Доставка їжі з NONAME: світовий гастрономічний тренд на твоєму столі

2021-09-30

Мексиканська кухня є однією із найбільш унікальних та різноманітних кухонь Світу, історія якої сягає сивої давнини та яка зі швидкими темпами шириться усіма континентами, підкорюючи все нових любителів пікантної їжі та страв, приготованих із незвичайних інгредієнтів. Якщо мексиканська їжа – це те, що Ви обожнюєте часто замовляти, або ж мексиканська кухня Тернопіль досі для Вас є невідомою, тоді із радістю запрошуємо замовити доставку їжі з Noname!

Які мексиканські страви можна замовити в Noname?

Noname – дайв-бар в мексиканському стилі та один із семи закладів мережі Сім’я ресторанів Файного Міста, що надає можливість спробувати мексиканські страви, приготовані за оригінальними мексиканськими рецептами. Мексиканська кухня Тернопіль стали світовим гастрономічним трендом, тому зараз відкриваються десятки закладів із мексиканською кухнею, однак перевагою Нонаме є те, що ми спілкуємось з шеф-кухарями з Мексики, переймаючи мексиканські традиції приготування страв, адаптуючи їх під формат нашого закладу.

Доставка їжі НОНАМЕ

У нашому барі представлені мексиканські страви на будь-який смак:

  • такос: тартар, з лососем, рваною телятиною та сиром, рибою креветками, овочами та куркою;
  • сети мексиканських закусок на гучну компанію: сет фахітас, плато чіпсів начос з куркою та сиром, сет амігос та тапаси;
  • суп з креветками та касуела;
  • салати: з пряними креветками та авокадо, овочами в мексиканському стилі, телятиною та куркою гриль;
  • основні страви: кесадилья з рубленою телятиною, карнітас фрайс, фішка в паніровці, буріто з куркою, свининою або овочами, кесадилья з куркою, креветки, мексиканський бургер, енчілади тощо;
  • картопля айдахо «по-селянськи» та фрі з сирним соусом або кетчупом;
  • традиційні закуски: сирні палички, чіпси начос, кукурудза тощо;
  • тапаси: з прошуто та камамбером, телятиною, креветкою;
  • неповторні традиційні десерти для легкого завершення обіду: фруктовий сет, чізкейк, пончики, чуррос з карамельним або сирним соусом.

Наша особлива рекомендація замовити такос з креветками, кесадилью з телятиною, фахітас з куркою та мексиканський гострий суп чілі кон-карне – чудова комбінація для першого знайомства із мексиканською кулінарною традицією!

Доставка їжі Тернопіль від Сім’ї ресторанів – пізнайте мексиканську кухню, не виходячи з дому!

Готувати вільного часу зовсім обмаль, але хочеться побалувати себе чимось смачненьким та незвичайним? Ваш вихід - доставка їжі з бару Нонаме! Наше Тернопіль доставка їжі привезе до Вас будь-які мексиканські страви, представлені в нашому меню, де б Ви не знаходились: в межах міста або за його околицями. Гаряча, ароматна, соковита та у великій порції – саме така мексиканська їжа очікує на Вас, якщо Ви вирішите замовити доставку їжі від Нонаме!

Доставка їжі із Noname працює за загальними тарифами та умовами мережі Сім’я ресторанів Файного Міста:

  • мінімальна вартість замовлення: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня;
  • доставка їжі додому коштує: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн;
  • безкоштовна Тернопіль доставка їжі при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн;
  • Noname приймає замовлення на доставлення онлайн на сайті, за телефонами або у мобільному застосунку «Файне Місто» щоденно з 16:00 до 21:20.
Наступна стаття >Наступна стаття