Куди піти на день закохних в Тернополі? Найкращі заклади до ваших послуг

2023-01-19

День Святого Валентина - свято, коли закохані дарують один одному подарунки, говорять багато теплих слів і присягаються любити безкінечно. Окрім цього, саме тоді багато чоловіків роблять своїм другим половинкам пропозицію руки та серця, адже такий день є символом кохання та найщиріших емоцій. Бажаєте виразити почуття хлопцю чи дівчині, які подобаються, але ще не знають про це, - подаруйте їм символічну "валентинку" або ж запросіть на вечерю. У День Закоханих мрії збуваються, адже любов керує всім світом і без неї вкрай важко уявити щасливе життя!

 

Заклади Тернополя СРФМ ідеально підходять для святкування Дня Закоханих!

Якщо ви досі не можете прийняти рішення, куди піти на день закоханих, ми, Сім'я ресторанів файного міста готові вам допомогти. Потіште свою другу половинку, замовивши столик у одному з наших закладів. Ви неодмінно знайдете те місце, яке найбільше припаде до душі вашій коханій людині, адже кожен наш ресторан особливий. Цікавлять найкращі ресторани Тернополя, де можна освідчитися у коханні чи зробити пропозицію, - зверніть увагу на:

кращі ресторани тернополя

  1. Паб Файного Міста. Цей заклад так полюбився багатьом нашим гостям, адже у ньому панує затишна і, водночас, запальна атмосфера. Він припаде до душі прихильникам європейської кухні. Пригостіть кохану людину панським деруном, сетом, піцою, оригінальними салатами чи вишуканими закусками - вона буде в захваті від запропонованого меню.
  2. Клуб Файного Міста. Заклад з'явився відносно давно, проте за рахунок сучасного інтер'єру, комфортної атмосфери та колоритного меню не втрачає популярності. Тут готуються страви європейської кухні, тому ваша друга половинка неодмінно обере свого фаворита.
  3. Ресторан На Небі. А чи відвідували ви ресторани Тернополя з ідеальними краєвидами? Цей заклад розташований на 6 поверсі у самому центрі міста, з його вікон видно Катедру, Тернопільський став і інші визначні місця. Кухня тут європейська, меню включає також традиційні українські страви у сучасному виконанні. Це ідеальне місце, куди піти з дівчиною на День Святого Валентина можна.
  4. НОНАМЕ. Якщо ви очікуєте феєричного святкування дня Валентина у мексиканському стилі, то вам сюди. Такос, бурітос, начос, кесадилья - ці та інші традиційні страви готуються у даному закладі. Їжа, як і інтер'єр, повністю доповнюють атмосферність закладу.
  5.  ЯНГ. Якщо ви шукаєте ресторани Тернополя, де готується паназійська їжа, то вам однозначно тут сподобається. У закладі представлені не лише традиційні й авторські суші та роли, а й WOK, цікаві салати, закуски й основні страви японської, китайської, в'єтнамської кухонь.
  6. Пасаж Адлера 13. Це місце підходить для святкування дня закоханих у тому випадку, якщо ви обожнюєте бургери. Їх тут представлено безліч, до речі, і для вегетаріанців теж!
  7. Кафе Моне. Ви та ваша друга половинка ведете здоровий спосіб життя - проведіть свято у цьому затишному кафе. Меню включає лише корисні та поживні страви без глютену, білого рафінованого цукру, мальтози і інших речовин, які у надмірній кількості шкодять здоров'ю.

їжа на замовлення тернопіль

Всі заклади Тернополя від СРФМ дійсно особливі. Вони відрізняються інтер'єром і кухнею, проте у всіх них завжди затишно. Привітні офіціанти та досвідчені кухарі допоможуть зробити день Святого Валентина ще більш незабутнім і подарують закоханим найпозитивніші емоції.

Читайте також: Доставка їжі на день закоханих - така смачна любов

 

Проведіть День Святого Валентина в затишній атмосфері, а для цього слід замовити їжу додому!

Коли немає часу чи можливості у День Закоханих відвідати кращі заклади Тернополя СРФМ, ми пропонуємо вам не сумувати, а замовити їжу додому. Скориставшись такою послугою, вам вдасться організувати ідеальний романтичний вечір з другою половинкою. Проведіть час в затишній інтимній обстановці, виразіть свої найщиріші почуття, зробіть свято таким, про яке мріяли. До того ж заказати їжу у нас можна із різних закладів одночасно, тому якщо вам до вподоби суші, а коханому чи коханій - такос, вирішення питання є. Мінімальна вартість замовлення їжі на дім складає 250 грн. і 350 грн., в залежності від того, де ви знаходитесь. Сама доставка виконується не лише по місту, а й околицях. Послуга обходиться безкоштовно у тому випадку, якщо сума в чеку становить мінімум 2000 грн. Ми, ресторани Файного міста, знаємо, як потішити закоханих у цей символічний день, тому радимо вам або завітати до нас, або ж замовити страви додому за номером 068-755-77-11 чи онлайн (через сайт fainemisto.com або додаток).

Наступна стаття >Наступна стаття