Фірмова піца Road на доставку - а ви вже спробували?

2023-10-09

Замовити піцу - це раціональне, просте та доступне рішення, коли хочеться чогось ситного та смачного. Така страва чудово підходить як для буденних посиденьок з друзями, так і для обіду в офісі, аби зарядити свій організм силами й енергією, покращити працездатність і настрій. Заказати піцу ти можеш і для себе, коли, повернувшись з роботи, відчиниш холодильник, а там порожньо. Одним словом, ця їжа є універсальною і стане в пригоді в різних ситуаціях. 

 

Смачна піца в Тернополі від ресторану Роад: скуштуй нашу авторську позицію 2 в 1!

Якщо тебе цікавить найсмачніша піца на дровах, Сім'я ресторанів Файного Міста рекомендує навідатись у ресторан Роад. А коли немає змоги завітати до нас, здійсни замовлення піци у Тернопіль чи ближні села з доставкою. 

замовити піцу роуд

В меню закладу представлено безліч апетитних позицій, серед яких особливий інтерес викликає наша фірмова піца Road L вагою 500 г. Тобі, напевне, цікаво, чому саме вона користується неабиякою популярністю серед наших гостей. До її переваг належать:

  • Доволі щедра порція. Піцу ти можеш куштувати з другою половинкою, другом чи подругою - кожен з вас залишиться ситим.
  • 2 в 1. Якщо тобі до вподоби піца кальцоне, а твоя близька людина обожнює страву з салямі, обери саме цю позицію. 
  • Нестандартне оформлення. Це подвійна піца, яка смакуватиме кожному завдяки оригінальній подачі.

Ми радимо замовити у ресторані ROAD саме цю позицію і ти побачиш, наскільки покращиться твій настрій. Спробуй нею пригостити своїх близьких чи запропонувати гостям - вони залюбки її скуштують і залишаться задоволені і, що є не менш важливим, ситими. 

 

Доставка піци в Тернопіль і околиці: насолоджуйся улюбленими смаками разом з нами!

Коли мова заходить про те, де готується смачна піца в Тернополі, згадай про Роад, ресторан, де ця страва випікається на дровах. У меню включені і інші позиції, а саме:

  • "Капрічоза" для тих, хто обожнює тандем "гриби+шинка";
  • "Прошутто", страва, основу якої складає традиційна італійська шинка;
  • "Салямі", якщо ти зголоднів і бажаєш наїстись досхочу;
  • "Сирна", піца з нотками легкості та ніжності;
  • "Regina", авторська страва, до складу якої входять свіжі печериці, ароматна шинка та ніжна моцарела.

Це далеко не вся Роуд піца, яку ми пропонуємо на доставку. Щоб чудово провести святкову подію, організувати вечірні посиденьки з друзями чи перегляд фільмів з коханою людиною, ми радимо замовити доставку піци по Тернополю та передмісті. Скористатися такою послугою варто і в тому випадку, коли до тебе завітали гості, а холодильник порожній. Доставка піци приходить на допомогу у цих і інших ситуаціях, аби ти і всі твої близькі були ситими та щасливими! Замов традиційні позиції чи скуштуй щось справді оригінальне, наприклад, нашу авторську піцу Road L 2 в 1. Телефонуй нам за номером 068-055-77-11 чи оформляй доставку онлайн.

Читайте також: Серіал + піца = формула ідеального осіннього вечора. Замовляй в Antica Eatery

Наступна стаття >Наступна стаття