Фуршет бокси - найкраще рішення для посиденьок з компанією.

2021-05-31

Друзі, улюблені холодні напої, смачна їжа і приємна музика — ідеальний план на вечір! А щоб домашня вечірка у колі друзів пройшла невимушено і комфортно не тільки для гостей, але й господарів, замовте готові холодні закуски з ресторану Na Nebi. Тепер організувати затишні посиденьки з друзями ще швидше та легше!

Чому варто обрати ресторанні холодні закуски, а не готувати їх власноруч?

Органфзація фуршету

Якщо бракує часу чи бажання йти на закупи до крамниці, готувати щось, але здивувати гостей хочеться, ресторанні холодні закуски — ідеальний варіант! Окрім того, це чудова альтернатива звичним коктейльним чи пивним снекам. В яких випадках варто замовити фуршет-бокс:

  • Наприклад, якщо потрібна фруктова нарізка на День народження дітям.
  • Для легкої та невимушеної вечірки з друзями вдома.
  • Сирна нарізка на фуршет з нагоди родинного свята чи романтичного побачення з коханою людиною за келихом сухого вина.
  • Файне у м. Тернопіль доставляє бокси не лише до дому, але й на офіси. Корпоративи на роботі також можна доповнити нашими фуршет-боксами!
  • Відпочинок на природі чи пікнік у парку можна влаштувати максимально швидко. Доставка закуски дозволить не витрачати час на підготовку, під рукою одразу буде коробка з готовою смакотою!
  • Вас запросили у гості? Здивуйте господарів, принесіть цікаві закуски на стіл! До речі, у нас ще можливо взяти алкоголь в асортименті до цих фуршетних боксів.

Сім’я ресторанів Файного Міста пропонує кілька різновидів готових сетів:

  1. М’ясні делікатеси + сири — пармезан, брі, дор блю, салямі чорізо, прошутто, а до них грісіні, цибулевий багет, виноград, оливки, мед та ягідний соус.
  2. Сири + фрукти. Файне Місто складає у коробочку сезонні ягоди, фундук, брі, пармезан, дор блю, багет цибулевий і грісіні, мед і ягідний соус.
  3. Бокс м’ясних делікатесів — в’ялене сальце, язик, прошутто, салямі чорізо, грісіні, оливки, корнішони, перець чилі та гірчиця у зернах.

Наша доставка фуршет боксів доречна до кожної події і гарно доповнює різний алкоголь: вина та ігристі, крафтове пиво, міцні та безалкогольні напої.

Доставка закусок для фуршету від Сім’ї ресторанів Файного Міста: зручно та смачно будь-де і будь-коли!

Чому саме наша доставка закусок для фуршету вартує Вашої уваги? По-перше, це ідеальне рішення для невимушеної та стильної вечірки будь-якого формату! По-друге, це смачно та оригінально. У коробці топові закуски з найкращих продуктів! По-третє, жодних заморочок, все привеземо самі!

Замовляйте на fainemisto.com або через наш мобільний додаток. Мінімальний чек для доставлення 200 грн по місту і 300 грн за його межі. Купуйте на суму від 450 грн, та отримуйте безоплатне доставлення по Тернополю коштом мережі ресторанів FaineMisto! Замовлення приймаємо до 22:20 щодня. Подбайте про класний вечір завчасно, а НА НЕБІ зробить його максимально приємним!

Наступна стаття >Наступна стаття