Кохання врятує світ, а СРФМ допоможе! На Небі - ресторан Тернопіль, що поєднує серця

2022-10-07

До такої важливої події, як освідчення, всі підходять з максимальною відповідальністю. Адже надважливо, щоб вона у серці закоханих залишила невимовний слід. Тут потрібно подумати не лише про слова, які будуть сказані, а й про місце, де це буде зроблено. Де ж знайти найкращі ресторани Тернополя для освідчення? Ідеальним закладом для таких цілей є ресторан NaNebi. Він розташований у самому центрі Тернополя. Неповторна тераса з видом на місто додає неабиякої романтики. Це місце, яке перехоплює дух і неабияк заворожує. Це заклад, у якому формується перша сторінка створення сім'ї!

 

Кращі заклади Тернополя для освідчення і святкування весілля - це про ресторан Na Nebi!

організація весілля на небі

Ресторан Na Nebi вабить не лише по-справжньому романтичною атмосферою, а й сучасним інтер'єром. Жодних лишніх деталей - все лаконічно та вишукано! Невід'ємною родзинкою закладу також вважається професіоналізм персоналу. Кухарі у приготування кожного смаколика вкладають душу, а офіціанти та адміністратори із задоволенням організують особливу атмосферу для закоханих пар. 

А яке ж розмаїття страв! У Na nebi grill & wine меню розроблено по унікальній концепції. У ньому кожен смаколик створюється з любов'ю та використанням сучасних технологій. Тут готуються страви сучасної української кухні, які ідеально поєднуються з унікальними європейськими. А чого ж тільки не заслуговує купол, розташований у самому серці ресторану… Саме в ньому створюється ніжна та ароматна їжа на грилі! У На Небі меню розроблене таким чином, щоб все пройшло ідеально! А тому коли заходить мова про кращі заклади Тернополя для закоханих, то це однозначно На Небі!

Освідчення вже зроблене? Настав час готуватися до найзнаменнішої події - весілля. Виникає питання: “У які заклади Тернополя звернутися для її святкування?” На Небі - це ідеальний ресторан для весілля Тернопіль! Меню на весілля молодята можуть скласти для святкування не лише всередині закладу. В На Небі пропонується книга кейтерингу, що дає змогу організувати неповторну та незабутню виїзну церемонію! 

 

Яке банкет, фуршет меню на весілля пропонує ресторан На Небі?

Щоб гості були ситими, а молодята - щасливими, персонал пропонує унікальне весільне меню. Воно включає вишукані страви, які викликають неабияке захоплення та приносять величезне естетичне задоволення. Банкетне меню на весілля від На Небі - це:

  • колоритні плато з риби, м'яса, овочів, сирів, делікатесів;
  • ніжне філе індички з персиками;
  • соковиті свинні медальйони з персиками, приготовленими на грилі;
  • неповторне філе тунця з соусом гуакамоле та інша вишукана їжа.

Меню на банкет складається заздалегідь, тому вищеперелічені страви готуються за попереднім замовленням. Кухарі приділяють увагу не лише їхнім смаковим властивостям, а й стилю подачі. Всі смаколики виглядають неповторно. Їхнє сучасне й оригінальне оформлення викликає захват і ще більше бажання спробувати!

Окремої уваги заслуговує фуршет меню (солоне та солодке). Це чудова нагода запропонувати гостям найкращі закуски та десерти в ультрасучасному виконанні. Серед солоних закусок варто відзначити наступні: апетитні брускети, оригінальні шоти, ніжні еклери, унікальні макарони й інші смаколики. Вони підкорюють серця оригінальною подачею і дійсно зручним оформленням. Солодкий фуршет на весілля теж заслуговує неабиякої уваги. Він включає ідеальні десерти, що пропонуються порційно. Це не лише смачно, а й надзвичайно зручно! У На Небі солодкий фуршет Тернопіль включає: тірамісу, шоти, еклери і інші солодощі.

Читайте також: Весілля пройде успішно з організацією банкету від ресторану На Небі

Цікавлять ресторани Тернополя, де можна зробити пропозицію коханій людині чи відсвяткувати весілля незабутньо? У закладі На Небі твориться любов у всіх її проявах! І він готовий розділити з закоханими найважливіші моменти у їхньому житті. Саме тому це місце вважається ідеальним для освідчення і святкування весільних церемоній як з точки зору атмосфери, так і меню. Це заклад, що поєднує закохані серця!

Наступна стаття >Наступна стаття