На Небі - ресторан у Тернополі, який ідеально підходить для святкування весілля

2022-11-14

Вибір закладу для святкування весілля - справа дуже відповідальна, оскільки від того, що буде подано на стіл і яка пануватиме атмосфера, залежить настрій як молодят, так і гостей. На жаль, не всі ресторани в Тернополі можуть запропонувати банкетне та фуршетне меню у всіх його тонкощах. Саме з цих причин ідеальним місцем для святкування створення нової сім'ї вважається заклад На Небі.

 

Шукаєте ресторани Тернополя для весілля - тоді Вам у На Небі!

ресторан на небі

Ресторан На небі Тернопіль першочергово приваблює затишною атмосферою. Інтер'єр виконаний у сучасному стилі, проте у ньому присутні близькі серцю галицькі елементи. Загальна концепція закладу - grill & wine. У самому його серці розташований гігантський купол, у якому готуються вишукані страви на грилі. Загалом тут пропонується європейська кухня, яка так близька нашому серцю. А які неповторні й особливі українські смаколики! Вони виконані у сучасному стилі, тому неодмінно викличуть неабиякий інтерес у кожного гостя.

А яка ж приємна та дружелюбна атмосфера! Вона прямо манить, аби відзначити весілля, зізнатися у коханні, відсвяткувати річницю… Все створено з найтеплішими почуттями, завдяки чому Ви та Ваші гості почуватимуться максимально розслабленими.

Окремої уваги заслуговує професіоналізм персоналу. Наші кухарі, офіціанти й адміністратори дуже люблять свою роботу. Вони цінують кожного гостя, який бажає розділити з ними свою радість! Створюючи бенкетне меню, адміністратор дає корисні поради та рекомендації, прислухається до Ваших побажань. На небі - це дійсно весільний ресторан, у якому вже створилася не одна сім'я.

 

Меню на весілля від На Небі: опис банкетних і фуршетних страв

Як уже говорилося, у На Небі переважає меню української кухні у сучасному виконанні. А ще тут окремо пропонується для Вас меню на банкет. Страви готуються за попереднім замовленням, тому їх варто включити заздалегідь. Почастуйте гостей такими вишуканими смаколиками:

  • рибним, м'ясним, сирним, овочевим або ж делікатесним плато;
  • соковитими та надзвичайно ніжними свинячими медальйонами;
  • ніжним філе міньйон із поживною спаржею.

А щоб ще більше здивувати гостей, спробуйте організувати фуршетний стіл на весілля. Солоні закуски та нестандартні десерти ми готуємо спеціально для такої важливої події. Потіште запрошених брускетами, тар-таром, оригінальними шотами і навіть особливими еклерами. Що стосується десертів, то солодке фуршет меню включає еклери, макарони, тарти, тірамісу, горішки й інші смаколики. Всі вони оформлені невеличкими порціями, тому їх зручно їсти стоячи. Меню на весілля у На Небі настільки колоритне, що неодмінно сподобається кожному. А коли смачні страви, професіоналізм персоналу та приємна атмосфера гармонійно поєднуються в одному закладі, ідеальне проведення весілля гарантується!

Також Вам може бути цікаво: Які страви обов'язково повинні входити у весільне меню?

 

весільний ресторан На небі

Ресторан На небі Тернопіль готовий допомогти з організацією найкращого весілля!

Якщо ви активно шукаєте ресторани Тернополя для весілля, тоді ласкаво просимо у На Небі. Серед ще однієї переваги закладу є наявність дитячого меню. Замовте корисні, смачні та поживні страви для наймолодших гостей. Щоб забронювати столик чи зал, ми радимо завітати у ресторан, де зможете обговорити з кваліфікованим адміністратором усі тонкощі. Перегляньте у На Небі ресторан Тернопіль меню та складіть його у супроводі нашого досвідченого працівника. Затвердіть усі страви, які б Ви хотіли бачити та банкетному та фуршетному столі. 

Якщо вас зацікавили ціни та особливості смаколиків, завітайте на наш сайт fainemisto.com! Тут Ви знайдете не лише їхні фото, а й детальний опис. Шукаєте ресторани Тернополя для весілля, ціни у яких доступні? Обирайте На Небі і Ваше весілля пройде незабутньо, так, як Ви про нього мріяли!

Наступна стаття >Наступна стаття