Найбільш популярні страви мексиканської кухні замовляйте з доставкою Нонаме

2022-05-29

Мексиканська кухня підкорила серця багатьох завдяки ситності, екзотичності та гостринці. Для приготування традиційних смаколиків переважно використовуються бобові, кукурудза, гострий перець, авокадо, інші соковиті овочі та приправлене м'ясо. Страви мексиканської кухні настільки смачні, що їх навіть включили у список нематеріальної спадщини ЮНЕСКО. Такос, бурітос, начос, кесадильї та інші смаколики подобаються тому, що характеризуються оригінальністю та неповторністю. Завдяки їм можна поринути в драйвову атмосферу Мексики. Зараз традиційні мексиканські страви готуються не лише у цій країні, а й по всьому світу. Люди захоплюються ними та бажають скуштувати ще.

 

Мексиканська кухня - яка вона і чим особлива?

мексиканські страви тернопіль

Мексиканська кухня вражає своїм різноманіттям, проте існують найпопулярніші страви. До таких відносяться наступні:

  1. Такос. Для приготування тортильї (основи) використовується кукурудзяне або пшеничне борошно. Начинка може пропонуватись різноманітна. Такос можуть бути овочевими або ж м'ясними. Кухарі наповнюють тортилью курятиною, морепродуктами, телятиною або ж свининою. А оригінальний соус з авокадо завершує та безумовно доповнює смакову композицію. Спробуйте такос і Ви відчуєте справжню атмосферу запальної Мексики.
  2. Бурітос. Це класика мексиканської кухні. Вони представляють собою рулети, що складаються з тортильї (коржика) та апетитної начинки. Найчастіше для створення цієї страви використовуються фарш, подрібнена курятина чи морепродукти, боби, овочі, сир, кукурудза та соус гуакамоле.
  3. Начос. Простими словами, це чіпси, для приготування яких використовується кукурудзяне борошно. Переважно дана страва подається з різноманітними соусами. Найбільшим попитом користується гуакамоле. Він максимально наближає нас до мексиканської кухні.
  4. Гуакамоле. Ми так часто згадували про цей інгредієнт. Варто знати, що готується соус з використанням авокадо. Доповнити його смак можна за допомогою соку лайма, кінзи, зелені, томатів, гострого перцю.

Мексиканська кухня вражає своїм різноманіттям. Вона така ж різнобарвна, як і сама Мексика. Відчуйте атмосферу драйву та невимушеності завдяки традиційним смаколикам!

Також може бути цікаво: Доставка їжі з NONAME: світовий гастрономічний тренд на твоєму столі

 

Ноунейм доставка їжі Тернопіль - чудовий шанс відчути атмосферу Мексики, не покидаючи дому!

Немає можливості чи часу відправитись в цю країну? Тоді Мексика Тернопіль приїде до Вас! Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, відкрили концептуальний заклад NO NAME. Він особливий, адже манить оригінальним інтер'єром і особливим шармом. В ресторані Нонаме пропонуються страви мексиканської кухні з рідними серцю галицькими нотками. Ви можете ними насолодитися не лише у самому закладі, а й за його межами. Для таких цілей ми Вам рекомендуємо скористатись такою послугою, як Тернопіль доставка їжі. Вона здійснюється по місту та передмісті. Їжа на доставку пропонується різна, проте ми Вам рекомендуємо звернути увагу на наступні смаколики:

  1. Тріо Такос. Ви можете насолодитися різними смаковими поєднаннями, адже страва включає три види такос: з креветками, куркою та телятиною. Якщо хочете обрати улюблений смак, скористайтесь такою послугою, як тако доставка. 
  2. Салат з пряними креветками та авокадо. Від нього будуть у захваті прихильники морепродуктів. До складу мексиканського смаколика входять такі компоненти: мікс салату, авокадо, креветка, кукурудза, помідори, цибуля, начос, лаймова заправка. Вони не лише корисні, а й надзвичайно смачні. А їх вдале поєднання дозволяє створити неповторну композицію. Замовте цей легкий та ніжний салат в NO NAME.
  3. Кесадилью з куркою. До складу страви входять тортилья, сальса роха, сир, кукурудза, сметана, курка печена, кінза, гуакамоле, піко. Кесадилья доставка - чудова нагода смачно та ситно поїсти будь-де. Замовте даний смаколик і він вам неодмінно припаде до душі!

Доставка їжі Тернопіль з концептуального закладу NO NAME здійснюється на найвищому рівні. Для оформлення замовлення Вам слід відвідати наш сайт чи мобільний застосунок. Зв'яжіться з нашими менеджерами по телефону та домовтесь про точний час приїзду кур'єра. Ми неодмінно зробимо Ваш вечір незабутнім. Завдяки нашим стравам, ви поринете в Мексику, не залишаючи рідної домівки! Ми дбаємо про Ваш настрій, тому що вважаємо Вас своєю сім'єю. Адже для нас термін “сім'я” - це не лише родинні зв'язки! 

Наступна стаття >Наступна стаття