Низькокалорійні страви до 400-450 калорій - що замовити на доставку з Cafe Mone?

2024-06-03

Низькокалорійні страви переважно обирають люди, які стежать за своєю фігурою та хочуть завжди бути в формі. Окрім цього, вони підходять для тих, хто практикує інтервальне голодування. Низькокалорійна їжа стає чудовим рішенням у тих випадках, коли ви тільки входите або виходите з розгрузочних днів і не бажаєте перенапружувати свій організм. Щоб такі страви відповідали нормі споживання певної кількості калорій, вам слід правильно сформувати свій раціон. Коли ви самостійно розраховувати калорійність не готові, зверніться у наш заклад здорового харчування Cafe MONE і ознайомтесь з меню. Завдяки тому, що біля кожної позиції ми вказуємо кількість калорій, вам вдасться виконати замовлення їжі Тернопіль і за межі міста на доставку, яка у повному обсязі задовольнить ваші щоденні потреби.

 

Обирайте малокалорійні страви - доставка здорової їжі у Тернопіль і передмістя дозволить вам їх скуштувати будь-де 

Меню нашого закладу Cafe Mone включає найрізноманітніші малокалорійні страви, проте фаворитами є:

  1. Лосось із соусом дорблю та грильованими овочами. Скуштуйте цю легку, проте таку корисну страву, яка містить вітаміни, мінерали, фосфор, поживні мікроелементи й антиоксиданти. Запечене філе лосося зберігає свою соковитість всередині, а хрустка скоринка викликає неабиякий апетит. Свіжі та правильно приготовані овочі створюють єдиний тандем у поєднанні з рибою.
  2. Салат з креветками. Якщо ви обожнюєте морепродукти, тоді вас зацікавить у передмістя та Тернопіль доставка їжі з додаванням ніжних і запашних креветок. Вони ідеально гармонують з кіноа, зеленню й овочами, а використання нашого авторського соусу без вмісту хімічних домішок, лактози та підсилювачів смаку гарантує максимальну користь.
  3. Зелена фунчоза з тунцем. Ще одна низькокалорійна страва з Cafe Mone, наповнена неповторним смаком. Ароматна фунчоза ідеально гармонує з соусом песто, стручковою квасолею, брокколі, морквою, зеленим стручковим горошком та консервованим у власному соці тунцем.

Ці та інші малокалорійні страви ви можете скуштувати будь-де, адже коли немає змоги завітати до нас, на допомогу прийде доставка з Кафе Моне. Послуга актуальна для містян і мешканців околиць, тому, де б ви не були, ми привеземо поживну їжу за вказаною вами адресою максимально швидко.

Читайте також: Який раціон харчування найкраще підійде для спортсменів і активних людей?

 

У передмістя та Тернопіль доставка їжі - це можливість обрати збалансовані та корисні страви на будь-який смак!

Цікавить доставка здорової їжі з Cafe Mone - не лише низькокалорійні страви можемо вам запропонувати. Для приготування кожної позиції з нашого меню ми не використовуємо лактози, глютену, трансжирів і білого рафінованого цукру, тому всі страви наповнені неабиякою користю. Пропонуємо вам таку замовити їжу Тернопіль і у прилеглі села: 

  • на перше: легкий курячий бульйон с фунчозою без вмісту трансжирів і традиційний французький суп “Велюре Дюбарі”;
  • основа: до вашої уваги паста з креветками без вмісту глютену, соковиті телячі медальйони, лосось із соусом дорблю, вівсяна чіабатта з м'ясом птиці і соусом песто тощо;
  • легкі та поживні салати: у нас представлені позиції на основі риби, морепродуктів, м'яса птиці та свіжих овочів, заправлені корисними соусами власного приготування;
  • боули: чудовий варіант для тих, хто бажає відчути в одній страві безліч смаків;
  • десерти, де замість рафінованого цукру застосовуються сироп агави, фініка та топінамбура, натуральний мед і еритротил.

Здорове харчування, доставка якого виконується з нашого закладу Кафе Моне, представлене на будь-який смак і для різних цілей. В меню також включені готові раціони на тиждень. Таку заказати їду ми радимо тоді, коли ви плануєте схуднути, очистити організм, наповнити його енергією й омолодитися без голодування та виснаження. 

замовити низькокалорійні страви

Замовити їжу Тернопіль і ближні села - це чудова нагода відволіктись від щоденної метушні на кухні, привід зібрати близьких за не просто смачним, а корисним столом, і класне рішення для святкування найрізноманітніших подій!

Наступна стаття >Наступна стаття