Досягай омріяних результатів з програмою раціонів Cafe Mone

2024-02-05

Кафе Моне - заклад здорового харчування, меню якого включає не просто корисні, а надзвичайно смачні та візуально привабливі страви. Кожна позиція розроблялась під супроводом досвідченого лікаря-нутриціолога, тому жодних сумнівів щодо поживності їжі не повинно виникати. Це ідеальний заклад для тих, хто намагається або ж веде здоровий спосіб життя та бажає завжди бути у формі, гарно виглядати та мати відмінне самопочуття. У Cafe Mone для вас є чудова пропозиція - програма готових раціонів на тиждень з доставкою. Скористайтесь такою послугою, нормалізуйте стан здоров'я, підвищіть тонус організму, виключивши зі свого раціону шкідливі компоненти.

доставка їжі тернопіль

 

Раціон для схуднення і не тільки: програми харчування від Cafe Mone!

На жаль, через постійно активний темп життя іноді буває вкрай важко стежити за правильним харчуванням. Наш заклад Cafe Mone готовий прийти на допомогу, пропонуючи вам раціон харчування на тиждень. У нас представлені спеціальні програми, направлені на різні цілі, а саме:

  • Програма FMD. Це дієта, що імітує голодування, проте повністю виключає виснаження. Її дія направлена на отримання заряду бадьорості, очищення від токсинів, схуднення, омолодження. Обравши таку програму, ви також отримуєте професійні консультації та супровід досвідченого лікаря-нутриціолога у закритому телеграм-каналі. Ми пропонуємо поживні, корисні та смачні страви на сніданок, обід і вечерю.
  • Програма Light. Вона стане відмінним вибором для тих, хто бажає отримати відчуття легкості, швидко та без шкоди здоров'ю схуднути та загалом розвантажити свій організм.
  • Програма Баланс -1-. Такий готовий раціон стане справжнім спасінням для малоактивних людей, які все ж хочуть зарядитись енергією та підвищити тонус. В середньому за день здорова їжа наповнює організм 1420-1480 ккал. 
  • Програма Баланс -2-. Потрібне справді правильне харчування - меню цієї програми призначається для активних людей, які постійно рухаються і прагнуть компенсувати витрачені сили смачною та поживною їжею.

Перед тим, як замовити конкретну програму, визначтесь, меню для схуднення на тиждень шукаєте чи, навпаки, для підтримки тонусу, здоров'я, відмінного самопочуття. Оберіть у Cafe Mone правильний готовий раціон і насолоджуйтесь ним, не думаючи про самостійне приготування їжі і витрачання часу на кухні.

замовити їжу тернопіль

 

Оцініть колоритне та смачне меню здорового харчування від Cafe Mone!

Почувайтесь бадьоро, будьте у відмінному настрої та виглядайте чудово, а цього досягти вам вдасться, коли ви вирішите замовити доставку їжі з Кафе Моне. До речі, у нас представлені не лише готові раціони, а й безліч інших страв, які ви можете обрати окремо. Зверніть увагу на перше, основу, салати та закуски, які не містять глютену, лактози, штучних ароматизаторів і барвників. Для ласунів нам теж є що запропонувати - безгрішні десерти без додавання цукру. Цей солодкий компонент ми замінили натуральним медом, сиропами, стевією та іншими поживними добавками. Цікавить доставка здорової їжі - телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. Стежте за своїм здоров'ям, харчуючись правильно, і тільки в такому випадку вам вдасться підкоряти вершини та почувати себе відмінно!

Читайте також: Кафе Моне - з турботою про тебе

Наступна стаття >Наступна стаття