Вимкнули світло? Не біда, замовляйте доставку піци, адже Файне місто працює для вас!

2023-01-10

У зв'язку зі стабілізаційними й аварійними відключеннями електроенергії ми не можемо чітко спланувати свій графік. Ми часто стикаємося з труднощами тоді, коли повертаємось пізно з роботи, а можливості приготувати чи навіть розігріти їжу немає. На щастя, зараз цю проблему можна вирішити, зателефонувавши до нас, у Паб Файного міста, де готується найсмачніша піца. Поласувати нею ви можете не лише всередині закладу, а й за його межами, адже виконати заказ піци можна додому. Це чудова нагода смачно та ситно поверечятм після напруженого дня чи організувати посиденьки з рідними, друзями, коханою людиною. Faine misto Pub знає, як підняти ваш настрій навіть у темряві, оскільки купити піцу ви можете на будь-який смак.

доставка піци

 

Заказати піцу Тернопіль від СРФМ - найкраще рішення, коли зникло світло!

СРФМ продовжує успішно працювати навіть тоді, коли відбувається відключення світла. Ми вас чудово розуміємо, наскільки важко в даний момент, а тому готові вам допомогти. У нас встановлені надсучасні та потужні генератори, які і забезпечують нашій сім'ї безперервну роботу. Ми маємо постійно електроенергію, тому якщо ви вирішили заказати піцу додому, будьте впевнені в тому, що її отримаєте та зможете спланувати свій вечір так, як цього бажаєте!

 

Подобається піца - меню переглядайте та обирайте улюблений смак!

Якщо вас зацікавила найсмачніша та найситніша піца, меню з Пабу Файного Міста перегляньте й оприділіться, який смак вам найбільше припав до душі. У нас представлена вашій увазі наступна піца на замовлення:

  1. "Маргарита". У меню Файне місто ця позиція включена тому, що вважається традиційною. А чи знали ви, що саме з такої страви і розпочалась історія піци, коли королева Маргарита її одного разу скуштувала й отримала від неї неабияке задоволення.
  2. "Папероні". Якщо ви засумували за чимось пікантним, тоді вам варто замовити піцу Тернопіль з гострою салямі та перцем папероні.
  3. "М'ясна". Це ідеальна їжа для тих, хто особливо зголоднів. Скуштувавши навіть шматочок піци з розмаїттям м'ясних інгредієнтів, ви наповните свій організм зарядом бадьорості.
  4. "Прошутто". Якщо вам смакує традиційна італійська піца Тернопіль, тоді оберіть дану позицію. До її складу входить шинка прошутто, яка ідеально поєднується з ніжною моцарелою, пармезаном з насиченим смаком, свіженькою руколою та в'яленими помідорами. 
  5. "З куркою та дор блю". Цю страву найбільше полюбляють жінки, адже вона така легка! Сир дор блю у поєднанні з апетитним курячим філе створює просто ідеальний смаковий тандем.
  6. "Крафтова". Шукаєте щось оригінальне - саме час заказати піцу Тернопіль з крафтовою салямі та сиров'яленою копою. Їхній смак доповнюють моцарела та ніжна вершкова основа!

Замовити піцу Тернопіль ви можете і з іншими начинками. Ознайомтесь детально з меню на сайті fainemisto.com та зробіть вірний вибір. Ваш вечір пройде незабутньо навіть при відключенні електроенергії, адже ми піклуємось про вас і ваш душевний комфорт!

Читайте також: Справжня італійська піца на доставку у закладі Файного міста

 

Піца Тернопіль доставка виконується навіть тоді, коли немає світла, адже у нас воно є!

Відключили світло - не проблема, ви точно не залишитесь голодними, адже у нас пропонується така послуга, як доставка піци Тернопіль. Ми її надаємо по місту та передмісті. Мінімальна вартість замовлення складає всього 250 грн. для містян і 350 грн. для жителів передмістя. Організовується вечірка чи посиденьки з компанією і потрібна піца - доставка на суму від 2000 грн. виконується абсолютно безкоштовно. Щоб замовити улюблену їжу, ми пропонуємо вам завітати на наш сайт чи у застосунок, де можна оформити замовлення онлайн. Окрім цього, ви можете напряму зв'язатися з нашим адміністратором за номером (068)055-77-11. Не відкладайте смачну вечерю чи відпочинок з близькими на "потім" навіть тоді, коли відключили світло - звертайтеся у СРФМ, де виконується піца доставка Тернопіль. Ми зробимо ваше проведення часу смачним і ситним навіть у темряві!

Наступна стаття >Наступна стаття