Натхненна перерва: Обід з доставкою в офіс від Антіка, що додає смаку твоєму дню

2024-07-25

Доставка їжі з Антіки має попит серед клієнтів, адже це надзвичайно смачно та швидко. Ми щоденно отримуємо позитивний фідбек від тих, хто проводить з нами обідню перерву. Навіть якщо ви вирішили замовити обід з доставкою, смак і подача страв вас приємно здивують. Обідня перерва перетвориться на священний час, коли розповіді стають справжніми, а смаки оживають. Коротка пауза з їжею від Антіки дозволить вам трішки відпочити й відновити сили, тому не носіть лоточки з дому та не харчуйтесь фаст-фудом, а замовляйте обід в Тернополі від нашого закладу.

 

Різноманітне меню Антіки – замовляйте щодня різний комплексний обід у Тернополі

Офісний обід стане смачним і приємним, якщо їжу для вас доставить ресторан італійської кухні Antica. При приготуванні страв ми враховуємо все: від смаку до калорійності, щоб вистачало енергії на весь робочий день. Вам не доведеться їсти з лоточка холодну їжу або боротися з голодом сухими бутербродами, адже доставка бізнес ланчу з Антіки стане справжнім порятунком. Особливою перевагою нашого закладу є різноманіття обідів і вишукана подача страв, що сприяє збалансованості раціону й вашому гастрономічному задоволенню. 

замовити обід антіка

Якщо ви плануєте замовити обід в Тернополі від нашого закладу харчування, зверніть увагу, що ланч представлений у двох варіаціях: СУП + ОСНОВНА СТРАВА або ПІЦА + ДЕСЕРТ. Детальніше про меню:

  • ПОНЕДІЛОК. Меню Антіки на цей день тижня для доставки в офіс чи будь-куди представлено такими стравами: бульйон з тортеліні, суп з сочевицею, ризотто з куркою, мак-н-чіз, піца салямі/реджина/цезар, пиріг з яблуками.
  • ВІВТОРОК. Якщо хочеться смачно поїсти на робочому місці або просто лінь готувати обід вдома, обирайте своїх фаворитів: картопляний крем-суп, суп з пульпетами, ньокі песто, сендвіч з телятиною, піца салямі, реджина/цезар, яблучний пиріг.
  • СЕРЕДА. На середу Antica Eatery презентує такий перелік їжі для смачного обіду на ваш вибір: бульйон з тортеліні, крем-суп з сочевицею, зелене ризотто, лазанья з куркою, піца салямі, реджина або цезар, пиріг з яблуками. 
  • ЧЕТВЕР. Доставка обідів в цей день тижня стане для вас особливою знахідкою, щоб ви могли перепочити та відновити сили завдяки ситним і свіжим кулінарним шедеврам італійської кухні, а саме: суп з пульпетами, картопляний крем-суп, ньокі песто, мак-ен-чіз, піца цезар, салямі чи реджина, яблучний пиріг
  • П'ЯТНИЦЯ. Комплексний обід в Тернополі наприкінці робочого тижня подарує вам нереальні смакові враження, адже Антіка пропонує ексклюзивні страви для вашої обідньої перерви, такі як: бульйон з тортеліні, сочевиця, зелене ризотто, лазанья з курячим м'ясом, три види піци на вибір, пиріг з соковитими яблуками. 

доставка обідів антіка

У місті Тернопіль ресторани часто пропонують обідні пропозиції, а чим особливі ми? У закладі харчування Антіка щоденно змінюється обіднє меню. Крім того, кожна страва смачна й ексклюзивна, адже наша основна направленість – це італійська кухня в авторській інтерпретації. Ми гарантуємо свіжість та якість, бо обираємо для приготування їжі виключно найкращі інгредієнти, дотримуємось санітарних норм й технології приготування страв. Наші кур'єри максимально швидко доставляють замовлення, щоб ви отримали обід теплим й апетитним, перетворивши обідню перерву на вишукану трапезу десь у сонячній Італії. 

Читайте також: Доставка комплексних обідів від Роад: кожна страва - маленька подорож світом смаків

 

 

Не знаєте, де замовити обід у Тернополі? Антіка – найбільш популярна доставка обідів у м. Тернопіль!

Замовити бізнес ланч у м. Тернополі з Антіки – хороша ідея для того, аби зібратись разом з колегами й відпочити від робочих завдань. Варто зазначити, що обід на роботі – це більше, ніж припинення голоду. Це відпочинок для душі, теплі розмови та насолода смаками. Саме доставка з Antica допоможе вам провести обідню перерву з користю й задоволенням. Всі страви з меню збалансовані та поживні, тому сприяють продуктивності, високому рівню енергії та втамуванню апетиту на тривалий час. Після ситної трапези вам не захочеться влаштовувати часті перекуси, адже порції великі й продумані до дрібниць.

Зручна та швидка доставка їжі у будь-який куточок Тернополя – це як приємний бонус від нашого ресторану. Ви можете заздалегідь подбати про обід, щоб ми привезли вам теплі страви згідно з вашим робочим графіком. Тому не витрачайте дарма час – замовляйте незабутні шедеври італійської кухні з Антіки й насолоджуйтесь феєрією смаків!

Наступна стаття >Наступна стаття