Коли з вами доставка страв з грилю - осінній холод не страшний, а посиденьки з друзями ще смачніші!

2022-10-12

Літо промайнуло настільки швидко, що ми навіть не встигли оглянутись! А скільки ж справ не завершено! А як же ж хочеться повернути теплі дні з виїздами на природу! Настання осені - не привід засмучуватися. І незабутні пікніки можна компенсувати навіть у період холоду та дощів…Ми, СРФМ, у цьому переконані. Переконайтеся і Ви! Організуйте веселі посиденьки з друзями, колегами, родиною, коханою людиною! Створити ідеальну атмосферу Вам і Вашим близьким допоможуть вишукані страви на грилю від нашого ресторану На Небі. Проведіть час незабутньо, скориставшись такою послугою, як Тернопіль доставка їжі.

 

Які страви гриль пропонуються у ресторані На Небі: огляд найпопулярнішої їжі з нотками літа!

доставка страв гриль

Страви на грилі, які підготував для Вас ресторан NaNebi, наповнені вишуканим смаком і неповторним ароматом. Адже готуються вони в гігантському куполі, розташованому у самому серці нашого закладу. А як вони красиво виглядають! Ви будете в захваті не лише від смакових властивостей страв, а й стилю їх подачі. Ми приділяємо увагу кожній деталі, тому не дивно, чому все більше охочих замовити їжу у нас. Зверніть увагу на наступні популярні страви гриль:

  1. М'ЯСО З НЕБА СЕТ. Це ідеальний варіант для смачного відпочинку цілої компанії. Він включає наступні смаколики: телячу вирізку, куряче філе, свинячий шашлик та томлені свинячі реберця, що подаються на лаваші. Доповнюють їхній смак овочі на грилі, а саме: кабачок, баклажани, печериці, синя капуста, помідори черрі та картопля. Подається страва з житнім і пшеничним хлібом, а також трьома видами соусів: шашличним, перцевим, вітелло тоннато.
  2. РИБНИЙ СЕТ. Вам до вподоби креветки гриль чи, до прикладу, соковита форель? Замовте цей вишуканий сет, який вдобавок включає такі смаколики: слабосолений лосось, філе тунця, салат рамен, помідори чері, грильовану синю капусту та лимон. У тандемі з соусом із мідій і ікрою тобіко створюється неповторна смакова композиція.
  3. РЕБРА ГРИЛЬ. Ніжні свинячі реберця готуються у ексклюзивному соусі барбекю з Jack Daniels та кока колою. Подаються вони з обсмаженою до золотавої скоринки картоплею та хрумкими битими огірочками.
  4. М'ЯСО ГРИЛЬ. Дана позиція може включати свинні медальйони, шашлик чи стейк. Обирайте те, що Вам найбільше припало до душі. Все наше гриль м'ясо попередньо маринується, тому кожен шматочок виходить надзвичайно соковитим, запашним і ніжним. 
  5. ОВОЧІ ГРИЛЬ. Які ж вони апетитні та корисні! Ви лишень скуштуйте 7 видів овочів: моркву, буряк, картоплю, синю цибулю, кабачок, баклажан, печериці. А насиченості та завершеності смаку додають часникова олія та соус песто. Подається страва з лавашем власного виробництва.

Згадайте літо, замовте найкращі страви на грилі від ресторану На Небі! Ми вміємо дивувати та тішити, незважаючи на погоду за вікном.

Читайте також: Соковитий гриль з ресторану Na Nebi: що замовити на доставку?

 

Проживаєте у передмісті чи місті Тернопіль? Доставка їжі чекає на Вас!

Не важливо, яка погода за вікном, немає значення, де та з ким Ви, - ми, СРФМ, з задоволенням зробимо Ваш вечір незабутнім. У нас діє доставка їжі Тернопіль та передмістя. Послуга надається на професійному рівні. Страви привозяться ще гарячими та в сучасному еко-посуді, тому їх можна відразу подавати на стіл. Мінімальна вартість замовлення залежить від Вашої геолокації. А якщо Ви бажаєте насититися від душі та пригостити найближчих різноманітною їжею, то маєте шанс отримати дану послугу безкоштовно! Цікавить м'ясо гриль доставка? Телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. А ще Ви можете оформити замовлення на нашому сайті fainemisto.com чи в однойменному мобільному додатку. Завдяки нам замовити їжу Тернопіль стало ще простіше. І зауважте, навіть дощ та холод нам не помішають виконати доставку максимально швидко! Ми знаємо як підняти Ваш настрій та зробити вечір незвичайним де б Ви не були!

Наступна стаття >Наступна стаття