть обрати онлайн з доставленням на офіс чи до дому. КЛУБ Файного та На Небі у місті Тернопіль приготували для Вас кілька цікавих пісних новинок:

  • Основа. Смажена картопелька з білими грибами, цвітна капуста з кукурудзяним пюре, баклажан-гриль на подушці з кус-кусу, пісні тортеліні з грибами, цвітна капуста-фрі. Тепер Ви можете замовити їжу у місті Тернопіль на обід чи вечерю, і не хвилюватися щодо дотримання правил Великоднього посту.
  • Які пісні гарячі страви без першого? Крем-суп зі цвітної капусти з гливами та крутонами (готуємо на рисово-мигдалевому молоці).
  • Пісні салати наша доставка їжі у місті Тернопіль також привозить. З овочами-гриль і тофу (молоді кабачки і баклажани, болгарський перець, шампіньйони, морква і мікс салат), вінегрет.
  • Закуски від Файного — найсмачніша їжа у місті Тернопіль до Великоднього посту. Брускети з пшеничного багета з печеним бурячком, гуакамоле та пюре полуниці + брускети з баклажаном.

У ресторані сучасної української кухні NA NEBI та у КЛУБІ Файного Міста доставка пісного меню діє до самого Великодня. Обирайте улюблені страви та насолоджуйтеся ними кожного дня, адже меню різноманітне та охоплює страви до кожного прийому їжі.

Де замовити їжу у місті Тернопіль, щоб було смачно і ситно? На сайті Сім’ї ресторанів Файного Міста!

Ви можете замовити їжу у місті Тернопіль до свого пісного столу, і більше не турбуватися про те, а що б приготувати сьогодні на обід! Для доставки потрібно зробити замовлення всього на 200 грн (якщо по місту) або ж на 300 грн (якщо за межі міста). Хочете забрати пакунок самостійно з наших ресторанів? Тоді мінімального чека немає взагалі, обирайте на будь-яку суму!

У нас є безкоштовна доставка їжі додому та на офіси при купівлі на суму від 450 грн (для тернополян) і від 500 грн (для мешканців заміських територій).

Наступна стаття >Наступна стаття