Hola, Amigo! Як на рахунок мексиканської вечері на доставку?

2023-04-24

Іноді так хочеться залишитися вдома після напруженого робочого дня і не проводити часу на кухні за приготуванням вечері, а полежати на дивані та насолодитися відпочинком. Якщо ж планується святкування певної події, теж виникають питання щодо складання меню та готування страв, адже запрошеним має все сподобатися і на столі не повинно бути пусто. Коли неочікувано приходять гості, а холодильник пустий і немає чим смачненьким їх пригостити, не варто опускати руки, адже у цих і інших випадках на допомогу приходимо ми, Сім'я ресторанів Файного міста. Відволічіться від тяжкої та нудної буденності, відпочиньте так, як цього дійсно хочеться, і таке часопроведення зробить ідеальним ресторан, де готується мексиканська їжа, Noname. Це концептуальний заклад, де панує особлива атмосфера, і якщо у вас немає змоги завітати сюди, щоб її відчути, ми готові привезти її у ваш дім, офіс і навіть на природу. У нас, у СРФМ, можлива доставка їжі Тернопіль. Послуга надається не тільки по місту, а й по передмісті, тому організувати застілля чи смачну вечерю стало ще простіше та доступніше для кожного!

 

Подобається мексиканська їжа - доставка від Нонаме зробить ваш настрій ще більш позитивним!

доставка їжі тернопіль нонаме

Мексиканські страви у меню пропонуються на будь-який смак. Звичайно, незмінною класикою для прихильників кухні сонячної та запальної Мексики залишаються легендарні такос, бурітос, кесадилья з розмаїттям начинок. Ідеально приготовлена хрустка тортилья разом з апетитними і свіжими інгредієнтами створює неповторний тандем, ці страви просто тануть у роті і приносять неабияке гастрономічне задоволення. Вони представлені з будь-якими начинками, тому припадуть до душі прихильникам як ситного м'яса, так і поживних морепродуктів чи соковитих свіжих овочів. 

Якщо ж у вас плануються посиденьки з друзями чи колегами, на столі повинні бути закуски. Для таких цілей ми готуємо сети, які купувати однозначно вигідно, адже кожен з них включає безліч смачних страв і всі, хто їх куштують, однозначно знайдуть для себе улюблену позицію. Сети подаються з найкращими соусами, які ще більше підкреслюють смак мексиканської їжі та насичують її унікальними нотками.

Якщо ж ви бажаєте смачно та ситно пообідати в офісі чи повечеряти корисним “ріденьким” після важкого дня, тоді вам неодмінно варто звернути увагу на перші страви мексиканської кухні. Ми раді запропонувати ідеальні супчики, серед яких: “Улюблений Домініка Торетто”, “З куркою та пармезаном”, “З креветками”. Оберіть ту страву, яка вам найбільше подобається, та смакуйте нею від душі, адже вона неодмінно наситить ваш організм позитивною енергією та подарує заряд бадьорості на весь день чи вечір.

Мексиканський ресторан меню розробив таким чином, щоб задоволеними залишилися і істинні ласуни. У нас представлені автенитичні десерти, які обов'язково викличуть особливі емоції. Для прикладу, щоб відчути справжню мексиканську атмосферу та кулінарну культуру, ми вам радимо замовити чуррос з ніжним карамельним соусом чи солодкі такос. Якщо ж ви є прихильником більш класичних поєднань, тоді вам неодмінно смакуватимуть чіз-кейк “Сан Себастьян” і тортик “TANGO CHOCOLATE”.

Ми, СРФМ, подбали про те, щоб замовити їжу Тернопіль у мексиканському стилі зміг кожен бажаючий і щоб йому вдалось урізноманітнити нудну буденність, привнісши нові й оригінальні смакові поєднання у щоденний раціон.

Читайте також: 5 продуктів в основі мексиканської їжі, що принесуть вам найбільшу користь

 

У Нонаме в Тернополі доставка завжди виручає, в якій би ситуації ви не опинились!

Доставка тако, буріто, кесадильї, закусок, перших страв, десертів і іншої їжі мексиканської кухні - це ідеальний вихід із ситуації, коли хочеться здивувати близьких чи накрити святковий стіл. Ресторан НОНАМЕ вміє дивувати і приємно вражати, адже ідеально ознайомлений з кулінарними традиціями сонячної Мексики, тут завжди все смачно та максимально наближено до оригінального. Якщо вам припала до душі або ж щиро зацікавила мексиканська їжа, доставка від СРФМ виконується швидко, страви попередньо красиво оформляються на запаковуються таким чином, щоб ви їх відразу після отримання могли куштувати. Заклад Нонаме тернополяни та гості міста дуже люблять, адже доступні ціни ніяк не впливають на щедрість порцій і вишуканість смакових поєднань. Пам'ятайте, що замовлення у нас приймаються до 21:20, тому ми рекомендуємо заздалегідь продумати, як ви плануєте провести свій вечір! Замовити улюблену їжу ви можете за номером 068-055-77-11 чи в онлайн-форматі на сайті fainemisto.com, у мобільному застосунку.

Наступна стаття >Наступна стаття