Святковий фуршет на роботі: як правильно організувати?

2021-05-31

Святкувати з колегами не обов’язково тільки в ресторані чи за містом, адже можна влаштувати корпоративну вечірку прямо на роботі! Для цього варто поставити фуршетний стіл з меню зі страв та алкогольних/безалкогольних напоїв. Це не займатиме багато місця і часу на облаштування, а ще дійсно зручно, позаяк одразу після наради чи по завершенню робочого дня можна провести час з колегами.

Як влаштувати корпоративний фуршет у м. Тернопіль? А може краще одразу замовити у Файному?

Фуршети на небі

Якщо невдовзі планується корпоратив чи невелике свято у колі колег, рекомендуємо замовити фуршет у м. Тернопіль від мережі ресторанів Файного Міста! Фуршетні святкування є стильною та зручною альтернативою стандартним походам до ресторану. Окрім того, фуршет передбачає наступне:

Оформлення фуршетних столів потребує відносно просторого приміщення, щоб учасникам заходу було як вільно пересуватися. В залежності від кількості колег, потрібно підготувати відповідну кількість тарілок і келихів. Якщо меню передбачає гарячі страви, для цього Вам знадобиться кухонна зона або ж альтернатива їй за відсутності кухні в офісі. Файне Місто також нагадує про необхідність облаштування додаткового столу для брудного посуду. Вам точно знадобляться багаторівневі блюда, порційні піали, серветки та щипці для страв.

Додатково можна замовити брендований декор зі символікою компанії. Про меню потрібно подумати завчасно. Сім’я ресторанів Файного Міста радить приготувати м’ясні, сирні та фруктові нарізки. Якщо бракує часу — це ідеальний варіант, адже швидко, смачно і доречно до різного алкоголю. Якщо хочете влаштувати повноцінне свято, продумайте меню зі салатів та закусок заздалегідь, або взагалі замовте кейтеринг у м. Тернопіль від Файного і покладіть всі організаційні клопоти на нашу професійну команду!

Оформлення фуршетів від Сім’ї ресторанів Файного Міста

Ресторан сучасної української кухні НА НЕБІ пропонує готове фуршетне меню, що складається зі сирної, делікатесної та асорті нарізки. Кожний такий фуршет-бокс передбачає грісіні, цибулевий багет, ягідний соус та мед. А ще у нас можна замовити повноцінне оформлення фуршетів + кейтеринг.

Файне у м. Тернопіль відоме своїм відповідальним підходом до організації свят. Приготуємо всі страви, за Вашим бажанням розробимо окреме меню, привеземо все до офісу. За потреби офіціанти FaineMisto обслуговуватимуть корпоратив протягом усього часу. Подробиці на fainemisto.com та за телефонами: 098-055-77-11 та 068-055-77-11.

  • Недовготривалість святкування. Зазвичай фуршети тривають 1-2 години.
  • Немає місць для сидіння, всі вільно пересуваються приміщенням і спілкуються під час трапези.
  • Фуршет з доставкою заощадить час на закупи чи приготування страв.
  • Всі блюда і закуски на 1-2 укуси, маленькі порції без кількох змін страв, тобто все одразу на столі.
Наступна стаття >Наступна стаття