NEW! Меню в [Noname]

2024-06-26

Подобаються колоритні ресторани в Тернополі? Хочете спробувати мексиканські страви в сучасній інтерпретації? Тоді вам варто завітати до нашого закладу. [NONAME] – це не просто місце, де можна пообідати чи повечеряти. Це особливий осередок, який передає культуру Мексики, знайомить з традиційною кухнею та вражає унікальними рецептурами страв. Якщо ви ще не вирішили, куди піти в Тернополі на ці вихідні, ми будемо чекати зустрічі з вами. 

 

Плануєте замовити їжу в Тернополі? Зробіть це в [NONAME]!

Мексиканський заклад Нонаме вразить кожного й кожну. Коли ви перебуваєте в стінах нашого дайв бару, ви відчуваєте весь колорит культури та маєте можливість відчути на смак, яка вона, ця Мексика. Все меню нашого закладу засноване на авторських рецептах, які полюбились постійним відвідувачам. Але щоб ще більше вас здивувати й подарувати істинне задоволення, [NONAME] презентує новинки. Мексиканська їжа з оновленого меню здивує ваші смакові рецептори та принесе гастрономічну феєрію.

замовити мексиканську їжу

Страви мексиканської кухні з NEW меню від [Noname]:

  • БІФ МІЛАНЕСА. Ця страва – унікальний синтез традиційного шніцеля з телятини та мексиканських кулінарних традицій. Вона подається з картоплею фрі та овочами. На вигляд дуже апетитно, а на смак – ще краще!
  • ГАСПАЧО З КРЕВЕТКАМИ ТА АВОКАДО. Хочете замовити їжу в Тернополі, яка підійде на обід у літню спеку? Холодний овочевий суп – найкраще рішення. Ви відчуєте насичений смак буряка й виражену пряність спецій, яка просто закохає вас в себе. 
  • КІЛЬЦЯ КАЛЬМАРА ФРІ. Це не суто мексиканська страва, але вона точно задовольнить смакові вподобання справжніх гурманів. Хрустке панірування в поєднанні з ніжним кальмаром ідеально смакує. Страва подається з соусом для різноманіття смакових відчуттів.
  • ПЛАТО МОРЕПРОДУКТІВ. Чи є тут любителі морських делікатесів? Якщо так, то більше не доведеться клопотати собі голову де поїсти в Тернополі. Апетитні креветки, мідії та кальмари подаються з грінками та лимоном. Готується страва за авторським рецептом, тому результат старань наших шеф-кухарів ви неодмінно оціните.
  • САЛАТ З ПЕЧЕНИМИ ПЕРЦЯМИ ТА АНЧОУСАМИ. У літній період хочеться чогось свіжого та легкого, і ця страва — топова рекомендація від NONAME bar. ЇЇ особливість в унікальному поєднанні інгредієнтів: анчоуси, крем-сир, перці, багато свіжої зелені та овочів. Ідеально смакує з начос й охолоджувальним коктейлем.
  • СЕТ ЗАКУСОК ФРІ. Потрібна їжа на замовлення, щоб пригостити велику компанію? Не проблема! Різноманіття смаків сприяє тому, що кожен знайде закуску, яка відповідає його кулінарним уподобанням. М'ясо, морепродукти чи овочі у паніруванні? Обирати не потрібно, адже все зібрано в одному сеті, щоб ви насолоджувались смаком і гарно проводили час у компанії рідних людей. 

Всі ці страви мексиканської кухні можна замовити на доставку по місту. Ви можете смакувати новинками від Нонаме на пікніку, в офісі чи вдома за переглядом фільму. Ми подбаємо про гарне оформлення страв і максимально швидке доставлення, щоб ви могли вчасно вгамувати свій голод у мексиканському стилі – гаряче, пікантно та незабутньо. Замовлення їжі в м. Тернопіль можливе на сайті, за телефоном або через додаток. 

Читайте також: Огляд на такос від [NONAME]

 

Мексиканська їжа – страви-бестселери з нашого меню

Мексиканська кухня в Тернополі представлена лише у деяких закладах, тому завітати у [Noname] – це не рекомендація, а необхідність. Крім страв з оновленого меню, обов'язково скуштуйте наші бестселери, а саме: різноманітні тако, всі види начос, буріто, сети мексиканських закусок тощо. Кожна страва – це щось особливе та незабутнє, тому запрошуйте друзів, рідних або ж проведіть вечір в компанії другої половинки у стінах Файного закладу Нонаме. Особливо у нас сподобається молоді, адже ми частенько організовуємо діджей сети. 

Отже, бронюйте столик і відпочивайте на нашій літній терасі, amigos! 

Наступна стаття >Наступна стаття