Гарячі страви з Клубу Файного - смачно, наче вдома (чи смачніше?)

2023-03-26

Вкрай важко уявити святкове застілля або ж ситний обід і вечерю без гарячих страв. Ти також хочеш їх скуштувати, але немає змоги чи бажання поратися на кухні - вихід є, і на допомогу в такій ситуації приходить їжа на замовлення з Клубу Файного Міста. Тут представлені гарячі страви на будь-який смак і для різних подій, тому тобі неодмінно вдасться обрати відповідні позиції. Меню включає як їжу, що смакує по-домашньому, так і досить оригінальні варіанти, які ідеально підходять у тих випадках, коли хочеться побалувати себе та близьких чимось цікавим і незвичайним. 

 

Найкращі гарячі страви від Клубу Файного Міста: меню переглядай і улюблену позицію обирай!

Якщо ви зацікавлені у тому, де смачно поїсти, Тернопіль має що запропонувати. СРФМ радить завітати у ресторан Клуб Файного Міста або ж здійснити замовлення їжі додому. У меню включені наступні популярні гарячі страви, які і прикрасять святковий стіл, і дадуть змогу смачно пообідати чи повечеряти:

доставка їжі тернопіль

  1. Картопляне пюре з курячою котлетою. Страва виглядає так по-домашньому, проте навіть у ній присутні оригінальні нотки. Смак повітряного пюре та котлети, підсмаженої на грилі, доповнюють основа з курячого бульйону та вишуканий соус бешамель.
  2. Банош з бринзою. Якщо тобі подобається кукурудзяна каша, зверни увагу на дану позицію, до складу якої входять бринза, шкварки з бекону та вершковий соус із трьох видів запашних грибів. Спробуй цю замовити їжу Тернопіль та поринь у атмосферу Закарпаття, залишаючись у файному місті!
  3. Лосось на шпинаті. Ця їжа тобі припаде до душі, якщо ти обожнюєш червону рибу. Соковитий стейк лосося з поживним шпинатним соусом створюють ідеальний тандем.
  4. Клаб сендвіч з куркою. Сендвічі, що готуються з додаванням апетитного курячого філе та бекону, ідеально поєднуються з хрусткою картоплею фрі.
  5. Філе індички на пюре з броколі. Якщо цікавлять корисні та дієтичні гарячі страви, меню включає дану позицію. Ніжна індичка подається на подушці з брокколі, приправленій коріандром, білим перцем і мускатним горіхом.
  6. Клубний шніцель. Готується він на основі курячого філе, а насиченості смаку та соковитості йому придає салат зі свіжих овочів. Подається страва з картоплею фрі, кисленьким лимоном і ароматним кетчупом.
  7. Клубний дерун. Це фірмова страва, яка характеризується щедрою порцією. Деруни з хрусткою скоринкою подаються із соусом з курки та грибів.
  8. Тайський рис з куркою. Дана позиція тобі сподобається, якщо ти обожнюєш паназійську кухню. До її складу входять: ідеально приготовлений рис, овочі та куряче філе, попередньо тушковані у соєвому соусі, маринований імбир, свіжа зелень і кунжут. 

Проживаєш або приїхав у гості в місто Тернопіль, де поїсти ідеальні страви вже знаєш. Це далеко не всі позиції, представлені в меню Клубу Файного. Любителі вишуканої кухні також будуть у захваті від ніжних телячих щічок з білими грибами та неповторних медальйонів з трюфельним пюре. Страви, що тут готуються, не лише смачні, а й доступні, тому насолоджуйся ними за демократичними цінами.

Також може бути цікаво: Смачно та корисно - салати з Клубу Файного на доставку!

 

Немає можливості завітати у Клуб Файного Міста - доставка гарячих страв виручить у різних ситуаціях!

Якщо святкування, затишний відпочинок у колі близьких чи вечеря плануються не в закладі, тоді ідеальним рішенням буде для тебе доставка їжі додому. Послуга виконується професійними кур'єрами швидко, де б ти не знаходився, у місті чи на околиці. Якщо бажаєш здійснити замовлення у Тернопіль, доставка їжі тобі обійдеться у 50 грн., а у ближні села - 70 грн. При покупці страв на суму понад 2000 грн. послуги кур'єра надаються безкоштовно. Для замовлення їжі Тернопіль чи у передмісті зателефонуй нашим адміністраторам за номером 068-055-77-11. Крім цього, ми рекомендуємо завітати на сайт чи у додаток, переглянути більш детально меню та замовити їжу онлайн. Обирай, який спосіб тобі зручніший, і чекай приїзду кур'єра! Святкуй, організовуй посиденьки чи просто смачно вечеряй разом з нами, а доставка Клуб Файного тобі допоможе ідеально провести час! Страви перед відправкою наші кухарі пакують у зручний посуд, тому ти їх можеш відразу подавати гостям чи куштувати наодинці без потреби додаткового сервірування!

Наступна стаття >Наступна стаття