Доставка їжі з закладу Антіка - що замовити?

2023-05-30

Antica Eatery - це абсолютно новий наш заклад, але навіть за незначний період свого існування він зарекомендував себе з кращої сторони та вже встиг отримати безліч позитивних відгуків. Концепція ресторану - антична італійська кухня у сучасному виконанні, тому не дивно, чому у нашому меню представлені найвідоміші та найпопулярніші страви сонячної Італії. Для італійців їжа відіграє надважливу роль, у процес її приготування вони вкладають душу та можуть говорити про неї годинами, саме тому страви стали затребуваними у всьому світі та приваблюють вишуканим смаком, оригінальною подачею. Ми теж це враховували, коли розробляли меню. У нас справді затишно та смачно, нам є чим вас здивувати, тому заходьте сюди або ж користуйтеся такою послугою, як їжа з доставкою Тернопіль.

замвоити їжу тернопіль антіка

 

Якщо цікавить у передмісті чи місті Тернопіль доставка їжі з італійським корінням, Антіка стане чудовим вибором!

Наш італійський ресторан Антіка пропонує скуштувати безліч страв італійської кухні. Провідні позиції займають наступні:

  1. Піца. Напевне, немає такої людини, яка б не знала про походження піци. Так, саме в Італії ця страва з'явилася, тому щоб ви змогли насолодитися її оригінальним смаком, ми врахували кулінарні традиції даної країни. Для приготування тіста у нас застосовується борошно найдрібнішого помелу, після замішування воно тривалий час витримується для отримання легкості, м'якості та неповторного аромату. Замовити піцу в Тернополі у нас ви можете з різноманітними начинками, у нас представлені як класичні, так і авторські рецепти. Якщо ви хочете якомога швидше відчути, якими є справжній смак, аромат, стиль оформлення страви, тоді вам ідеально підійде доставка піци в Тернополі від нас, ресторану Антіка.
  2. Паста. Якщо вам імпонує італійська їжа, замовити вишукану пасту у нашому виконанні спробуйте. Для її приготування наші кухарі застосовують італійське борошно та виключно жовтки для отримання тіста ідеальної структури. Доповнення пропонуються на будь-який смак, ви можете замовити їжу з ресторану, а саме пасту з сиром, трюфелем і грибами, м'ясом чи морепродуктами. 
  3. Бургери. Ви, напевне, подумаєте, що ці страви не мають жодного відношення до італійської кухні. Проте ми вирішили вас приємно здивувати і запропонувати вам ексклюзивні бургери, що подаються з фокачо замість класичної булочки. Якщо ви бажаєте потішити себе чи приємно здивувати близьких, італійський ресторан Тернопіль радить їх замовити.

У нашому меню представлені і інші позиції: перші страви, основа, салати та закуски в італійському стилі. Вони ідеально підходять для ситного та збалансованого обіду чи святкового столу, тому дізнайтеся більше, що у нас є, на сайті fainemisto.com та замовляйте! Крім цього, ми розробили для вас ідеальну барну карту, де пропонується величезний вибір вин, 11 видів Negroni та понад десяток коктейлів. У нашому меню представлений міцний алкоголь, чай, кава, моктейлі та безалкогольні напої.

Читайте також: Які страви тернополяни найчастіше замовляють на доставку?

 

Завітайте в італійський ресторан у Тернополі Антіка та відкрийте для себе нові смаки!

Ми, СРФМ, створили спеціально для вас ресторан італійської кухні, тому що знаємо, як ви її полюбляєте. Щоб відчути самобутню атмосферу сонячної Італії, завітайте у наш заклад Антіка. Зал тут просторий, барна стійка контактна, інтер'єр лаконічний, проте водночас дуже стильний. А якщо ви шукаєте піцерії Тернополя з доставкою, де готується найсмачніша піца, ми радимо звернутися саме у заклад Антіка, місце, де ця страва по смаку та подачі максимально наближена до італійської. Ми знаємо, чим вас потішити та як зробити ваш вечір чи будь-яке святкування вдалими і такими, щоб запам'яталися! Заходьте в гості до нас, а якщо немає часу чи можливості, то ми радимо вам замовити їжу онлайн чи по телефону 068-055-77-11. Вартість послуг кур'єра по місту становить 60 грн.,а по передмісті - 80 грн. Якщо сума в чеку зіставляє понад 2000 грн., то у прилеглі села та місто Тернопіль доставка їжі виконується безкоштовно. Відкрийте для себе щось нове, заклад, де античні італійські кулінарні традиції ідеально втілюються у сьогодення!

Наступна стаття >Наступна стаття