Коктейлі з собою [NONAME] - літо в банці!

2023-08-30

Відпочивати теж потрібно вміти, а тому ми запрошуємо вас у мексиканський ресторан Нонаме, де вам точно вдасться розслабитися та відчути унікальну атмосферу. Якщо погода дозволяє прогулятися затишними вуличками Тернополя, посидіти в парку чи сквері або ж організувати посиденьки на природі, спеціально для такого часопроведення рекомендуємо взяти коктейлі з собою або ж замовити їх на доставку по місту й околицях. Ми випускаємо напої у вакуумованих алюмінієвих банках, завдяки яким вони не змінюють своєї структури та смакових властивостей. А ще таке пакування зберігає тривалий час потрібну температуру, тому воно швидко не нагріється та буде тішити вас приємною прохолодою. Відчуйте традиційні та нові смакові поєднання різних інгредієнтів і підніміть собі настрій, а наші бармени з ресторану Нонаме цьому посприяють!

 

А чому б не замовити коктейль і насолоджуватися ним там, де зручно: напої з собою від НОНАМЕ!

Обирайте мексиканський бар Нонаме у Тернополі, де можна замовити коктейль на будь-який смак. Напій принесе вам неабияку насолоду, адже кожна позиція в меню по-своєму унікальна й особлива. Ми радимо взяти з собою наступні позиції:

  • Watermelon Paloma. Напій, від якого отримуватимуть неабияку насолоду прихильники кисло-солодких смаків. Він представляє собою варіацію класики, де основу складає текіла з грейфрутовими нотками, і соковитий кавун з тоніком, що дає специфічну гірчинку.
  • Gin Tonic. Традиційний алкогольний коктейль, що сприяє розслабленню і, водночас, отриманню приємних смакових відчуттів.
  • Cream Soda. Так, у цьому напої ви знайдете смаки дитинства, де содова ідеально гармонує з ромом, наповненим ніжними відтінками ванілі.
  • Aperol Spritz. Один із модних коктейлів, для приготування якого ми застосовуємо біттер "Апероль" з характерною терпкістю.

Замовте коктейлі з собою і відправляйтеся на прогулянку з друзями, другою половинкою, колегами, а коли є бажання провести більше часу на природі, організуйте пікнік. Довірте свій настрій нашим досвідченим барменам, адже вони настільки досконало поєднують усі компоненти в одному напої, що вам вдасться отримати ще й неабияке естетичне, смакове задоволення.

Читайте також: Завітай на дегустацію в ROAD та насолоджуйся якісним алкоголем

 

замовити закуски нонаме

Скуштуйте мексиканські закуски, що чудово гармонують з коктейлями, з ресторану Нонаме!

Ми радимо вам замовити не лише освіжаючі коктейлі, які чудово розслаблять і подарують ще більше позитиву, а й мексиканські закуски. До таких напоїв ідеальним рішенням стануть такос чи бурітос, якими на додачу до всього можна наїстись, чіпси начос, аби похрумтіти, і інші апетитні страви в стилі запальної Мексики. А коли ви плануєте організувати відпочинок середньою чи великою компанією, для вас є ще більш вигідна пропозиція - набори. Нашими фаворитами є "Сет Амігос", "Мексиканські закуски" та "М'ясний сет", вони у тандемі зі смачними коктейлями заграють абсолютно іншими барвами. Найкраща мексиканська кухня в Тернополі - у ресторані Нонаме, тому щоб нею насолодитися, замовляйте їжу з собою чи на доставку за номером 068-055-77-11, на сайті. Страви Мексики замовити з доставкою можуть мешканці як міста, так і приміських зон, тому досить думати, як провести час сьогодні, - обирайте мексиканський драйв і стартуйте! Наша СРФМ залюбки допоможе, коли у ваших планах - відволіктись від буденної метушні та зануритися в справжню запальну атмосферу, що асоціюється з маракасами, пончо, сомбреро та виключно яскравими кольорами!

Наступна стаття >Наступна стаття