Фірмові суші Young - новий погляд на класичні поєднання

2021-10-27

Не уявляєте свого життя без того, щоб наприкінці напруженого робочого тижня замовити суші Тернопіль, організувавши посиденьки з друзями або сім’єю? Тоді Вам точно варто замовити найкращі суші Тернопіль з нічного клубу з паназійською кухнею Янг Тернопіль!

Young Тернопіль – безсумнівно найсмачніші суші Янг Тернопіль, за які нас обожнюють відвідувачі

Суші Янг Тернопіль – справжня окраса Янг ресторан Тернопіль, що найкращим чином дозволяють познайомитись або пізнати глибше японську кухню. Попри те, що кожний різновид суші Тернопіль, представлених в меню Young Тернопіль, є унікальним, усі вони приготовані з найсвіжіших продуктів за класичними рецептами та мають вдосконалений насичений і яскравий неповторний смак завдяки ексклюзивному поєднанню інгредієнтів й привабливому дизайну. Янг Тернопіль особливо рекомендує наші фірмові замовити суші Тернопіль.доставка суші тернопіль

Суші-рол Кунсей - смачні суші та ідеальне доповнення до пива й міцних напоїв, які Ви з легкістю можете замовити на доставка суші Тернопіль та головними інгредієнтами якого є:

  • лосось копчений;
  • японський омлет Тамаго та огірок;
  • ікра Тобіко та кунжут.

Річі рол - файні суші Тернопіль: 8 ніжних ролів в подачі з васабі та червоним гарі, приготованих з найсвіжіших лосося, тунця, креветок, авокадо, лососевої ікри, норі, рису, цибулі зеленої й соусу спайсі.

Рол зі смаженим лососем – унікальна новинка серед Янг суші Тернопіль. Ці Янг суші є цікавою альтернативою норі, оскільки тут:

  • присутній соєвий папір замість норі;
  • використаний унагі та приготований в темпурі лосось;
  • ідеальне поєднання огірку, креветки, рису, авокадо та крем-сиру, що якомога повніше розкриває бездоганний смак;
  • використано кунжут, майонезний соус та тобіко.

Такеші – класичні Янг суші, що визнані шедевром кулінарного мистецтва експертами зі всього Світу. Вже протягом 10 років ми готуємо цей різновид суші Тернопіль за незмінним рецептом, коли рол обсмажується в японському омлеті Тамаго-Які, завдяки чому зберігається необхідна температура й відчувається ніжних смак кожного інгредієнта. Ці файні суші Тернопіль мають власну особливість – тут умамі проявляється за рахунок грибів Шиїтаке, приготованих за особливим рецептом.

Ебі Харумакі – приємне поєднання креветок у темпурі та крем-сирові й авокадо та тартару з вареною креветкою у фірмовому соусі. Це справжні трендові суші Тернопіль, особлива подача та незрівнянний смак якого Вас вразять! Янг Тернопіль – безсумнівно найкращий заклад, щоб спробувати роли Кріспі туна, до яких входять лосось, креветка, тунець, рис чорний, цибуля кріспі, крем сир, огірок, водорості норі, соус спайсі й тобіко та які подаються у поєднанні з червоним гарі, васабі й краплями соєвого соусу.

Унагі - смачні суші з вугрем для найвибагливіших гурманів. Як відомо, ця риба має неймовірний смак, а тому запрошуємо Вас замовити ці суші Тернопіль в поєднанні з фірмовими напоями та по-справжньому розслабитись в Янг ресторан Тернопіль!

Сяке – найпопулярніший в Young Тернопіль рол з лососем, що уособлює собою драйвове та ексклюзивне поєднання Філадельфії, Каліфорнії та Червоного дракона! Філадельфія – один з перших різновидів суші Тернопіль, що спадає на думку, коли чуєш про них. Ці суші Янг Тернопіль готуються з рису, норі, крем сиру, тигрової креветки, вугра, слабосолоного лосося, огірка, шампіньйонів, ікри лосося, ікри тобіко та японського майонезу.

найкращі суші тернопільЕбі Харумакі  – вершина гастрономічного задоволення для усіх любителів креветок: ідеальне для вечірки або романтичного побачення поєднання авокадо, свіжого огірка, лососю, тигрових креветок, ікри, пікантних соусів та смаженого кунжуту.

Янг Тернопіль унікальний тим, що є місцем, де Ви можете замовити суші Тернопіль без морепродуктів. Так, із новим овочевим дієтичним ролом це можливо: огірок, авокадо, болгарський перець, шпинат, горіховий соус, мигдалеві пластівці, рис та чука – не варто боятись зайвих калорій після шостої!

Теплий суші-рол Панко – авторський рол Янг Тернопіль, приготований за унікальним рецептом шляхом поєднання слабосолоного лосося, маринованого тунця, креветок, класичного огірка, авокадо та ніжного крем-сиру. Великий, хрумкий та соковитий – саме такий є рол Панко, оскільки додатково панірується в сухарях та прикрашається ікрою й авторським соусом.

Великий та пишний імператорський рол, до складу якого входять рис, крем сир, вугор, темпура, огірок, авокадо, унагі, кімчі, майонез японський, ікра тобіко. Він є доказом того, що всі Янг суші є ексклюзивними та надзвичайно смачними! Замовляйте доставка суші Тернопіль та переконайтесь в цьому вже сьогодні!

Ресторан Янг доставить найкращі суші Тернопіль, де б Ви не знаходились!

Ви можете скуштувати ці та інші найкращі суші Тернопіль, представлені в меню Янг ресторан Тернопіль, як завітавши до Young Тернопіль особисто, так і замовивши їх онлайн на нашому сайті, через мобільний застосунок «Файне місто» або за номером 097-676-77-11 щоденно з 17:00 до 21:20:

  • мінімальна вартість доставка суші у Тернополі: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн,
  • самовивіз – мінімальна вартість відсутня; доставка суші Тернопіль коштує по м. Тернопіль – 30 грн, за місто – 50 грн;
  • безкоштовна доставка суші у Тернополі при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн; доставка суші Тернопіль здійснюється орієнтовно протягом: в Тернополі – 30-40 хвилин, за межі міста – 1-1,5 години.
Наступна стаття >Наступна стаття