Доставка їжі на день закоханих - така смачна любов

2023-01-18

Найромантичніше свято, а саме День Святого Валентина почали відзначати ще у 19 столітті. Воно актуальне і до сьогодні, адже люди, які його святкують, дарують своїм другим половинкам і навіть друзям листівки-валентинки, квіти, цукерки, повітряні кульки у формі сердечка та інші речі. Існує декілька легенд про те, звідки це свято з'явилося та з яких причин. Одні історики стверджують, що воно було назване в честь християнського священика Валентина, який жив за часів правління Римської Імперії. В період війн імператор Клавдій Другий видав указ про заборону одружень, адже кохання заважало воїнам успішно вести бойові дії. Валентин був переконаний у тому, що шлюби потрібні, тому вінчав солдат зі своїми коханими таємно. Це призвело до того, що його увязнили та стратили саме 14 лютого. В інших джерелах говориться про те, що Валентин був єпископом у місті Піньятаро-Інтерамна та також був вбитий за наказом імператора того ж дня. Якою б не була історія, День Закоханих відзначають залюбки і дотепер, адже це чудова можливість освідчитися в коханні та поділитися з другою половинкою найніжнішими емоціями.

 

тернопіль доставка їжі

Створіть затишну атмосферу у День Закоханих: СРФМ радить замовити їжу онлайн або по телефону

Щоб організувати незабутнє святкування Дня Валентина, необов'язково шукати кращі ресторани Тернополя та бронювати там столик! Ідеальним рішенням стане замовлення їжі додому, у місце, де завжди комфортно та спокійно, де панує по-особливому романтична атмосфера. Сім'я ресторанів Файного міста пропонує скористатися даною послугою та зробити вечір з коханою людиною неповторним. Вона радить завітати на сайт fainemisto.com чи у однойменний додаток, ознайомитися із меню та зробити свій вибір. Доставка їжі Тернопіль виконується з усіх закладів СРФМ одночасно, тому навіть якщо ваша друга половинка полюбляє суші, а ви в захваті від мексиканської кухні, жодних проблем і непорозумінь не виникне. Кур'єри привезуть страви одним замовленням і ви зможете відразу приступити до їх куштування!

Навіть якщо у вас немає другої половинки, це не привід засмучуватися. Щоб навіть наодинці організувати святкову атмосферу, вам варто замовити їжу додому від СРФМ. Насолоджуйтесь вечером у День Закоханих, смакуючи улюбленими стравами та переглядаючи фільми чи граючи гру! Їжа з доставкою - це чудова можливість відволіктись від тяжкої буденності та відчути радість світлого свята. 

СРФМ пропонує замовити їжу онлайн (на сайті чи у додатку) або ж за номером телефону 068-055-77-11. Перш ніж оформити замовлення їжі Тернопіль, вам варто знати наступне:

  1. Ресторани Тернополя СРФМ здійснюють доставку по місту й околицях.
  2. Мінімальна вартість замовлення складає 250 грн. і 350 грн., в залежності від вашого розташування.
  3. Коли у Тернопіль доставка їжі виконується, послуги кур'єра обходяться в 50 грн, у передмістя - 70 грн.
  4. Якщо сума в чеку складає понад 2000 грн., доставка здійснюється безкоштовно.

доствка їжі на день валентина

Обравши ресторан з доставкою, вам вдасться організувати День Закоханих у своє задоволення. Потіште другу половинку, створіть романтичну атмосферу, а СРФМ зробить усе, щоб час був проведений не лише красиво, а й у поєднанні з найсмачнішими стравами різних кухонь світу.

Читайте також: Вимкнули світло? Не біда, замовляйте доставку піци, адже Файне місто працює для вас!

 

Завітайте у найкращі ресторани Тернополя та проведіть День Закоханих разом з СРФМ!

Щоб отримати задоволення від романтичної атмосфери, яку створює СРФМ, завітайте у наші заклади, попередньо забронювавши столик. Для цього просто зв'яжіться з нами за номером 068-055-77-11. Ми раді вітати вас у всіх своїх ресторанах, адже у кожному з них панують затишок і комфорт. Більшість закоханих обирають заклад На Небі, адже саме тут найчастіше освідчуються в коханні, роблять пропозиції руки та серця, святкують весілля, річниці та інші важливі сімейні події. Ресторан розташований на 6 поверсі у самому центрі міста, завдяки чому з його вікон відкриваються незабутні краєвиди Тернополя. Кухня тут пропонується європейська, у меню також представлені традиційні українські страви у сучасному виконанні. У самому серці закладу розташований гігантський купол, де готується їжа на грилі. Вона так чудово поєднується з різноманітними винами та шампанським, які ще більше доповнять романтичну обстановку. Обирайте улюблений ресторан, резервуйте столик і даруйте коханій людині незабутні відчуття!

Наступна стаття >Наступна стаття