Що замовти з собою на пікнік? Ідеї закусок від Пабу Файного міста

2023-08-07

Щоб відволіктись від рутини і дещо урізноманітнити свій відпочинок з близькими, ми, СРФМ, рекомендуємо вам організувати пікнік. Посиденьки на природі завжди асоціюються зі свободою, позитивним настроєм, чарівними краєвидами, співом пташок і, звичайно, смачними стравами. Якщо ви досі думаєте, що взяти на пікнік з їжі, та не можете ніяк визначитись остаточно, зверніть увагу на меню, яке пропонує наш Паб Файного міста. Тут ви знайдете безліч актуальних позицій на будь-який смак для безтурботного релаксу, аби відпочити як душею, так і тілом. А те, що ми надаємо послугу доставки не тільки по місту, а й у ближні села, зробить ваш пікнік справді колоритним і максимально затишним подалі від буденного шуму та метушні.

 

Якою має бути ідеальна їжа на пікнік: проводимо час на природі весело, а за страви подумає Паб Файного Міста!

Якщо ви не хочете готувати на природі самостійно та тратити безліч часу на покупку відповідних продуктів, ми раді порекомендувати вам, що можна взяти на пікнік з їжі з нашого меню. Серед безумованих фаворитів хочемо відмітити наступні:

закуски паб файного

  1. Піцу. Це найпростіше з того, яку їжу взяти на пікнік, адже традиційна італійська страва чудово підходить для відпочинку на природі, коли акцент робиться не на розмаїтті позицій на поляні, а саме на спілкуванні, купанні, прийманні сонячних ванн. Куштуйте піцу в неаполітанському стилі і будьте на вайбі, адже ця їжа неодмінно наситить ваш організм і додасть енергії. Ми радимо замовити піцу з безліччю начинок, проте всі представлені позиції об'єднує одне - унікальне тісто, що проходить процес подвійної ферментації. Така технологія приготування дає змогу відчути не лише вишуканий смак страви, а й незабутній післясмак, а неповторність фокаччо активує бажання поласувати навіть бортиками.
  2. Шашлик. Вкрай важко уявити повноцінний пікнік без шашлику, який, до речі, теж представлений у нашому меню. Курячі чи свинячі шматочки відбірного м'яса виходять надзвичайно соковитими, духмяними завдяки застосуванню авторського маринаду. Хрустка та рум'яна скоринка з ніжною серединкою неодмінно привернуть вашу увагу та активують бажання спробувати ще. Доставка шашлика в Тернопіль і передмістя - це чудова нагода організувати справжній пікнік на вайбі!
  3. Закуски на пікнік. В нас їх представлено безліч, вибір відповідних позицій залежить від формату запланованого відпочинку. До прикладу, якщо ви обожнюєте “пінне”, то вам неодмінно припадуть до душі закуски до пива. Ми раді запропонувати пивну тарілку з бастурмою, в'яленим м'ясом чи салямі, а якщо ви в захваті від курочки, то чудовим доповненням до хмільного напою стануть нагетси чи фірмові крильця баффало. 
  4. Страви на грилі та сети. Досі не знаєте, яку їжу взяти на пікнік, аби ситно наїстись і відчути ефект багаття - страви-гриль обов'язково задовольнять ваші потреби. Порційно ви можете обрати реберця у медовій глазурі, стейки чи запечену в тандирі скумбрію, але коли вас збирається багато, то найвигіднішим рішенням стануть сети. Картопелька, різновиди м'яса та овочів на грилі неодмінно вам смакуватимуть, а на природі - ще краще. 

Цікавить для ідеального пікніка доставка їжі - Pub Faine misto обирайте і проводьте час на чилі. Відчуйте усю неповторність спекотних літніх днів і палаючого сонечка, розділіть свій позитивний настрій з близькими людьми. Ми готові вас переконати, що відпочинок на природі не завжди асоціюється з тривалою підготовкою, оскільки його ви можете організувати навіть несподівано, а наші страви неодмінно доповнять ваш релаксуючий день!

Читайте також: Заплануй пікнік з друзями, а доставкою шашлика та грилю займеться Паб Файного міста

 

Для ідеального відпочинку на природі здійснюйте замовлення їжі в Тернопіль чи приміські зони у СРФМ!

Досі у роздумах, де замовити їжу в Тернопіль чи прилеглі села для організації відпочинку на природі, - зверніть увагу на Паб Файного Міста. Ми здійснюємо доставку настільки швидко, що ваше замовлення прибуде ще гарячим (якщо, звичайно, цього потребує рецептура), а наші кур'єри вас вмить знайдуть, адже добре ознайомлені з геолокаціями. Здійснити замовлення їжі у Тернопіль чи приміські зони у СРФМ варто тому, що:

  • доставка закусок з Файного міста виконується в попередньо обговорені терміни;
  • оформити замовлення з доставкою ви можете різними способами: на сайті, у додатку чи за номером 068-055-77-11;
  • наше меню настільки колоритне, що кожен обере для себе улюблені позиції як для затишного пікніка, так і відпочинку величезною компанією;
  • ціни у нас більш ніж доступні, адже ми хочемо, щоб кожен мав змогу поласувати стравами.

Потрібна у передмістя чи в Тернопіль доставка їжі для організації релаксуючого відпочинку в обіймах сонечка та мальовничої природи під звуки співу птахів - наш Паб Файного Міста залюбки зробить таке часопроведення не лише безтурботним, а й надзвичайно смачним!

Наступна стаття >Наступна стаття