Мережа СРФМ розширюється, а значить і збільшується ваш вибір смачної їжі на доставку!

2023-08-28

Нещодавно наша мережа закладів Сім'я ресторанів Файного міста відкрила нові місця, які однозначно варто відвідати, і ними є Antika Eatery, де представлені традиційні італійські страви в сучасному виконанні, та РОАД, де відтворюється європейська й українська кухня. Якщо ви бажаєте залишитися вдома, на робочому місці, в гостях чи хочете організувати пікнік, романтичну вечерю в неформальній атмосфері, звідси у нас теж пропонується їжа на доставку. Куштуйте щось нове чи насолоджуйтеся стравами з уже давно відомих ресторанів, а ми вам їх привеземо туди, куди зручно!

доставка їжі тернопіль

 

Яка у Тернополі доставка їжі пропонується: відкриваємо нові смаки разом з СРФМ!

Наша мережа поступово розширює свої горизонти, а тому ви маєте шанс подарувати собі чи близьким особливі відчуття. Якщо цікавить їжа з доставкою, рекомендуємо звернути увагу на наступні заклади:

замовити їжу тернолпіль

  1. Паб Файного Міста. Замовляйте на доставку страви європейської кухні, провідні позиції займають піца, в якій тісто проходить процес тривалої витримки, сети на компанію, якщо у ваших планах організувати святкування, відпочинок на природі чи просто драйвові посиденьки у колі близьких. 
  2. Клуб Файного Міста. Коли ви досі думаєте, де смачно та ситно поснідати, оберіть це сіті-кафе. Недарма його називають “народним”, адже тут ви можете замовити доставку їжі європейської кухні, у тім числі перші страви, основу, закуски, салати, гарніри та десерти для різноманітних святкувань.
  3. На Небі. Концепція закладу - grill&wine, а отже ви маєте шанс замовити їжу онлайн чи по телефону, приготовлену в гігантському куполі, розташованому в самому серці ресторану. Окрім цих позицій, ми раді запропонувати вам і українські страви на сучасний лад, які сподобаються за стильну подачу та вишуканий смак.
  4. НОНАМЕ. Замовте на доставку страви мексиканської кухні, а саме такос, бурітос, кесадилью, начос і безліч інших ситних і смачних варіантів. В меню також представлені сети на компанію, аби точно вечір пройшов максимально вдало та драйвово.
  5. ЯНГ. Це наш колоритний ресторан східної кухні, звідки ви можете здійснити замовлення не лише популярних суші, а й бао-бургерів, їжі ВОК, оригінальних перших страв, основи, закусок, де переважають риба, морепродукти.
  6. Пасаж Адлера. Коли хочеться скуштувати ідеальні бургери, вам варто звернути увагу на наш унікальний заклад. Тут вони готуються з розмаїттям начинок, в меню присутні і позиції для вегетаріанців.
  7. АНТІКА. Наші ресторани Файного Міста вміють приємно дивувати, саме тому ми радимо вам оформити замовлення їжі додому в італійському виконанні. Піца, ексклюзивні бургери, паста та безліч інших страв чекають на вас!
  8. РОАД. Цікавить доставка їжі в Тернополі чогось нового - оберіть цей заклад. Відкрився він нещодавно, проте вже встиг підкорити серця містян, гостей Тернополя і людей, що вирішили зупинитися перепочити проїздом. Тут готуються страви європейської й української кухонь, серед яких провідні позиції займають піца, смаколики на мангалі, бургери та інші.

Аби оформити замовлення, перейдіть на сайт fainemisto.com або ж зателефонуйте нам за номером 068-055-77-11! Ми залюбки привеземо ваше замовлення якнайшвидше!

Читайте також: Що замовти з собою на пікнік? Ідеї закусок від Пабу Файного міста

 

Їжа з доставкою прибуває одночасно, тому смакуйте разом!

Не лише у Тернопіль доставка їжі виконується, а й у приміські зони, що є ще зручнішим рішенням для тих, хто знаходиться за містом! Крім цього, ви можете замовити страви на доставку з різних закладів одночасно, тому немає приводу для турбот, коли вам до вподоби суші, а вашим друзям - такос. Всі страви прибувають одночасно, тому кожен приступить до куштування своїх улюблених без жодних очікувань! Доставка їжі - чудове рішення, коли готувати самостійно не хочеться, але бажання смачно поїсти та весело посидіти є нестерпним! 

Наступна стаття >Наступна стаття