Хачапурі чи чебурек - що обереш сьогодні?

2023-06-01

Іноді так хочеться скуштувати щось калорійне, проте надзвичайно смачне! І саме такими стравами є чебуреки та хачапурі, які пропонує замовити наш легендарний Pub Faine misto. Ми, СРФМ, готуємо цю їжу із застосуванням унікальних кулінарних технологій, тому вона виходить ніжною й ароматною. А яке ж розмаїття начинок, таке, що ви точно розгубитесь, коли вирішите обрати щось одне! Завітайте у Файне місто паб, щоб чебуреки чи хачапурі замовити, а коли у вас немає можливості відвідати нас, то ми готові приїхати до вас і привезти страви, оскільки у нас виконується доставка їжі не лише по місту, а й у ближні села. 

 

Ми, СРФМ, пропонуємо вам найкращі хачапурі замовити чи чебуреки!

замовити їжу паб файного

Перед тим, як замовити хачапурі чи чебуреки, ми рекомендуємо вам більш детально ознайомитися, які варіанти страв ми пропонуємо. У нашому меню представлені такі позиції хачапурі, що просто тануть в роті та наповнюють організм енергією:

  1. Імерулі. Це класична грузинська страва, приготована на основі трьох видів сирів: сулугуні, бринзи, творогу. Ми використовуємо бездріжджове тісто, проте навіть воно виходить надзвичайно пухким і ніжним.
  2. По-мегрельськи. Якщо ви прагнете замовити дійсно ситне сирне хачапурі - доставка страви по-мегрельськи неодмінно припаде вам до душі. До її складу входять такі компоненти: бринза, сулугуні, творог і моцарела. У цьому тандемі створюється єдина смакова композиція, яка точно не залишитись байдужим жодного прихильника сирів.
  3. По-аджарськи. Фішкою цієї страви є додавання свіжого жовтка по завершенні випікання. Відчуйте справжню класику грузинської кухні, замовивши дану позицію.
  4. З куркою та білими грибами. Якщо ви плануєте наїстися від душі, вам неодмінно сподобається хачапурі, для створення начинки якого застосовуються куряче філе, білі гриби, сулугуні, бринза творог, свіженька руккола. Соковитою страву робить ексклюзивний соус бешамель. 

Якщо ви обожнюєте смажене тісто, що просто тане в роті, тоді вам однозначно варто замовити чебурек. У нас представлено безліч варіантів цієї страви, серед яких:

  1. Сирний. Коли ви відкусите шматочок, то побачите, яка щедра сирна начинка ховається всередині обжареного до хрусткої скоринки тіста. Ми додаємо моцарелу, чеддер, дор блю, а завершує цей бездоганний тандем сирна ванна, щоб навіть основа була з присмаком сиру!
  2. З телятиною. Готуємо страву з використанням свіженької телячої вирізки, насиченості аромату якій додають спеції, зелень, цибулька, часник. Подається файний чебурек з соусом BBQ, щоб ви ще краще відчули ці ніжні м'ясні нотки. 
  3. З куркою. Для приготування чебурека ми застосовуємо куряче стегно, що ідеально поєднується з сиром чеддер, цибулею, часником, спеціями та зеленню. Смак страви підкреслює сметанковий соус, який подається окремо.
  4. Ягнятиною. Полюбляєте з ніжним м'ясом чебуреки - доставка позиції з ягнятиною вам неодмінно сподобається. Для приготування начинки у нас використовуються ягня, цибуля, часник, зелень спеції, томати. Пропонується страва з соусом BBQ.

Захотілося спробувати неповторні чебуреки чи хачапурі - доставка від нашої СРФМ стане чудовим рішенням у тому випадку, коли клопотатися на кухні немає сил і часу, а від куштування справді смачних і ситних страв ви ніколи не відмовитеся!

Читайте також: Закуски на компанію від Пабу Файного - час збирати друзів!

 

Потрібна у передмістя чи Тернопіль доставка їжі - зверніться до нас, у Паб Файного міста, де готуються найсмачніші хачапурі та чебуреки!

У нас їжа на замовлення привозиться у всі куточки міста та передмістя, щоб її отримати, ми вам пропонуємо завітати на наш сайт, у додаток чи зателефонувати за номером 068-055-77-11. Вартість послуги складає 50 грн. і 70 грн., залежно від геолокації, а якщо сума в чеку складає понад 2000 грн., то доставка обходиться безкоштовно. Перегляньте уважно меню, яке пропонує наш Паб Файного міста, та обирайте ту їжу, яка вам найбільше подобається. Замовляйте ніжні хачапурі та хрусткі чебуреки у Тернопіль чи прилеглі села, щоб ситно пообідати, смачно повечеряти після важкого дня, організувати посиденьки з близькими, а ми прийдемо на допомогу, доставивши страви ще гарячими! У околиці та місто Тернопіль доставка їжі здійснюється настільки швидко, наскільки це можливо, тому ви зовсім скоро отримаєте своє замовлення туди, куди скажете!

Наступна стаття >Наступна стаття