Кафе Моне - з турботою про тебе

2024-02-05

Гіппократ одного разу сказав: “Ми є те, що ми їмо…”. Ви теж вважаєте ці слова правдивими, бо ми однозначно підтримуємо таку думку. Справді, від того, чим людина харчується та яким стравами надає перевагу у формуванні добового раціону, залежить її фігура, зовнішній вигляд, стан шкіри, волосся, нігтів. Правильне харчування впливає не лише на естетику, а й на самопочуття. Коли ви вважаєте, що для наповнення організму силами достатньо ситного перекусу, у вас хибна думка. Тільки здорове збалансоване харчування сприяє відмінному настрою, покращенню працездатності та підтримці хорошого самопочуття. Тому щоб почуватись бадьоро, мати ідеальну фігуру та доглянутий зовнішній вигляд, ми рекомендуємо вам ознайомитися з меню здорового харчування від Cafe Mone, закладу, який дбає про ваш правильний раціон!

доставка їжі тернопіль

 

Обираємо здорове харчування: меню у Кафе Моне представлене різне, проте виключно корисне!

Ми вирішили відкрити заклад Кафе Моне у Тернополі тому, що хочемо, аби ви споживали корисну та поживну їжу, яка на додачу до всього характеризується відмінним смаком і сучасною подачею. Напевне, вам цікаво, чому ми йому дали назву саме MONE, а не якусь іншу. Тому, що названий заклад на честь відомого французького художника та новатора Клода Моне, ідеї та погляди якого чимось схожі з нашими. Як і він, ми обожнюємо створювати щось нове та цікаве.

Якщо вас справді зацікавив заклад, де представлене здорове харчування, - меню Cafe Mone оцініть! Воно розроблялось нашими професійними кухарями під супроводом лікаря-нутриціолога. Як результат - нам вдалося включити в меню страви не лише поживні, а й нереально смачні. Топові позиції займають:

замовити їжу кафе моне

  • Солоні та солодкі сніданки. Для їх приготування ми застосовуємо відбірні компоненти, що не містять шкідливих барвників, штучних ароматизаторів, підсилювачів смаку.
  • Перші страви. Скуштуйте традиційний бульйон з курки чи оригінальний суп родом із Франції “Велюте Дюбарі”.
  •  Паста. Як би це дивно, на перший погляд не звучало, але у меню здорового харчування нам вдалося включити пасту. Все вірно, адже для її приготування ми використовуємо не глютеновмісні продукти, а поживну сочевицю.
  • Закуски. Вони теж можуть бути корисними. Оберіть у нас класичний хумус, антіпасті, страчателлу чи хрусткі брускети для вдалих посиденьок з близькими. Жодних хімічних домішок, лактози чи глютену - лише все поживне та органічне!
  • Салати. Цікавить раціон для схуднення - наші салати з зелені та фети, буряком і моцарелою або з креветками задовольнять ваші побажання.
  • Десерти. Смаколики ми готуємо без додавання цукру, глютену та лактози. Ці шкідливі компоненти ми змінили органічними - стевією, еритротолом. Щоб ви отримували від наших десертів максимум насолоди, ми вирішили їх поєднувати з сиропом агави, фініка, топінамбура та натуральним медом. Споживайте солодощі від Кафе Моне і переконайтесь, що раціон харчування для схуднення може включати і десерти.

Кафе Моне знає, чому харчування має бути збалансованим і смачним, а тому запрошуємо вас не лише насолодитися стравами окремо, а й замовити готові раціони на 5-7 днів з доставкою. Вони розроблені з урахуванням вашого способу життя та поставлених цілей, наприклад, позбавитись зайвої ваги чи наповнити організм силами, енергією.

Читайте також: Доставка їжі від Сім'ї ресторанів Файного міста - коли є з чого вибирати!

 

Доставка збалансованого харчування від Cafe Mone 

Cafe Mone - заклад,який готовий вас тішити корисними та збалансованими стравами будь-де, тому пропонуємо скористатись такою послугою, як доставка здорової їжі по Тернополю та передмісті. Для здійснення замовлення зв'яжіться з нашими адміністраторами по номеру 067-612-33-55 і вже найближчим часом очікуйте приїзду кур'єра. А щоб доставка збалансованого харчування приносила не просто насолоду, а користь, ми пропонуємо обрати готові раціони на 5-7 днів за знижками. Не забувайте, що ми є те, що ми їмо, а тому стежте за своїм харчуванням і обирайте збалансовану їжу з користю для здоров'я!

Наступна стаття >Наступна стаття